*

Αποστολέας Θέμα: Πώς πάνε τα «κουράγια» σας;;;...  (Αναγνώστηκε 280435 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος non-stop

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • hellooooo!!!
    • Προφίλ
Απ: Πώς πάνε τα «κουράγια» σας;;;...
« Απάντηση #1330 στις: Ιανουαρίου 05, 2009, 11:16:02 pm »
για μενα παλι το σχολικο, το ακαδημαικο και το ασεπικο διαβασμα ειναι ακριβως το ιδιο!!  (πολυ βαρετο..   ομοια βαρετο  ..ταλαιπωρια σκετη)

Απορώ πώς κατάφερες κι έγινες φιλόλογος χωρίς να σου αρέσει το διάβασμα. Όχι ότι χαίρεται κανέις με τις εξετάσεις, με το διάβασμα όμως μπορεί να χαρεί κυρίως όταν δεν είναι καταναγκαστικό έργο.

[/quote]εγω παλι δεν τους λυπαμαι αλλα τους ζηλευω!ειναι τρομερο να μπορεις να θυμασαι τοσα πραγματα![/quote]

Τι ακριβώς ζηλεύεις από έναν ανθρωπο - υπολογιστή; Ζούμε σε μια εποχή που η πληροφορία παρέχεται από παντου, το θέμα είναι να ξέρεις να τη διαχειρίζεσαι... Όσο γι αυτούς τους "πολυμαθείς" καλοί είναι για κανένα τηλεπαιχνίδι!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:23:29 »

Αποσυνδεδεμένος amalfi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1331 στις: Ιανουαρίου 05, 2009, 11:46:03 pm »
Παράθεση
Απορώ πώς κατάφερες κι έγινες φιλόλογος χωρίς να σου αρέσει το διάβασμα

κι εγω απορω!!  δεν το περιμενα να τα καταφερω  (και το σχολειο που εβγαλα πολυ μου ηταν)

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1332 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 01:19:59 am »
εγω παλι λυπαμαι ολους εσας και συγγνωμη που σας το λεω,που η ζηλεια σας εχει κανει να παρανοειτε και φθονειτε τις ικανοτητες του αλλου.μου θυμιζετε κατι απο θουκυδιδη  ¨γιατι οι ζωντανοι νιωθουν φθονο για τον ανταγωνιστη τους¨...αυτα.δεν θα αναφερθω αλλο γιατι πραγματικα δεν αξιζει και δενθα απαντησω σε επιθεσεις που σιγουρα θα κανετε οχι γιατι δεν με παιρνει αλλα γιατι βαριεμαι τις βλακειες.το μονο που λεω και τελειωνω ειναι οτι ο καθενας διαβαζει οσο μπορει και πως ο καθενας προσπσθει για το καλυτερο.δεν δεχομαι εκφρασεις του τυπου ¨λυπαμαι οσους αποστηθιζουν λεπτομερειες και κατι τετοιοι ειναι καλοι για τηλεπαιχνιδια¨.μακαρι να τους μοιζατε αλλα μαλλον επειδη δεν τα καταφερνετε τους κατηγορειτε.καλη συνεχεια στο ακαδημαικο σας διαβασμα!

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1333 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 10:20:39 am »
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:23:29 »

Αποσυνδεδεμένος alice cooper

• Πλήρες μέλος
  • Ωραία που ναι η ζωή!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1334 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 10:59:30 am »
καλή χρονιά συνάδελφοι. Εγώ το παλεύω...!!

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #1335 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 11:00:51 am »
Kαλημέρα και χρόνια πολλά και για σήμερα. Νομίζω ότι είναι δίχως νόημα η αντιπαράθεση. Ο καθένας μας ειναι διαφορετικός και συνεπώς διαβάζει διαφορετικά και αντιμετωπίζει το διαγωνισμό διαφορετικά. Άλλος μπορεί να απομνημονεύσει πλήθος πληροφοριών και άλλος όχι, αλλά ο συγκεκριμένος διαγωνισμός απαιτεί, κατά την ταπεινή μου γνώμη, και τα δύο (απομνημόνευση και κριτικό διάβασμα), όπως και το διάβασμα στο πανεπιστήμιο, δηλαδή κάποια πράγματα έπρεπε να τα μάθεις απέξω και να τα εφαρμόζεις παράλληλα. Ας πούμε μια ερώτηση για το μέτρο προϋποθέτει και την γνώση και την εφαρμογή της. Όσο για τη ζήλεια που αναφέρθηκε πολλές φορές και αυτή μέσα στην ανθρώπινη φύση είναι. Είναι συναίσθημα που όλοι το έχουμε, αρκεί βέβαια να το χειρίζεσαι σωστά και να μην το αφήσεις να ξεφύγει. Δηλαδή, όταν με το καλό βγουν τα αποτελέσματα δε θα ζηλέψουμε αυτούς που έχουν περάσει; Δε θα πούμε με άλλα λόγια να ήμουν και εγώ στη θέση τους (δεν είπα ότι θα τους σκοτώσουμε ή θα πούμε ότι είναι ανάξιοι, αλλά θα θέλαμε να είμαστε στη θέση τους). Επομένως, δεν έχουν νόημα οι αντιπαραθέσεις.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος ariadni

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1336 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 11:22:26 am »
Καλή χρονιά, χρόνια πολλά!
Εγώ πραγματικά δεν κατάλαβα ποιοι ζηλεύουν και γιατί? Όλοι είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας και ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί. 

