0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να σας ρωτησω κατι. το κεφαλι σας κ το στομαχι σας γενικα ποναει?απο τους πολλους καφεδες κ τα υπερβολικα πολλα τσιγαρα με ποναει το στομαχι μου κ το εχω ριξει στα σιμεκο. κ καθε μερα με ποναει το κεφαλι μου(μαλλον απο τη μαζικη εισρροη πληροφοριων). τα παιξε ο εγκεφαλος, δεν χωραει αλλα πώς να το κανουμε δηλαδη. κ εχω κανει κ τα ντεπον καραμελιτσες. εσας σας συμβαινει κατι αναλογο?
να σας ρωτησω κατι. το κεφαλι σας κ το στομαχι σας γενικα ποναει?απο τους πολλους καφεδες κ τα υπερβολικα πολλα τσιγαρα με ποναει το στομαχι μου κ το εχω ριξει στα σιμεκο. κ καθε μερα με ποναει το κεφαλι μου(μαλλον απο τη μαζικη εισρροη πληροφοριων). τα παιξε ο εγκεφαλος, δεν χωραει αλλα πώς να το κανουμε δηλαδη. κ εχω κανει κ τα ντεπον καραμελιτσες. εσας σας συμβαινει κατι αναλογο?[/quotΕ, ειναι επομενο...εχει αρχισει να μας βγαινει ψυχοσωματικα ολη αυτη η αφυσικηκατασταση που περναμε.να αναστελουμε τη ζωη μας για τοσο καιρο,να διαβαζουμεπανικοβλητοι την λεπτομερεια της λεπτομερειας,να διαγωνιζομαστε με τετοιους υποτιμητικουςορους και συνθηκες.παλι καλα που δεν πηραμε τα βουνα...