*

Αποστολέας Θέμα: Πώς πάνε τα «κουράγια» σας;;;...  (Αναγνώστηκε 279986 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ: Πώς πάνε τα «κουράγια» σας;;;...
« Απάντηση #1064 στις: Νοεμβρίου 28, 2008, 02:45:27 pm »
dora, δυσκολο,....καμια κυβερνηση δυστυχως, αν εμεις δεν παλεψουμε.
συγχαρητηρια στη Χρυσουλα. της αξιζουν πραγματικα.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:22:22 »

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1065 στις: Δεκεμβρίου 03, 2008, 10:09:03 pm »
Είμαι πολυ στενοχωρημένη... τόσο που λέω να μην πάω καν να δώσω... είχα σταματήσει σχεδόν 2 1/2 μήνες το διάβασμα, απογοητευμένη από την ανακοίνωση των 480 προσλήψεων.... και πάνω που ξανάρχισα να διαβάζω σκεπτόμενη ότι προλαβαίνω μέχρι τέλη Γενάρη.... να 'σου η ανακοίνωση για 20 Δεκέμβρη..... εντάξει καλά να πάθεις θα πείτε, ας πρόσεχες και να διάβαζες νωρίτερα..... αλλά σα να μην έφταναν όλα αυτά αρρωσταίνει η μάνα μου... τρεχάματα σε γιατρούς... και το ωραίο.... κανονιζεται η εγχείρηση μέσα στο Δεκέμβρη (βλέπετε το είχαμε κανονίσει πριν την ανακοίνωση του ΑΣΕΠ για την 20η Δεκέμβρη).  Αύριο φεύγουμε και ερχόμαστε Αθήνα για 10 μέρες! Κι όλα αυτά τώρα, μερικές μέρες πριν τις εξετάσεις! Πού θα κάνω επανάληψη; στο νοσοκομείο; με τι να πρωτοανησυχήσω και για τι να πρωτοτρέξω; για τη μάνα μου; για τον ΑΣΕΠ; σκατά.... είμαι πολύ γκαντέμω...   :(
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1066 στις: Δεκεμβρίου 03, 2008, 10:21:38 pm »
Είμαι πολυ στενοχωρημένη... τόσο που λέω να μην πάω καν να δώσω... είχα σταματήσει σχεδόν 2 1/2 μήνες το διάβασμα, απογοητευμένη από την ανακοίνωση των 480 προσλήψεων.... και πάνω που ξανάρχισα να διαβάζω σκεπτόμενη ότι προλαβαίνω μέχρι τέλη Γενάρη.... να 'σου η ανακοίνωση για 20 Δεκέμβρη..... εντάξει καλά να πάθεις θα πείτε, ας πρόσεχες και να διάβαζες νωρίτερα..... αλλά σα να μην έφταναν όλα αυτά αρρωσταίνει η μάνα μου... τρεχάματα σε γιατρούς... και το ωραίο.... κανονιζεται η εγχείρηση μέσα στο Δεκέμβρη (βλέπετε το είχαμε κανονίσει πριν την ανακοίνωση του ΑΣΕΠ για την 20η Δεκέμβρη).  Αύριο φεύγουμε και ερχόμαστε Αθήνα για 10 μέρες! Κι όλα αυτά τώρα, μερικές μέρες πριν τις εξετάσεις! Πού θα κάνω επανάληψη; στο νοσοκομείο; με τι να πρωτοανησυχήσω και για τι να πρωτοτρέξω; για τη μάνα μου; για τον ΑΣΕΠ; σκατά.... είμαι πολύ γκαντέμω...   :(

ο,τι κ να πω θα ειναι λιγο. το μονο που θα σου ευχηθω ειναι καταρχην να πανε ολα καλα με τη μαμα σου κ επειτα με το ασεπ. ψαξε βρες μεσα σου δυναμεις. υπαρχουν πολλες κ ας μην το ξερουμε....
καλη επιτυχια...

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1067 στις: Δεκεμβρίου 03, 2008, 10:25:05 pm »

Olgalia, καλό κουράγιο. Η οικογένειά μας, οι δικοί μας άνθρωποι και γενικότερα καθένας από μας μετράει περισσότερο από οποιονδήποτε Ασέπ. Οπότε, αυτό που προέχει είναι να γίνει η μανούλα σου καλά το συντομότερο δυνατό και όλα τ' άλλα, αργά ή γρήγορα θα έρθουν. Διατήρησε την πίστη σου και καλή δύναμη στον αγώνα σου. Σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα. :) :)
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:22:22 »

Αποσυνδεδεμένος Georgia s

• Ιστορικό μέλος
  • η παιδεία είναι θέμα εσωτερικού πολιτισμού
    • Προφίλ
« Απάντηση #1068 στις: Δεκεμβρίου 03, 2008, 10:27:08 pm »

