*

Αποστολέας Θέμα: Πώς πάνε τα «κουράγια» σας;;;...  (Αναγνώστηκε 280609 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

repa

• Επισκέπτης
Απ: Πώς πάνε τα «κουράγια» σας;;;...
« Απάντηση #434 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 11:39:20 am »
χαιρομαι που το λες. δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου κανενα τετοιο περιστατικο. ελπιζω να μην ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα.
Πίστεψε με είναι η εξαίρεση αλλά πολύ χάρηκα γι' αυτή τη μοναδική εξαίρεση γιατί κάπου υπάρχει έστω λίγο φως κι ας καλύπτεται από το μέσον και το μάζεμα μορίων από προϋπηρεσία στα σχολεία (δημόσια,σιβιτανίδειο,ιδιωτικά,κλπ) που αναγνωρίζονται από το υπεπθ και από τις ερωτήσεις των παιδαγωγικών στον ασεπ.Γιατί η χαρτούρα,το μέσον-γνωριμίες απέχουν πολύ από την πραγματικότητα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:55:01 »

Αποσυνδεδεμένος goldy

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #435 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 12:38:33 pm »
 από τις ερωτήσεις των παιδαγωγικών στον ασεπ
[/quote]

??? ??? ??? Τι εννοείς;

repa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #436 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 01:24:35 pm »
Θεωρώ εντελώς βλακώδες και άστοχο να εξεταζόμαστε στο μάθημα των Παιδαγωγικών. Το θεωρώ το πιο αντι-παιδαγωγικό τρόπο εξέτασης για το ποιός είναι καλύτερος παιδαγωγός!!!

Ασε και που από το βαθμό των παιδαγωγικών έχουν περάσει οι χειρότεροι παπαγάλοι-εκπαιδευτικοί εκτοπίζοντας τους μακράν καλύτερους εκπαιδευτικούς!!!Και το έχω διαπιστώσει από πολλούς γνωστούς μου! Ποιός αντι-παιδαγωγός έχει εφεύρει να εξετάζονται τα παιδαγωγικά στον ΑΣΕΠ??'Εεεεεελεος!!!!!!!!!!!!!!!

Πρόπερσι επιχείρησα να διαβάσω ,για τον ασεπ του 2007,ένα σύγγραμμα Γενικής Διδακτικής του ΕΑΠ με βασική επιμέλεια ενός  καθηγητή του ΕΑΠ που είχε κάνει πράματα σπουδάματα στη Γαλλία ή Αγγλία.'Οτι έγραφε ο συγκεκριμένος καθηγητής ,δεν έβγαινε νόημα.Ο τύπος ήταν φρικ :o :o
Είμαι σίγουρη ότι αν έβαζαν αυτόν τον άνθρωπο να διδάξει στην τάξη,τα παιδιά θα του πετούσαν ντομάτες.Λέτε να συμβουλεύτηκαν αυτόν για το τί θα εξετάζεται στον ΑΣΕΠ?? Αν όχι αυτόν , όμοιο του σίγουρα συμβουλεύτηκαν....................
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 04:55:40 pm από e-liza »

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #437 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 01:36:34 pm »
Εγώ πιστεύω πως μόνο στα παιδαγωγικά θα έπρεπε να εξεταζόμαστε! Οι "παπαγάλοι" προέρχονται από τα γνωστικά..
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:55:01 »

repa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #438 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 01:50:32 pm »
Aναφέρθηκα γενικά για τα παιδαγωγικά σε όλους τους κλάδους,τώρα πρόσεξα ότι το θέμα είναι καταχωρημένο στον κλάδο ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος EVA

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #439 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 02:35:54 pm »

