0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
για μενα παλι το σχολικο, το ακαδημαικο και το ασεπικο διαβασμα ειναι ακριβως το ιδιο!! (πολυ βαρετο.. ομοια βαρετο ..ταλαιπωρια σκετη)
Απορώ πώς κατάφερες κι έγινες φιλόλογος χωρίς να σου αρέσει το διάβασμα
εγω παλι λυπαμαι ολους εσας και συγγνωμη που σας το λεω,που η ζηλεια σας εχει κανει να παρανοειτε και φθονειτε τις ικανοτητες του αλλου.μου θυμιζετε κατι απο θουκυδιδη ¨γιατι οι ζωντανοι νιωθουν φθονο για τον ανταγωνιστη τους¨...αυτα.δεν θα αναφερθω αλλο γιατι πραγματικα δεν αξιζει και δενθα απαντησω σε επιθεσεις που σιγουρα θα κανετε οχι γιατι δεν με παιρνει αλλα γιατι βαριεμαι τις βλακειες.το μονο που λεω και τελειωνω ειναι οτι ο καθενας διαβαζει οσο μπορει και πως ο καθενας προσπσθει για το καλυτερο.δεν δεχομαι εκφρασεις του τυπου ¨λυπαμαι οσους αποστηθιζουν λεπτομερειες και κατι τετοιοι ειναι καλοι για τηλεπαιχνιδια¨.μακαρι να τους μοιζατε αλλα μαλλον επειδη δεν τα καταφερνετε τους κατηγορειτε.καλη συνεχεια στο ακαδημαικο σας διαβασμα!
ειπα οτι δεν θα απαντησω αλλα με προλκαλεσατε...κατι ατομα σαν και εσας χαλατε την κοινωνια και τους μαθητες.το να μιλας ξεκαθαρα και να μην κρυβεις λογια καλειται ¨ωριμοτητα 5χρονου΄???τι να πω???εχω μαθει οτι λεω να το λεω εξω απο τα δοντια τι να κανω???ολοι θα θελατε να πατε στον διαγωνισμο προετοιμασμενοι τελεια,κι εγω το ιδιο.αλλα το να κατηγορεις κατι που δεν φθανεις το θεωρω απαραδεκτο.εγω ναι θα διοριστω και τα παιδια μου θα μαθουν να μην κρυβονται πισω απο τις λεξεις και να μην φθονουν τον καλυτερο τους αλλα να προσπαθουν να του μοιασουν.εσεις δεν ξερω αν θα διοριστειτε με αυτα τα μυαλα κι αν παλι τα καταφερετε ΜΠΡΑ