ξέρω πως δε θα σε παρηγορήσει ιδιαίτερα αλλά είμαι ακριβώς στην ίδια θέση..( με νοσοκομεία εννοώ..)
με τη σημαντική βέβαια διαφορά πως το καλοκαίρι δεν είχα διαβάσει για ασεπ κ υπολόγιζα σε νοέμβρη κ δεκέμβρη κ κυρίως διακοπές χριστουγ μια κ είμαι εργαζόμενη..οποτε βλέπεις πολλοι θα πάνε εντελώς αδιάβαστοι..γι αυτο μην απογοητεύεσαι..πήγαινε κ ό τι έχεις διαβάσει σίγουρα δε θα παει χαμένο..περαστικά!! :)

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1069 στις: Δεκεμβρίου 03, 2008, 10:31:30 pm »
Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Είναι πολύ σημαντική για μένα ψυχολογικά η στήριξή σας. Θα πάω κι ό,τι γίνει. Τουλάχιστον δε θα έχω άγχος! (αφού δε θα έχω διαβάσει)!
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος Supreme

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1070 στις: Δεκεμβρίου 03, 2008, 11:55:54 pm »
Olgalia μη σε νοιάζει καθόλου ο ΑΣΕΠ.Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα για όλους είναι δύσκολο.
Αλλά σε καμία περίπτωση μη νιώθεις άσχημα - δεν αξίζει να στεναχωριέσαι για τον ΑΣΕΠ για κανέναν λόγο.
Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας να ανησυχούμε.
Να είσαι ήρεμη και να πάνε όλα καλά με τη μαμά σου.

Αποσυνδεδεμένος constans

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 04 01
    • Προφίλ
« Απάντηση #1071 στις: Δεκεμβρίου 04, 2008, 12:07:46 am »
Olgalia  σε πληροφορώ ότι είμαι σε παρόμοια θέση αφού μόλις τώρα βγήκε ο πατέρας μου από το χειρουργείο (ανοικτής καρδιάς),έχω δύο παιδιά και δουλεύω....Σε πληροφορώ ότι όλοι λίγο πολύ σε κάποια δύσκολη θέση βρίσκονται με αποκορύφωμα βέβαια την 20η Δεκεμβρίου...Αυτό δε σημαίνει ότι αν δεν είχες κανένα πρόβλημα και διάβαζες περισσότερο θα πετύχαινες κιόλας.Το έχω κάνει και δεν ήμουν ούτε στους επιτυχόντες.Γι' αυτό σήκωσε το κεφάλι σου ψηλα,να εύχεσαι πρώτα από όλα να πάνε καλά τα πράγματα με τη μητέρα σου και μετά σκέψου το διαγωνισμό..Πήγαινε να δώσεις με όσο διάβασμα μπόρεσες μέχρι τώρα,και με την ψυχολογία του νικητή βέβαια.Και να θυμάσαι ότι οι περισσότεροι είναι στην ίδια μοίρα με σένα και ελπίζουμε απλά σε λίγη τύχη παραπάνω.. Καλή επιτυχία στη μητέρα σου!!!

Αποσυνδεδεμένος kalipso

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1072 στις: Δεκεμβρίου 04, 2008, 12:20:40 am »

ολγαλια,καταρχάς περαστικά στη μητέρα σου.
σου εύχομαι όλα να πάνε καλά με την εγχείρηση της
 ο Ασεπ ούτως ή άλλως είναι φαρσοκωμωδία.
το ποιος θα περάσει θα είναι ένα κράμα τύχης και κρίσης και ίσως  κάποιων γνώσεων.
πάνε δώσε και μην τρελαίνεσαι που δεν διάβασες.
Λες και εμείς που διαβάσαμε έχομε σίγουρη την επιτυχία.
Αντε βρε...περαστικά στη μαμά σου απο την Καλυψω
και καλή τύχη.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1073 στις: Δεκεμβρίου 04, 2008, 09:15:21 am »
περαστικα ευχομαι στην μητερα σου και κουραγιο,υπομονη και ελπιδα σε σενα.
θελω να σου πω οτι τιποτα δεν παει χαμενο,εστω κι αν τα εχεις διαβασει πριν λιγο καιρο χωρις μετα να ασχοληθεις. θα το δεις οταν πας με το καλο να γραψεις, και θα γραψεις.
προσπαθησε ψυχολογικα να εισαι καλα, ειναι το πιο βασικο απ'ολα.
περαστικα και παλι. ολα καλα θα πανε.

