0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά,ότι πεις.
Διαβάζω τόση ώρα την κουβέντα σας και είπα να πω κι εγώ τη γνώμη μου.Σιγά μην δεν την έλεγες,θα μου πείτε.Στην Ημαθία πέρσι,οι συντονιστές έπαιρναν τηλέφωνα στους εκπαιδευτικούς και έλεγαν : Έχω 2 ώρες φυσική α λυκείου τη Δευτέρα και 2 ώρες φυσική γενικής β λυκείου την Πέμπτη. Σε βολεύει?Αν έλεγες δε με βολεύει η Πέμπτη,καλούσαν άλλον.Επίσης,από άλλες κουβέντες εδώ,που αφορούσαν την πδσ έμαθα ότι στον Πειραιά καλούσαν μαθηματικούς και δεν πήγαιναν γιατί ήταν ήδη κλεισμένοι με ιδιαίτερα και φροντίστήρια.Δε λέω ότι κακώς έπραξαν.Αλλά δε μου αρέσει και η κλάψα ότι δε μας καλεσαν ποτέ κτλ,τη στιγμή που ξέρω άτομα που πάνε 4 νομούς μακρυά για να κάνουν πδσ,καθώς και άτομα που τους καλούν σε κάποιο σχολείο της πόλης τους και αρνούνται περιμένοντας να τους καλέσει αυτό που είναι δίπλα στο σπίτι τους.
Το Λιζάκι έσβησε τα μηνύματά του στα οποία απαντούσα.Μπράβο Λιζάκι.Πολύ έξυπνο από μέρους.Μπράβο.[/quοteόπως διάβαζα λοιπον, ξαφνικά κλικ χάνονται όσα διάβαζα..λέω λαθος θα ανανέωσα τη σελίδα..ξανακάνω κλικ , πάλι τα ίδια.. . το κατάλαβα κ σου έκανα ένα αστειο!!