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1337 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 01:05:16 pm »
εγω παλι λυπαμαι ολους εσας και συγγνωμη που σας το λεω,που η ζηλεια σας εχει κανει να παρανοειτε και φθονειτε τις ικανοτητες του αλλου.μου θυμιζετε κατι απο θουκυδιδη  ¨γιατι οι ζωντανοι νιωθουν φθονο για τον ανταγωνιστη τους¨...αυτα.δεν θα αναφερθω αλλο γιατι πραγματικα δεν αξιζει και δενθα απαντησω σε επιθεσεις που σιγουρα θα κανετε οχι γιατι δεν με παιρνει αλλα γιατι βαριεμαι τις βλακειες.το μονο που λεω και τελειωνω ειναι οτι ο καθενας διαβαζει οσο μπορει και πως ο καθενας προσπσθει για το καλυτερο.δεν δεχομαι εκφρασεις του τυπου ¨λυπαμαι οσους αποστηθιζουν λεπτομερειες και κατι τετοιοι ειναι καλοι για τηλεπαιχνιδια¨.μακαρι να τους μοιζατε αλλα μαλλον επειδη δεν τα καταφερνετε τους κατηγορειτε.καλη συνεχεια στο ακαδημαικο σας διαβασμα!
Εγώ πάλι λυπάμαι -ή μάλλον φρικάρω- που επιδιώκουν να διοριστούν άτομα που έχουν την ωριμότητα πεντάχρονου. Και ίσως το καταφέρουν κιόλας!!! Δε νομίζω να γνωριζόμαστε όλοι μας αρκετά για να παίρνει ο καθένας το δικαίωμα να απευθύνεται μ' αυτό το ύφος!

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1338 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 01:21:39 pm »
ειπα οτι δεν θα απαντησω αλλα με προλκαλεσατε...κατι ατομα σαν και εσας χαλατε την κοινωνια και τους μαθητες.το να μιλας ξεκαθαρα και να μην κρυβεις λογια καλειται ¨ωριμοτητα 5χρονου΄???τι να πω???εχω μαθει οτι λεω να το λεω εξω απο τα δοντια τι να κανω???ολοι θα θελατε να πατε στον διαγωνισμο προετοιμασμενοι τελεια,κι εγω το ιδιο.αλλα το να κατηγορεις κατι που δεν φθανεις το θεωρω απαραδεκτο.εγω ναι θα διοριστω και τα παιδια μου θα μαθουν να μην κρυβονται πισω απο τις λεξεις και να μην φθονουν τον καλυτερο τους αλλα να προσπαθουν να του μοιασουν.εσεις δεν ξερω αν θα διοριστειτε με αυτα τα μυαλα κι αν παλι τα καταφερετε ΜΠΡΑ

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1339 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 01:23:48 pm »
φυσικα δεν απευθυνομαι στην αριαδνη αλλα σε αντρεα-ειρηνη..

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1340 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 01:59:51 pm »
Είμαι σίγουρη ότι θα διοριστείς, αλλά λυπάμαι γιατί εκπαιδευτικός δεν θα γίνεις ποτέ.. :( Ο εκπαιδευτικός διαθέτει περισσότερα και πιό ουσιαστικά πράγματα, τα οποία καλώς ή κακώς δεν διαβάζονται..
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1341 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 02:03:14 pm »
ειπα οτι δεν θα απαντησω αλλα με προλκαλεσατε...κατι ατομα σαν και εσας χαλατε την κοινωνια και τους μαθητες.το να μιλας ξεκαθαρα και να μην κρυβεις λογια καλειται ¨ωριμοτητα 5χρονου΄???τι να πω???εχω μαθει οτι λεω να το λεω εξω απο τα δοντια τι να κανω???ολοι θα θελατε να πατε στον διαγωνισμο προετοιμασμενοι τελεια,κι εγω το ιδιο.αλλα το να κατηγορεις κατι που δεν φθανεις το θεωρω απαραδεκτο.εγω ναι θα διοριστω και τα παιδια μου θα μαθουν να μην κρυβονται πισω απο τις λεξεις και να μην φθονουν τον καλυτερο τους αλλα να προσπαθουν να του μοιασουν.εσεις δεν ξερω αν θα διοριστειτε με αυτα τα μυαλα κι αν παλι τα καταφερετε ΜΠΡΑ
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Νυχτα ξελογιαστρα,νυχτα ομορφη.......
    • Προφίλ
« Απάντηση #1342 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 02:08:04 pm »
πλησιαζει η πιθανη ημερομηνια διεξαγωγης κ αρχιζουν σιγα σιγα τα μπινελικια παλι.....
χαλαρωστε κ αν εχετε νευρα πηγαιντε για ενα καφε!καλο κανει!
ολοι οι τσακωμοι εδω μεσα αρχιζουν ειτε γιατι ενας πεταει μια κουβεντα παραπανω η ενα βαρυ χαρκτηρισμο κ σπευδουν αλλοι τοσοι να πουνε χειροτερους,ειτε γιατι καποιοι δεν ξερουν να εξηγησουν κατι κ παρεξηγουνται ειτε γιατι καποιοι αλλα καταλαβαινουν
επιτελους,δεν γνωριζεστε καν μεταξυ σας ρε παιδια τι μπινελικωνεστε?
καντε μια εντονη συζητηση χωρις προσωπικες κριτικες αφου δεν γνωριζεστε!

Αποσυνδεδεμένος amalfi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1343 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 02:10:19 pm »
φυσικα και γνωριζομαστε!

εγω γνωριζω πολλα παιδια απο δω  (προσωπικα)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182741
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)