Αποσυνδεδεμένος cerva

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1074 στις: Δεκεμβρίου 04, 2008, 09:32:06 am »
Καλημέρα σε όλους!Είχα πολύ καιρό να μπω στο φορουμ και μπαίνοντας διάβασα αυτή την ενότητα. Θα ΄θελα -με πολλή φιλική διάθεση- να πω στη συνάδελφο olgalia να μη τα παρατήσει και να κάνει λίγη ακόμη υπομονή.Καλή μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα.Είχα διαβάσει λίγο μέσα στο καλοκαίρι και από το Σεπτέμβρη και μετά στα νοσοκομεία κι εμείς λόγω της υγείας του πατέρα μου τον οποίο και έχασα πριν μια εβδομάδα.Δεν έχω καλύψει την ύλη, δεν έχω κάνει καμία επαναληψη όμως δε θα τους κάνω τη χάρη να μη συμμετάσχω. Δεν ξέρω αν είναι δύναμη ή "αναισθησία" όμως θα το παλέψουμε  -μόνο και μόνο για να τους αναγκάσουμε να διορθώσουν τα γραπτά μας-. Θετική σκέψη,κουράγιο και όλα θα πάνε καλά.Έύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχήν με την υγεία της μητέρας σου και γρήγορα να είναι υγιής και στο σπίτι της.Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1075 στις: Δεκεμβρίου 04, 2008, 10:13:08 am »
Καλημέρα σε όλους!Είχα πολύ καιρό να μπω στο φορουμ και μπαίνοντας διάβασα αυτή την ενότητα. Θα ΄θελα -με πολλή φιλική διάθεση- να πω στη συνάδελφο olgalia να μη τα παρατήσει και να κάνει λίγη ακόμη υπομονή.Καλή μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα.Είχα διαβάσει λίγο μέσα στο καλοκαίρι και από το Σεπτέμβρη και μετά στα νοσοκομεία κι εμείς λόγω της υγείας του πατέρα μου τον οποίο και έχασα πριν μια εβδομάδα.Δεν έχω καλύψει την ύλη, δεν έχω κάνει καμία επαναληψη όμως δε θα τους κάνω τη χάρη να μη συμμετάσχω. Δεν ξέρω αν είναι δύναμη ή "αναισθησία" όμως θα το παλέψουμε  -μόνο και μόνο για να τους αναγκάσουμε να διορθώσουν τα γραπτά μας-. Θετική σκέψη,κουράγιο και όλα θα πάνε καλά.Έύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχήν με την υγεία της μητέρας σου και γρήγορα να είναι υγιής και στο σπίτι της.Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

τα θερμα μου συλληπητηρια κ ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα στο ασεπ. ειδικα σε κατι ανθρωπους σαν εσενα που πορολες τις αντιξοοτητες συνεχιζουν κ διεκδικουν. αυτο δειχνει ποσο πολυ το θελεις κ ποσες ψυχικες δυναμεις εχεις!
καλη επιτυχια κ καλο κουραγιο

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1076 στις: Δεκεμβρίου 04, 2008, 10:21:17 am »
maryvas, πολυ καλα κανεις και το επισημαινεις. γιατι αν δεν δουμε τα δυσκολα δεν μπορουμε να εκτιμησουμε τα καλυτερα...
καλη επιτυχια και απο μενα.

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #1077 στις: Δεκεμβρίου 04, 2008, 10:36:01 am »
olgalia, σου εύχομαι κουράγιο και η μαμά σου να γίνει καλά. Δυστυχώς είμαστε πια μεγάλοι, μεγαλώνουν και οι γονείς μας και τα προβλήματα υγείας τους για τα οποία εμείς πρέπει να είμαστε κοντά τους. Και εμένα μου έτυχε το 2007 μετά ακριβώς από τον προηγούμενο ασεπ και έλεγα μέσα μου 'Θεέ μου πάρε μου την επιτυχία στον ασεπ (περιμέναμε αποτελέσματα), δώσε μου την υγειά του ανθρώπου μου για να είναι καλά και να μπορεί να μου κοιτάξει το παιδί μου κι ας δώσω ξανά' και έτσι έγινε. Σε εσένα βέβαια τυχαίνει πριν τον ασεπ και είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να πας οπωσδήποτε. Δεν έχει σημασία αν διάβασες τις τελευταίες μέρες ή πριν, έχεις διαβάσει, έχεις και εμπειρία προηγούμενου ασεπ. Ξέρεις πόσοι υποψήφιοι ξεσκίζονται στο διάβασμα μία χρονιά, ολοκληρώνουν την ύλη όπως προγραμμάτιζαν, τα δινουν όλα και τελικά δεν πετυχαίνουν και τα ίδια άτομα την επόμενη φορά με λιγότερο διάβασμα και πιο απογοητευμένοι πάνε, γράφουν και πετυχαίνουν;
Μη χάνεις την ελπίδα σου και κυρίως την πίστη σου!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)