Ποσο δικιο εχεις!Αυτη ειναι η ωμη πραγματικοτητα!Για αυτο ειπα οτι αηδιαζω και μονο που τους ακουω. Νιωθω οτι υποτιμουν τη νοημοσυνη μας.Ολα ειναι <<βιτρινα>>και κρυβονται πισω απο αυτην.Ξερετε τι σφαγη γινεται για δυο ωρες προσθετη; Καθονται οι αποικιοκρατες-βολεμενοι εκαστοτε διευθυντες σχολειων γυρω απο ενα τραπεζι με επικεφαλης τον εκαστοτε βολεμενο διευθυντη Δευτεροβαθμιας και μοιραζονται τους δουλους-καθηγητες, δινοντας τους στην καλυτερη των περιπτωσεων 4 ωρες και στη χειροτερη ενα τιποτα.Αυτο σημαινει αξιοκρατια και δικαιοσυνη, γιατι ολα, αλλωστε, ειναι θεμα παιδειας!Απο την αλλη καθομαστε κι εμεις και πλακωνομαστε μεταξυ μας για το ποιος τελειωσε π.χ. το καλυτερο τμημα της Φιλοσοφικης η ποιο συστημα ειναι καλυτερο: η επετηριδα η το ΑΣΕΠ.Αυτοι , φυσικα, γελουν ικανοποιημενοι, γιατι πετυχαν αυτο που ηθελαν.Ποιο; Μα, φυσικα, την ελλειψη συσπειρωσης και συναδελφοσυνης.Οταν, δε, ερχονται οι εκλογες τα ξεχναμε ολα και τσακωνομαστε για το ποιο κομμα ειναι καλυτερο.Ε, τοτε τι να πω;Καλα να παθουμε; Μυαλο δε βαζουμε;Πραγματικα δεν ξερω!Εχω απογοητευτει απο την ελλειψη αξιοκρατιας.Γιατι ,προσωπικα, δεν πιστευω οτι ακομα και το ΑΣΕΠ ειναι αξιοκρατικο.Το χρησιμοποιουν ως <<βιτρινα>>για να αποφυγουν τους ενοχλητικους ψηφοφορους.Για τους πολυ δικους τους ,βεβαια,δεν ισχυει αυτο!Εκεινους τους βολευουν με τον καλυτερο τροπο!

Επειδή είναι πολύ εύκολο να λέμε ότι μας αηδιάζουν τα πάντα και να χαρακτηρίζουμε τους πάντες, ειδικά όταν ξέρουμε ότι δε μπορούν να μας απαντήσουν, εγώ θα ήθελα να μάθω τελικά τι είναι αξιοκρατικό. 
Αξιοκρατικό μήπως είναι αυτό που μας βολεύει ατομικά;Αυτό εμένα με αηδιάζει περισσότερο.
Όταν οι "αποικιοκράτες" όπως λες, έχουν να μοιράσουν π.χ. μεταξύ 1000 υποψηφίων 100 ώρες (αυτή είναι περίπου η αναλογία στους φιλολόγους στην ΠΔΣ) πόσες ώρες προτείνεις να δίνουν στον καθένα "δούλο";
Περισσότερες από 4 για να μείνουν πιο πολλοί στο τίποτα;
Πρωτα απο ολα, διαβασε σε παρακαλω καλυτερα αυτο που λεω, Δευτερον,απο ποιον να περιμενω απαντηση;Απο την εκαστοτε κυβερνηση που με ρουσφετια τοποθετει τους δικους της;Δε νομιζω! Απο τη στιγμη που αναλαμβανει καποιος εξουσια σαφως και κρινεται. Ειδαλλως, αν εχει προβλημα να μην παιρνει καρεκλες.Επιπλεον, δε νομιζω οτι η μοιρασια γινεται με αυτον τον τροπο, γιατι θελουν να ειναι ακριβοδικαιοι.Αλλα δειγματα εχουμε...Και τριτον,αν εσενα δε σε μειωνει αυτη η κατασταση μπορεις να τη δεχτεις ασχολιαστα. Εμενα, ομως, με ενοχλει.Εδω ειμαστε για να εκφρασουμε τη γνωμη  και τις ανησυχιες μας.Πιο αξιοκρατικο ειναι να γινονται οι προσληψεις απο τον πινακα,οπως στην ενισχυτικη των Γυμνασιων.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 02:40:21 pm από EVA »

