*

Αποστολέας Θέμα: Πώς πάνε τα «κουράγια» σας;;;...  (Αναγνώστηκε 280029 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Πώς πάνε τα «κουράγια» σας;;;...
« Απάντηση #1008 στις: Νοεμβρίου 16, 2008, 05:11:49 pm »
Λοιπόν, μετά από τα θαλασσινά που έφαγα πρίν στη ταβερνούλα, ένα μιλφέιγ και μία σοκολατίνα, ετοιμάζομαι να συνεχίσω το διάβασμα με αρχαία ιστορία..Δεν σας κρύβω, ότι από τη μία θα'θελα διαγωνισμό μέσα στο Δεκέμβρη, όχι φυσικά γιατί νιώθω έτοιμη, αλλά γιατί έχω κουραστεί..Το σενάριο 20 Δεκέμβρη, μου ανατρέπει τις διακοπές μου, αλλά θα φύγω αντί στις 20, στις 22...Περιμένω πώς και πώς αυτές τις διακοπές..Σκέφτομαι, ότι ίσως οι αιτήσεις να είναι λιγότερες από άλλη χρονιά, αρκετοί ίσως δεν προσέλθουν λόγω του ότι είχαν προγραμματίσει διάβασμα μέσα στις γιορτές, οπότε μπορεί τα πράγματα να είναι πιό εύκολα για όσους είναι σχετικά καλά διαβασμένοι..Οπότε σκεφτείτε θετικά και ελπίζω αυτήν την εβδομάδα, να τελειώσει και αυτή η ακατάσχετη και κουραστική φημολογία!
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:18:48 »

Αποσυνδεδεμένος ariadni

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1009 στις: Νοεμβρίου 16, 2008, 05:41:53 pm »
Αρχικά να πω Νίκη μπράβο που μετά την ταβερνούλα και πιθανότατα και το ουζάκι που μπορείς να διαβάσεις!!! Εγώ θα είχα ξαπλώσει!
Εγώ μετά βίας προλαβαίνω να τελειώσω το διάβασμα και να δώσω στις 20/12. Από τη μια θέλω να τελειώνω και από την άλλη θέλω περισσότερο χρόνο για διάβασμα. Αλλά όποτε και να γίνει νομίζω ότι όλοι θα προσαρμόσουμε το διάβασμά μας ανάλογα με τον χρόνο διεξαγωγής των εξετάσεων.... Αυτή την εβδομάδα θα μάθουμε τι θα γίνει!

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1010 στις: Νοεμβρίου 16, 2008, 05:51:19 pm »
Ουζάκι δεν ήπια, ευτυχώς! Light αναψυκτικό, γιατί προσέχω τη διατροφή μου! ;D Για να σοβαρευτώ τώρα, αν ξέρουμε ότι τελικά θα δώσουμε στις 20 Δεκέμβρη, θα εντείνουμε το διάβασμα..Αλλιώς διαβάζεις αν ξέρεις, ότι θα δώσεις σε 1 αλλίως σε 3 μήνες!

Αποσυνδεδεμένος ariadni

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1011 στις: Νοεμβρίου 16, 2008, 06:07:14 pm »
Ουζάκι δεν ήπια, ευτυχώς! Light αναψυκτικό, γιατί προσέχω τη διατροφή μου! ;D Για να σοβαρευτώ τώρα, αν ξέρουμε ότι τελικά θα δώσουμε στις 20 Δεκέμβρη, θα εντείνουμε το διάβασμα..Αλλιώς διαβάζεις αν ξέρεις, ότι θα δώσεις σε 1 αλλίως σε 3 μήνες!
Συμφωνώ αλλά σίγουρα δεν πρόκειται ο ασέπ να ανακοινώσει τρεις μήνες πριν την ημερομηνία των εξετάσεων. Αυτό προυποθέτει οργάνωση και από ποιους χάθηκε για να την βρουν ΥΠΕΠΘ και ΑΣΕΠ;;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:18:48 »

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1012 στις: Νοεμβρίου 16, 2008, 09:55:46 pm »
Συμφωνώ αλλά σίγουρα δεν πρόκειται ο ασέπ να ανακοινώσει τρεις μήνες πριν την ημερομηνία των εξετάσεων. Αυτό προυποθέτει οργάνωση και από ποιους χάθηκε για να την βρουν ΥΠΕΠΘ και ΑΣΕΠ;;;
ας μην ειναι 3 μηνες, οχι ομως να ειναι και 20 μερες...

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1013 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 08:32:12 am »
Είμαι σε μία φάση που ο εγκέφαλός μου αρνείται να μάθει καινούρια πράγματα..π.χ. Διάβασα τα σχολικά της αρχαίας ιστορίας και τα θυμάμαι καλά..Ξεκίνησα να διαβάζω του Μπόνια και δεν μπορώ να μάθω απ'έξω πρόσθετα πράγματα. Θα τα κάνω απλά μία καλή ανάγνωση, ελπίζοντας πως κάτι θα μου μείνει..Σας συμβαίνει κι εσάς αυτό?

