0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά καλησπέρα και καλή επιτυχια σε όλους μέσα από την καρδιά μου!Σας παρακολουθώ εδώ και μήνες - αν και συμμετείχα ελάχιστα σαν μέλος - και πραγματικά χαίρομαι πολύ που είχα την τύχη να σας ''γνωρίσω''.Μέσα από αυτό το χώρο συζήτησης ανακάλυψα ότι υπάρχουν πραγματικά φωτισμένα πνεύματα , άνθρωποι με πολλές γνώσεις ,με ταλέντο επικοινωνίας , με διάθεση για ανυστερόβουλη παροχή βοήθειας , με χιούμορ , με αρχές αλλά πάνω απ'όλα με ανθρωπιά...Ήσασταν καταπληκτική συντροφιά όλο αυτό το διάστημα και εύχομαι όλοι να βρείτε το δρόμο σας μέσα σάυτό τον κυκεώνα της ζωής.Εγώ ακόμη αμφιταλαντεύομαι σχετικά με το αν θα δώσω εξετάσεις τελικά γιατί έχω ασχοληθεί ελάχιστα και νιώθω τελείως ανέτοιμη...Οψόμεθα όμως.Και παλι λοιπόν εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και ότι καλύτερο και ευχαριστώ για την ωραία συντροφιά όλους αυτούς τους μήνες!Να είστε όλοι καλα!
με αυτα που ειπες τωρα θα με κανεις να γινω κακια. ξερω πε02 που οταν ηταν να δωσουν ελεγαν "ασε δεν εχω διαβασει τιποτα. παω πολυ χαλαρα, ελαχιστα πραγματα, αποκλειεται να περασω"τα ιδια αυτα ατομα αφου βγηκαν τα αποτελεσματα κ ειδαν οτι διοριστηκαν μου λενε" καλα διαβαζα σαν τρελλη, ειδκα τον τελευταιο μηνα χτυπουσα 10ωρα κ 12ωρα. το ασεπ θελει πολυ διαβασμα για αυτο πρεπει να κατσεις να διαβασεις κ να τα παρατησεις ολα κτλ"οποτε μην πιστευεις παντα αυτα που ακους. πιστευω οτι το θεμα ειναι εγωιστικο. δεν θελουν να δειξουν οτι διαβασαν, κοπιασαν κ δεν εγραψαν καλα γιατι πιστευουν οτι ετσι μπορει να φανουν χαζοι.
Επιτρέπεται μαζί με το νερό να'χουμε μαζί και τίποτα φαγώσιμο? Κανένα μπισκότο δηλαδή..Όσο για τις ώρες, επαρκούν? Όσοι έχετε ξαναδώσει, καμιά συμβουλή?