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #440 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 03:17:44 pm »
Πρωτα απο ολα, διαβασε σε παρακαλω καλυτερα αυτο που λεω, Δευτερον,απο ποιον να περιμενω απαντηση;Απο την εκαστοτε κυβερνηση που με ρουσφετια τοποθετει τους δικους της;Δε νομιζω! Απο τη στιγμη που αναλαμβανει καποιος εξουσια σαφως και κρινεται. Ειδαλλως, αν εχει προβλημα να μην παιρνει καρεκλες.Επιπλεον, δε νομιζω οτι η μοιρασια γινεται με αυτον τον τροπο, γιατι θελουν να ειναι ακριβοδικαιοι.Αλλα δειγματα εχουμε...Και τριτον,αν εσενα δε σε μειωνει αυτη η κατασταση μπορεις να τη δεχτεις ασχολιαστα. Εμενα, ομως, με ενοχλει.Εδω ειμαστε για να εκφρασουμε τη γνωμη  και τις ανησυχιες μας.Πιο αξιοκρατικο ειναι να γινονται οι προσληψεις απο τον πινακα,οπως στην ενισχυτικη των Γυμνασιων.
Έχω διαβάσει πολύ καλά αυτά που λες. Αυτό που δε μ`αρέσει και διαφωνώ είναι όταν κάτι μας ενοχλεί να πρέπει να κατηγορούμε όλους και να τους χαρακτηρίζουμε.
Είναι δυνατόν να μην υπάρχει κανείς που να αξίζει τη θέση που κατέχει;
Εγώ δεν ανάφερα ούτε εννοούσα κυβερνήσεις. Εξ` άλλου αυτούς που χαρακτηρίζεις αποικιοκράτες είναι από όλα τα κόμματα, υπάρχει και γι`αυτό συμφωνία.
Αν επιμένεις να τους χαρακτηρίζεις έτσι δε θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη, αλλά πρέπει να δεχτείς το δικαίωμά μου να διαφωνώ.
Αν είναι ακριβοδίκαιη η μοιρασιά δε θα το κρίνω εγώ, αλλά γίνεται με αυτόν τον τρόπο. Εξ`άλλου υπάρχουν και πολλές μαρτυρίες συναδέλφων στο forum που πρέπει να λάβουμε υπόψη. Δεν ισχύει μόνο ότι ξέρουμε.
Και εμένα με ενοχλούν πολλά πράγματα αλλά δε μου αρέσει η ισοπέδωση.
Χαίρομαι που ακούω μια πρόταση, αν και σηκώνει πολύ συζήτηση, αλλά θα ήθελα και την πρόταση σου για το ΑΣΕΠ το οποίο δε θεωρείς αξιοκρατικό.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

repa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #441 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 04:50:48 pm »
..........................Καλύτερα να μη μιλήσω γιατί αν μιλήσω θα παραβώ τους όρους χρήσης του φόρουμ

