0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα πάω στο φαρμακείο σήμερα..
κορυφαιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπορω να ανεχτω αρκετα πραγματα, ενα πραγμα που δεν ανεχομαι ειναι η τσιγκουνια. μα με τιποτα ομως, ειμαι κ εγω πολυ σπαταλη οποτε καταλαβαινεις. ξενερωνω στο επι τοπου, δεν υπαρχει δευτερη ευκαιρια
Πολλά δεν πρέπει να είναι ο άλλος για να περάσεις καλά.. π.χ. μαμάκιας, ζηλιάρης, κομπλεξικός, κ.τ.λ. Ολόκληρη λίστα μπορούμε να καταγράψουμε..Σ'ευχαριστώ για τις ευχές! Πρίν αποφασίσω να δώσω ασέπ, μιά χαρά ήμουν.. Δεν πειράζει, μπρός στο .. διορισμό τί είναι ο πόνος?
Παράθεση από: NIΚΗ στις Νοεμβρίου 11, 2008, 12:10:01 pmΠολλά δεν πρέπει να είναι ο άλλος για να περάσεις καλά.. π.χ. μαμάκιας, ζηλιάρης, κομπλεξικός, κ.τ.λ. Ολόκληρη λίστα μπορούμε να καταγράψουμε..Σ'ευχαριστώ για τις ευχές! Πρίν αποφασίσω να δώσω ασέπ, μιά χαρά ήμουν.. Δεν πειράζει, μπρός στο .. διορισμό τί είναι ο πόνος? Συγνώμη, δική μου παράλειψη. Το θέμα "μαμά" ανήκει στους εθισμούς... Τα βασικά ν'αποφύγουμε, ΝΙΚΗ μου, κι εμείς κι αυτοί και τ'άλλα τα βρίσκουμε. Λέω εγώ τώρα.Άντε και μ'ένα .... πόνο ο διορισμός σου εύχομαι!!! (Πολύ σουρεάλ μεταφορές κάνουμε με τον ΑΣΕΠ σήμερα!!)