0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάλι είμαι πολύ αγχώδης.Από το άγχος μου δεν μπορώ ούτε να φάω!Τι κάνετε για να χαλαρώνετε και να ηρεμείτε;Δώστε μου καμιά συμβουλή γιατί όπως λένε και οι μαθητές μου δεν την παλεύω!
Εγώ είχα πει ότι θα ξεκουραστώ από 1-6 Γενάρη, αλλά από την Τετάρτη που είπα ότι θα ξεκινήσω είμαι με 39 πυρετό και λαρρυγγίτιδα. Δεν έχω κουράγιο ούτε να φάω. Γι' αυτό κι έχω αγχωθεί απίστευτα γιατί περνάνε οι μέρες και δεν μπορώ να διαβάσω, ελπίζω από Δευτέρα να συνέλθω.
σημερα καταφερα να διαβασω 4 ωρες.τωρα σταματαω.βεβαια δεν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενη γιατι τελικα εβγαλα την μιση αρχαια γραμματολογια κι οχι ολη που ηθελα...αλλα παρα το τιποτα...κατι ειναι κι αυτο...εξακολουθω να μην την παλευω.ειμαι σε μια φαση αφασιας.καμια σχεση με τον δεκεμβρη...αυτο ή θα μου βγει σε καλο ή σε κακο.ενδιαμεσο δεν υπαρχει αληθεια υπαρχει καποιος τελικα που δεν πτωειται και συνεχιζει ακαθεκτος??
Είναι αλήθεια οτι αν έχουμε συγκεντρώσει 24 μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας και μία επιτυχία στον ΑΣΕΠ διοριζόμαστε?