Αποσυνδεδεμένος EVA

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #442 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 07:07:56 pm »
Έχω διαβάσει πολύ καλά αυτά που λες. Αυτό που δε μ`αρέσει και διαφωνώ είναι όταν κάτι μας ενοχλεί να πρέπει να κατηγορούμε όλους και να τους χαρακτηρίζουμε.Είναι δυνατόν να μην υπάρχει κανείς που να αξίζει τη θέση που κατέχει; Εγώ δεν ανάφερα ούτε εννοούσα κυβερνήσεις. Εξ` άλλου αυτούς που χαρακτηρίζεις αποικιοκράτες είναι από όλα τα κόμματα, υπάρχει και γι`αυτό συμφωνία.Αν επιμένεις να τους χαρακτηρίζεις έτσι δε θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη, αλλά πρέπει να δεχτείς το δικαίωμά μου να διαφωνώ.Αν είναι ακριβοδίκαιη η μοιρασιά δε θα το κρίνω εγώ, αλλά γίνεται με αυτόν τον τρόπο. Εξ`άλλου υπάρχουν και πολλές μαρτυρίες συναδέλφων στο forum που πρέπει να λάβουμε υπόψη. Δεν ισχύει μόνο ότι ξέρουμε.Και εμένα με ενοχλούν πολλά πράγματα αλλά δε μου αρέσει η ισοπέδωση.Χαίρομαι που ακούω μια πρόταση, αν και σηκώνει πολύ συζήτηση, αλλά θα ήθελα και την πρόταση σου για το ΑΣΕΠ το οποίο δε θεωρείς αξιοκρατικό.
Εγω ομως στις κυβερνησεις αναφερομαι και για αυτο σε παρακαλεσα να διαβασεις καλυτερα αυτα που γραφω.Δεν ξερω τι γινεται στη δικη σου περιφερεια, θα σου μιλησω ομως για τη δικη μου. Κατα μια διαβολικη συμπτωση, δεν ξερω πως συμβαινει καθε φορα αυτο, οι διευθυντες της Δευτεροβαθμιας τυχαινει σε μας παντα να ανηκουν στο κυβερνων κομμα.Οσον αφορα τις  συνεντευξεις τους, φανταζομαι οτι ακους κατα καιρους ποση αξιοκρατια επικρατει!Επειδη κι εγω βασιζομαι σε μαρτυριες, οταν μιλω, εχω αποκομισει αλλη εντυπωση για το θεμα της προσληψης στην ΠΔΣ. Ποιο;Οτι επικρατει αδιαφανεια.Και μια και μιλησες για ισοπεδωση, να εισαι σιγουρος οτι για αυτην φροντισαν αλλοι στο παρελθον και φυσικα συνεχιζουν και στο παρον. Δεν περιμενουν εμενα.Ισοπεδωση ειναι αυτο που περιεγραψα στο παραπανω μηνυμα.Ισοπεδωση ειναι να σπανε τις ωρες των αναπληρωτων και να τις δινουν σε ωρομισθιους.Τελος, ισοπεδωση ειναι να σου δινουν 2 ωρες ΠΔΣ, κατα τη γνωμη μου, για τους παρακατω λογους:α) Για να μην βγαινουμε στο επιδομα το καλοκαιρι, λογω ελλειψης ενσημων β)Να μην εχουμε ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη, για τον παραπανω λογο γ)Να μην φαινομαστε επισημα ως ανεργοι, ασχετως αν <<λιμοκτονουμε>>και δ)Να ικανοποιησουν ,εστω και λιγο, και αυτους στους οποιους εδωσαν υποσχεσεις, μοιραζοντας ψιχουλα!Επισης, δε νομιζω οτι κατηγορω ολους.Κατηγορω μονο το συστημα και την αδιαφανεια.Για το ΑΣΕΠ εχω μονο να σου πω οτι αν θα ηθελε να ειναι λιγο πιο αξιοκρατικο, θα δημοσιευε ολες τις απαντησεις, διδακτικης και αναπτυξης αρχαιων. Απο τη στιγμη που δεν το κανει προκαλει πολλες υποψιες.Και φυσικα οι 480 θεσεις για 20000 υποψηφιους ειναι κοροιδια.Καθηγητες χρειαζονται, ας διορισουν.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #443 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 09:32:24 pm »
Εγω ομως στις κυβερνησεις αναφερομαι και για αυτο σε παρακαλεσα να διαβασεις καλυτερα αυτα που γραφω.Δεν ξερω τι γινεται στη δικη σου περιφερεια, θα σου μιλησω ομως για τη δικη μου. Κατα μια διαβολικη συμπτωση, δεν ξερω πως συμβαινει καθε φορα αυτο, οι διευθυντες της Δευτεροβαθμιας τυχαινει σε μας παντα να ανηκουν στο κυβερνων κομμα.Οσον αφορα τις  συνεντευξεις τους, φανταζομαι οτι ακους κατα καιρους ποση αξιοκρατια επικρατει!Επειδη κι εγω βασιζομαι σε μαρτυριες, οταν μιλω, εχω αποκομισει αλλη εντυπωση για το θεμα της προσληψης στην ΠΔΣ. Ποιο;Οτι επικρατει αδιαφανεια.Και μια και μιλησες για ισοπεδωση, να εισαι σιγουρος οτι για αυτην φροντισαν αλλοι στο παρελθον και φυσικα συνεχιζουν και στο παρον. Δεν περιμενουν εμενα.Ισοπεδωση ειναι αυτο που περιεγραψα στο παραπανω μηνυμα.Ισοπεδωση ειναι να σπανε τις ωρες των αναπληρωτων και να τις δινουν σε ωρομισθιους.Τελος, ισοπεδωση ειναι να σου δινουν 2 ωρες ΠΔΣ, κατα τη γνωμη μου, για τους παρακατω λογους:α) Για να μην βγαινουμε στο επιδομα το καλοκαιρι, λογω ελλειψης ενσημων β)Να μην εχουμε ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη, για τον παραπανω λογο γ)Να μην φαινομαστε επισημα ως ανεργοι, ασχετως αν <<λιμοκτονουμε>>και δ)Να ικανοποιησουν ,εστω και λιγο, και αυτους στους οποιους εδωσαν υποσχεσεις, μοιραζοντας ψιχουλα!Επισης, δε νομιζω οτι κατηγορω ολους.Κατηγορω μονο το συστημα και την αδιαφανεια.Για το ΑΣΕΠ εχω μονο να σου πω οτι αν θα ηθελε να ειναι λιγο πιο αξιοκρατικο, θα δημοσιευε ολες τις απαντησεις, διδακτικης και αναπτυξης αρχαιων. Απο τη στιγμη που δεν το κανει προκαλει πολλες υποψιες.Και φυσικα οι 480 θεσεις για 20000 υποψηφιους ειναι κοροιδια.Καθηγητες χρειαζονται, ας διορισουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 09:43:20 pm από jak13 »

