0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι πολυ στενοχωρημένη... τόσο που λέω να μην πάω καν να δώσω... είχα σταματήσει σχεδόν 2 1/2 μήνες το διάβασμα, απογοητευμένη από την ανακοίνωση των 480 προσλήψεων.... και πάνω που ξανάρχισα να διαβάζω σκεπτόμενη ότι προλαβαίνω μέχρι τέλη Γενάρη.... να 'σου η ανακοίνωση για 20 Δεκέμβρη..... εντάξει καλά να πάθεις θα πείτε, ας πρόσεχες και να διάβαζες νωρίτερα..... αλλά σα να μην έφταναν όλα αυτά αρρωσταίνει η μάνα μου... τρεχάματα σε γιατρούς... και το ωραίο.... κανονιζεται η εγχείρηση μέσα στο Δεκέμβρη (βλέπετε το είχαμε κανονίσει πριν την ανακοίνωση του ΑΣΕΠ για την 20η Δεκέμβρη). Αύριο φεύγουμε και ερχόμαστε Αθήνα για 10 μέρες! Κι όλα αυτά τώρα, μερικές μέρες πριν τις εξετάσεις! Πού θα κάνω επανάληψη; στο νοσοκομείο; με τι να πρωτοανησυχήσω και για τι να πρωτοτρέξω; για τη μάνα μου; για τον ΑΣΕΠ; σκατά.... είμαι πολύ γκαντέμω...
Καλημέρα σε όλους!Είχα πολύ καιρό να μπω στο φορουμ και μπαίνοντας διάβασα αυτή την ενότητα. Θα ΄θελα -με πολλή φιλική διάθεση- να πω στη συνάδελφο olgalia να μη τα παρατήσει και να κάνει λίγη ακόμη υπομονή.Καλή μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα.Είχα διαβάσει λίγο μέσα στο καλοκαίρι και από το Σεπτέμβρη και μετά στα νοσοκομεία κι εμείς λόγω της υγείας του πατέρα μου τον οποίο και έχασα πριν μια εβδομάδα.Δεν έχω καλύψει την ύλη, δεν έχω κάνει καμία επαναληψη όμως δε θα τους κάνω τη χάρη να μη συμμετάσχω. Δεν ξέρω αν είναι δύναμη ή "αναισθησία" όμως θα το παλέψουμε -μόνο και μόνο για να τους αναγκάσουμε να διορθώσουν τα γραπτά μας-. Θετική σκέψη,κουράγιο και όλα θα πάνε καλά.Έύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχήν με την υγεία της μητέρας σου και γρήγορα να είναι υγιής και στο σπίτι της.Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!