0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...κατι ατομα σαν και εσας χαλατε την κοινωνια και τους μαθητες....εσεις δεν ξερω αν θα διοριστειτε με αυτα τα μυαλα... αλλα τους καημενους τους μαθητες σας λυπαμαι...... η ανοησια των απαντησεων σας γιγαντιωνετεται ...
Παιδιά, είναι κρίμα να υπάρχει αυτή η εικόνα. Εδώ δεν είναι χώρος εκτόνωσης νεύρων
ειπα οτι δεν θα απαντησω αλλα με προλκαλεσατε...κατι ατομα σαν και εσας χαλατε την κοινωνια και τους μαθητες.το να μιλας ξεκαθαρα και να μην κρυβεις λογια καλειται ¨ωριμοτητα 5χρονου΄???τι να πω???εχω μαθει οτι λεω να το λεω εξω απο τα δοντια τι να κανω???ολοι θα θελατε να πατε στον διαγωνισμο προετοιμασμενοι τελεια,κι εγω το ιδιο.αλλα το να κατηγορεις κατι που δεν φθανεις το θεωρω απαραδεκτο.εγω ναι θα διοριστω και τα παιδια μου θα μαθουν να μην κρυβονται πισω απο τις λεξεις και να μην φθονουν τον καλυτερο τους αλλα να προσπαθουν να του μοιασουν.εσεις δεν ξερω αν θα διοριστειτε με αυτα τα μυαλα κι αν παλι τα καταφερετε ΜΠΡΑ
Εμένα με τρομάζει πιό πολύ το τί θα γίνει μετά το διορισμό, όχι το πρίν..Θα καταφέρουμε να σταθούμε άξιοι στην τάξη? Ελπίζω να μπορέσουμε να το μάθουμε κάποτε..
Αν το προσπαθήσουμε σίγουρα θα είμαστε