0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απάντηση: Γιατί αν δεν μας πιούν το αίμα δεν έχει νόημα ο ΑΣΕΠ για τους φιλολόγους!!!
Ενδεχομένως να συμβαίνει προκείμένου να συμπληρώσουν το ωράριό τους ( με κάθε επιφύλαξη). Ισως όμως αν υπήρχε συναδελφική αλληλεγγύη να μην δέχονταν οι εκπαίδευτικοί να αναλαμβάνουν τη διδασκαλία μαθημάτων διαφορετικού κλάδου ... για να αναγκαστούν έτσι οι υπεύθυνοι να προσλάβουν κόσμο...
...στα σχολεία ιστορία κάνουν οι ξένων γλωσσών φιλόλογοι
δεν ξερω για σας αλλα δε μπορω να συγκεντρωθω με τιποτα. εδω κ δυο μερες κωλοβαραω. εχω ξεχασει οτι δινω σε 9 μερες. εσεις?
Παράθεση από: aeee στις Δεκεμβρίου 10, 2008, 10:49:21 am...στα σχολεία ιστορία κάνουν οι ξένων γλωσσών φιλόλογοι Με αλλα λογια θεωρουν την Ιστορια μαθημα δευτερης κατηγοριας πιστευοντας οτι μπορει να το διδαξει ο οποιοσδηποτε κ προφανως δεν εχουν αντιληφθει τη σημαντικοτητα του...μαλιστα...
Παράθεση από: Nastazy στις Δεκεμβρίου 10, 2008, 01:38:04 pmΠαράθεση από: aeee στις Δεκεμβρίου 10, 2008, 10:49:21 am...στα σχολεία ιστορία κάνουν οι ξένων γλωσσών φιλόλογοι Με αλλα λογια θεωρουν την Ιστορια μαθημα δευτερης κατηγοριας πιστευοντας οτι μπορει να το διδαξει ο οποιοσδηποτε κ προφανως δεν εχουν αντιληφθει τη σημαντικοτητα του...μαλιστα... ο ανιστόρητος λαός χειραγωγείται ευκολότερα.......
εκεινο που ξερω καλα, οπως και σεις βεβαια,ειναι οτι ετσι που εχουν κανει τα σχολικα εγχειριδια της ιστοριας, καθε αλλο μαθαινουν πια τα παιδια, οποτε σημερα ειναι επιβεβλημενο την ιστορια να τη διδασκουν φιλολογοι.ειναι τοσο περιληπτικα και επιγραμματικα-αποσπασματικα γραμμενη που ακομα και μεις δυσκολευομαστε να την κατανοησουμε, λες και καθε χρονικη ιστορικη περιοδος θα επρεπε οταν γινοταν να αντιστοιχουσε οπωσδηποτε σε 2 σελιδες ιστοριας!!!
Παράθεση από: maryvas στις Δεκεμβρίου 10, 2008, 01:41:45 pmδεν ξερω για σας αλλα δε μπορω να συγκεντρωθω με τιποτα. εδω κ δυο μερες κωλοβαραω. εχω ξεχασει οτι δινω σε 9 μερες. εσεις?Εγώ δεν ξέρω πλέον τί άλλο να διαβάσω....
Παράθεση από: maryk στις Δεκεμβρίου 10, 2008, 01:43:33 pmΠαράθεση από: maryvas στις Δεκεμβρίου 10, 2008, 01:41:45 pmδεν ξερω για σας αλλα δε μπορω να συγκεντρωθω με τιποτα. εδω κ δυο μερες κωλοβαραω. εχω ξεχασει οτι δινω σε 9 μερες. εσεις?Εγώ δεν ξέρω πλέον τί άλλο να διαβάσω....Αν ερχόταν κάποιος και μου έλεγε λυπάμαι αλλά δε γράφετε τελικά στις 20 και 21, εγώ νομίζω ότι θα τα παρατούσα. έχω αγγίξει όρια. δεν αντέχω άλλο..
Αν ερχόταν κάποιος και μου έλεγε λυπάμαι αλλά δε γράφετε τελικά στις 20 και 21, εγώ νομίζω ότι θα τα παρατούσα. έχω αγγίξει όρια. δεν αντέχω άλλο..
σωστα μιλας.αφηνω το αλλο,............ οτι τα εχουν καταντησει κομικς με τις πολλες φωτογραφιες και απο ουσια μηδεν.