0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις έκανε σεισμό! Περιττό να σας πώ, ότι κατατρόμαξα!
Τα βιβλία (για να επανέλθω) τα ανοίγω..Το πρόβλημα είναι, ότι τα "ξεπετάω"..δεν έχω διάθεση να επιμείνω..
Παράθεση από: NIΚΗ στις Οκτωβρίου 26, 2008, 07:25:21 pmΜόλις έκανε σεισμό! Περιττό να σας πώ, ότι κατατρόμαξα! δεν ηταν δυνατος! φαντασου εγω ειμαι μονη με το μωρο και δεν ανησυχησα! ευτυχως δηλ. γιατι αυτο μας ελειπε...
Παράθεση από: NIΚΗ στις Οκτωβρίου 26, 2008, 07:29:06 pmΤα βιβλία (για να επανέλθω) τα ανοίγω..Το πρόβλημα είναι, ότι τα "ξεπετάω"..δεν έχω διάθεση να επιμείνω..νικη μαλλον τα εχεις διαβασει καλα και δεν εχεις λογο πλεον να επιμεινεις!
Παράθεση από: zizoulis στις Οκτωβρίου 26, 2008, 08:22:28 pmΠαράθεση από: NIΚΗ στις Οκτωβρίου 26, 2008, 07:25:21 pmΜόλις έκανε σεισμό! Περιττό να σας πώ, ότι κατατρόμαξα! δεν ηταν δυνατος! φαντασου εγω ειμαι μονη με το μωρο και δεν ανησυχησα! ευτυχως δηλ. γιατι αυτο μας ελειπε...Φοβάμαι πάρα πολύ τους σεισμούς..λίγο να κουνηθώ, πανικοβάλλομαι..Καλά που είναι ψύχραιμος ο άντρας μου!
Παράθεση από: zizoulis στις Οκτωβρίου 26, 2008, 08:24:15 pmΠαράθεση από: NIΚΗ στις Οκτωβρίου 26, 2008, 07:29:06 pmΤα βιβλία (για να επανέλθω) τα ανοίγω..Το πρόβλημα είναι, ότι τα "ξεπετάω"..δεν έχω διάθεση να επιμείνω..νικη μαλλον τα εχεις διαβασει καλα και δεν εχεις λογο πλεον να επιμεινεις!Λές? Εγώ νομίζω πως δεν θυμάμαι τίποτα..