*

Αποστολέας Θέμα: Πώς πάνε τα «κουράγια» σας;;;...  (Αναγνώστηκε 281244 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Πώς πάνε τα «κουράγια» σας;;;...
« Απάντηση #1540 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 10:04:45 am »
Θα συμφωνήσω κι εγώ.. ;) Προσπάθησε και ό,τι γίνει.. :)
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:47:41 »

Αποσυνδεδεμένος non-stop

• Πλήρες μέλος
  • hellooooo!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1541 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 12:59:23 pm »
Παιδιά καλησπέρα και καλή επιτυχια σε όλους μέσα από την καρδιά μου!Σας παρακολουθώ εδώ και μήνες - αν και συμμετείχα ελάχιστα σαν μέλος - και πραγματικά χαίρομαι πολύ που είχα την τύχη να σας ''γνωρίσω''.Μέσα από αυτό το χώρο συζήτησης ανακάλυψα ότι υπάρχουν πραγματικά φωτισμένα πνεύματα , άνθρωποι με πολλές γνώσεις ,με ταλέντο επικοινωνίας , με διάθεση για ανυστερόβουλη παροχή βοήθειας , με χιούμορ , με αρχές αλλά πάνω απ'όλα με ανθρωπιά...Ήσασταν καταπληκτική συντροφιά όλο αυτό το διάστημα και εύχομαι όλοι να βρείτε το δρόμο σας μέσα σάυτό τον κυκεώνα της ζωής.Εγώ ακόμη αμφιταλαντεύομαι σχετικά με το αν θα δώσω εξετάσεις τελικά γιατί έχω ασχοληθεί ελάχιστα και νιώθω τελείως ανέτοιμη...Οψόμεθα όμως.Και παλι λοιπόν εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και ότι καλύτερο και ευχαριστώ για την ωραία συντροφιά όλους αυτούς τους μήνες!Να είστε όλοι καλα!
Ούτε να το σκέφτεσαι να μη δώσεις! εγώ την προηγούμενη φορά με ελάχιστο έως μηδενικό διάβασμα ήμουν στους επιτυχόντες (όχι στους διοριστέους) και κάποιοι που ήξερα ότι διάβαζαν πολύ, έγραψαν χειρότερα. αυτός ο διαγωνισμός δυστυχώς στηρίζεται κατά πολύ στον παράγοντα τύχη. Ποτέ δεν ξέρεις λοιπόν... ;)

Αποσυνδεδεμένος yotar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1542 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 03:32:12 pm »
Κι εγώ θα σου έλεγα να δώσεις όπωσδήποτε γιατί και να μην περάσεις (κι εδώ που τα λέμε με 480 θέσεις διοριστέων τα προγνωστικά δεν είναι ρόδινα για κανέναν μας...) θα έχεις την εμπειρία του διαγωνισμού, που πίστεψέ με είναι πολύτιμη!
Δεν κουράζομαι να το λέω σε όσους το σκέφτονται να μη δώσουν ότι όσο κι αν μελετήσεις τα θέματα προηγούμενων διαγωνισμών για να "πάρεις μια ιδέα", είναι εντελώς άλλο πράγμα το να βιώσεις την εμπειρία. Δες το και σα μια ευκαιρία να τεστάρεις τις ικανότητες σου, χωρίς άγχος, αφού όπως λες δεν έχεις προετοιμαστεί καλά και να πας την επόμενη φορά προετοιμασμένη και...σοφότερη!!

Άσε που το να είσαι επιτυχών/ούσα δεν είναι και τόόόόσο δύσκολο (το δύσκολο είναι να περάσεις το βαθμολογικό φράγμα που σε κατατάσσει στους διοριστέους...) οπότε πού ξέρεις, μπορεί να περάσεις τη βάση - αυτό σημαίνει άλλωστε το να είσαι επιτυχών - και να πάρεις και κάποια μόρια τα οποία δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν  ;D