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος EVA

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #444 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 11:01:41 pm »

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #445 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 11:10:48 pm »

Δεν υπερασπίζομαι κανέναν. Απλά θέλω να είμαι δίκαιος, γι`αυτό βλέπω και τα καλά και τα κακά.
Επίσης μισώ το φανατισμό.
Ούτε εγώ θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Πιστεύω μόνο ότι ένας καλοπροαίρετος διάλογος πάντα ωφελεί.
Κι`εσύ να είσαι καλά.

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #446 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 11:20:50 pm »
Διαβάζω τόση ώρα την κουβέντα σας και είπα να πω κι εγώ τη γνώμη μου.
Σιγά μην δεν την έλεγες,θα μου πείτε.

Στην Ημαθία πέρσι,οι συντονιστές έπαιρναν τηλέφωνα στους εκπαιδευτικούς και έλεγαν : Έχω 2 ώρες φυσική α λυκείου τη Δευτέρα και 2 ώρες φυσική γενικής β λυκείου την Πέμπτη. Σε βολεύει?
Αν έλεγες δε με βολεύει η Πέμπτη,καλούσαν άλλον.

Επίσης,από άλλες κουβέντες εδώ,που αφορούσαν την πδσ έμαθα ότι στον Πειραιά καλούσαν μαθηματικούς και δεν πήγαιναν γιατί ήταν ήδη κλεισμένοι με ιδιαίτερα και φροντίστήρια.
Δε λέω ότι κακώς έπραξαν.
Αλλά δε μου αρέσει και η κλάψα ότι δε μας καλεσαν ποτέ κτλ,τη στιγμή που ξέρω άτομα που πάνε 4 νομούς μακρυά για να κάνουν πδσ,
καθώς και άτομα που τους καλούν σε κάποιο σχολείο της πόλης τους και αρνούνται περιμένοντας να τους καλέσει αυτό που είναι δίπλα στο σπίτι τους.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #447 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2008, 12:05:21 am »
Τουλάχιστον δε θα κλαίγονται.
Και για εμένα είναι πολύ βασικό να μην είναι μίζερος ο άνθρωπος.
Και έχω δει πάρα πολλούς τέτοιους,δεν αξίζει όμως να τα ξαναγράφω τα περιστατικά.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182743
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)