0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ουζάκι δεν ήπια, ευτυχώς! Light αναψυκτικό, γιατί προσέχω τη διατροφή μου! Για να σοβαρευτώ τώρα, αν ξέρουμε ότι τελικά θα δώσουμε στις 20 Δεκέμβρη, θα εντείνουμε το διάβασμα..Αλλιώς διαβάζεις αν ξέρεις, ότι θα δώσεις σε 1 αλλίως σε 3 μήνες!
Παράθεση από: NIΚΗ στις Νοεμβρίου 16, 2008, 05:51:19 pmΟυζάκι δεν ήπια, ευτυχώς! Light αναψυκτικό, γιατί προσέχω τη διατροφή μου! Για να σοβαρευτώ τώρα, αν ξέρουμε ότι τελικά θα δώσουμε στις 20 Δεκέμβρη, θα εντείνουμε το διάβασμα..Αλλιώς διαβάζεις αν ξέρεις, ότι θα δώσεις σε 1 αλλίως σε 3 μήνες!Συμφωνώ αλλά σίγουρα δεν πρόκειται ο ασέπ να ανακοινώσει τρεις μήνες πριν την ημερομηνία των εξετάσεων. Αυτό προυποθέτει οργάνωση και από ποιους χάθηκε για να την βρουν ΥΠΕΠΘ και ΑΣΕΠ;;;
Είμαι σε μία φάση που ο εγκέφαλός μου αρνείται να μάθει καινούρια πράγματα..π.χ. Διάβασα τα σχολικά της αρχαίας ιστορίας και τα θυμάμαι καλά..Ξεκίνησα να διαβάζω του Μπόνια και δεν μπορώ να μάθω απ'έξω πρόσθετα πράγματα. Θα τα κάνω απλά μία καλή ανάγνωση, ελπίζοντας πως κάτι θα μου μείνει..Σας συμβαίνει κι εσάς αυτό?
Παιδιά με φοβίζετε και δεν κάνει!!! Τι εννοείτε 20 Δεκέμβρη? Δλδ είναι (σχεδόν) σίγουρο? Κι εγώ που είχα πάρει τόσο τα πάνω μου που ετοιμάζω και πάρτυ για τη γιορτή μου!! Πάει το πάρτυ, πάει και η Σπάρτη!!!!! Παρεπιπτόντως, έμαθα ότι πρόεδρος της επιτροπής για τα παιδαγωγικά θέματα θα είναι ο Ματσαγγούρας, ο οποίος είναι φαν των θεωριών και τις ζητάει πάντα. όταν είχαν πέσει δύσκολα θέματα (στα παιδαγωγικά) πάλι αυτός ήταν επικεφαλής.