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1014 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 08:40:02 am »
Είμαι σε μία φάση που ο εγκέφαλός μου αρνείται να μάθει καινούρια πράγματα..π.χ. Διάβασα τα σχολικά της αρχαίας ιστορίας και τα θυμάμαι καλά..Ξεκίνησα να διαβάζω του Μπόνια και δεν μπορώ να μάθω απ'έξω πρόσθετα πράγματα. Θα τα κάνω απλά μία καλή ανάγνωση, ελπίζοντας πως κάτι θα μου μείνει..Σας συμβαίνει κι εσάς αυτό?

καλημερα νικη, ναι μου συμβαινει πολυ συχνα τον τελευταιο καιρο αλλα θελω να πιστευω οτι στο διαγωνισμο, οταν τα δουμε σε πολλαπλης επιλογης θα τα θυμηθουμε. να σκεφτεσαι αισιοδοξα.....

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1015 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 04:10:26 pm »
κατα περιεργο τροπο νιωθω καλα!!!δεν εχω αγχος και περιμενω τον διαγωνισμο πως και πως!!!εδω και 2 βδομαδες μου φυγε!!αντε να τελειωνουμε...βαρεθηκα να αγχωνομαι...

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #1016 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 04:14:50 pm »
Συμφωνώ. Τώρα που ξέρουμε τέλος. Θα τα δώσουμε όλα για ένα μήνα και αυτό ήταν

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος Panayota

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Πε2 μάχης η εκπαίδευση ... τς τς!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1017 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 06:12:49 pm »
Παιδιά με φοβίζετε και δεν κάνει!!! Τι εννοείτε 20 Δεκέμβρη? Δλδ είναι (σχεδόν) σίγουρο???? :o :o :o
Κι εγώ που είχα πάρει τόσο τα πάνω μου που ετοιμάζω και πάρτυ για τη γιορτή μου!! Πάει το πάρτυ, πάει και η Σπάρτη!!!!!  :'( :'( :'( :'( :'(
Παρεπιπτόντως, έμαθα ότι πρόεδρος της επιτροπής για τα παιδαγωγικά θέματα θα είναι ο Ματσαγγούρας, ο οποίος είναι φαν των θεωριών και τις ζητάει πάντα. όταν είχαν πέσει δύσκολα θέματα (στα παιδαγωγικά) πάλι αυτός ήταν επικεφαλής.
...στη γάμπα μου να τρέμει μια ουρά...
 Αυτός ο Τούρκος Τούρκο θα με κάνει...

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1018 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 06:24:02 pm »
Παιδιά με φοβίζετε και δεν κάνει!!! Τι εννοείτε 20 Δεκέμβρη? Δλδ είναι (σχεδόν) σίγουρο???? :o :o :o
Κι εγώ που είχα πάρει τόσο τα πάνω μου που ετοιμάζω και πάρτυ για τη γιορτή μου!! Πάει το πάρτυ, πάει και η Σπάρτη!!!!!  :'( :'( :'( :'( :'(
Παρεπιπτόντως, έμαθα ότι πρόεδρος της επιτροπής για τα παιδαγωγικά θέματα θα είναι ο Ματσαγγούρας, ο οποίος είναι φαν των θεωριών και τις ζητάει πάντα. όταν είχαν πέσει δύσκολα θέματα (στα παιδαγωγικά) πάλι αυτός ήταν επικεφαλής.

κανενα καλο νεο θα ακουσουμε επιτελους? απο το κακο στο χειροτερο.....κ εγω που ειχα σκοπο να αφιερωσω το μεγιστο μια βδομαδα για τα παιδαγωγικα. ευχαριστουμε παντως για την πληροφορια

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1019 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 06:31:25 pm »
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ COOL!  κι εγω γιορταζω και θα γιορτασω ενταξει εισαι φιλολογος εγω νηπιαγωγος και εχεις τριπλασια υλη απο μενα αλλα τι να κανουμε θα το παλεψουμε  με το να αγχωθοθυμε δεν κερδίζουμε τιποταααααα
καλο κουραγιοοοοοοο
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1020 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 06:39:39 pm »
εγω εχω γεννεθλια 4 μερες μετα τον διαγωνισμο και οτι και να γινει θα το καψω!!! :)

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1021 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 07:20:02 pm »
Εγώ γιορτάζω 6 Δεκεμβρίου, αλλά τη γιορτούλα θα τη κάνω! Δεν πτοούμαι! Αυτό για τον Ματσαγγούρα δεν μου άρεσε καθόλου!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182695
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)