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #1543 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 07:03:06 pm »
Αν με ρωτάτε πώς θα είναι τα κουράγια μου αμέσως μετά από τις εξετάσεις, δεν θα δω καμία απάντηση για τουλάχιστον ένα μήνα, με φθείρει απίστευτα αυτό, το θυμάμαι από το 2007 εδώ στο φόρουμ. Το τι χαμός γινόταν δε λεγεται, γιατί είναι αυτό σωστό και όχι εκείνο, εγώ πιάνω 75 ιστορία και 68 νέα και άμα έχω όλο το άγνωστο και καλά γραμμένα τα ανάπτυξης θα διοριστώ; Δεν το αντέχω όλο αυτό. Δεν λειτουρούσα 6 μήνες, περιφερόμουνα και υπολόγιζα και προσπαθούσα να μαντέψω μάταια. Γι' αυτό έχω κανονίσει να φύγω μακριά για καποιες μέρες. Όποιος το αντέχει ας το κάνει. Μετά από ένα μήνα θα τα δω, πιστεύω μέχρι τότε να έχετε βγάλει άκρη για όλα τα αμφισβητούμενα  :D. Αν πάλι μου αρέσει η φάση του 'δεν θέλω να ξέρω τίποτα' δε θα τα δω και μέχρι το τέλος. Αυτό που κατάλαβα από την προηγούμενη φορά είναι ότι όσο κι να τα αναλύεις και να υπολογίζεις, το ότι δεν ξέριες τι γίνεται στα αρχαία ανάπτυξης θα σε κρατάει μέχρι τέλος στην αγωνία, ακόμη και αν έχεις όλα τα άλλα υπολογισμένα με ακρίβεια να περιμένουν.
Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και καλή τυχη σε αυτό το δύσκολο αγώνα, τολμώ να πω σχεδόν αγώνα ζωής.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 20, 2009, 07:04:42 pm από Syllas »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:47:41 »

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1544 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 08:12:40 pm »
Syllas, σου εύχομαι ό,τι καλύτερο! :D Κι εμένα με έχουν συμβουλεύσει οι πιό "παλιοί", να μην μπώ στη διαδικασία αυτή να ψάχνω τις σωστές απαντήσεις στα φόρουμς & στις εφημερίδες..Ελπίζω να καταφέρω να το τηρήσω.. :-\ Μάλιστα, μιά φίλη μου, μου ανέφερε για μιά φίλη της που θεωρούσε σίγουρο το διορισμό της & κερνούσε τους φίλους της & άνοιγε σαμπάνιες & τελικά βγήκαν τα αποτελέσματα & δεν ήταν στους διοριστέους & έπαθε σόκ! :o

Αποσυνδεδεμένος iam_almost_sofuckinhappy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1545 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 08:18:15 pm »
θα ηθελα να κλαψουρισω κι εγω λιγο....
η ψυχολογικη κατασταση ειναι απο κουρελιασμενη εως και βιασμενη....
εγω τους τελευταιους 3 μηνες λειτουργω σαν ρομποτ...πληρης αναισθησια..το μονο που σκεφτομαι και φαντασιωνομαι ειναι εκεινο το μεσημερι της κυριακης............ολα τα λεφτα!!!
μετα ..ουτε υποτιτλους δεν θα διαβασω για καιρο!!!!!!!!!!!!
Ηθελα επισης να επισημανω και να ρωτησω και εσας αν σας συμβαινει το ιδιο...
Οταν ερθει εκεινη η ριμαδα η ωρα και παω να δωσω και συναντησω ολους οσους εκαναν το ιδιο λαθος(να γινουν ΠΕ02), ενα περιεργο πραγμα, ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει διαβασει!!!!!!
και οταν βγουνε τα αποτελεσματα, διαπιστωνεις, περιεργη γαρ, οτι εχουν γραψει οχι ισα αλλα και συχνα περισσοτερο επο εσενα που ο ποπος σου(με το μπαρδον) εχει γινει ενα με την καρεκλα της "μελετης" και το δερμα σου σε λιγο θα αρχισει να "ανοιγει" σαν τους γερους απο το καθησιο....
και αναρωτιεμαι¨: ειμαι αραγε καθυστερημενη? παιζει κιολας..........

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1546 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 08:37:48 pm »
με αυτα που ειπες τωρα θα με κανεις να γινω κακια. ξερω πε02 που οταν ηταν να δωσουν ελεγαν "ασε δεν εχω διαβασει τιποτα. παω πολυ χαλαρα, ελαχιστα πραγματα, αποκλειεται να περασω"
τα ιδια αυτα ατομα αφου βγηκαν τα αποτελεσματα κ ειδαν οτι διοριστηκαν μου λενε" καλα διαβαζα σαν τρελλη, ειδκα τον τελευταιο μηνα χτυπουσα 10ωρα κ 12ωρα. το ασεπ θελει πολυ διαβασμα για αυτο πρεπει να κατσεις να διαβασεις κ να τα παρατησεις ολα κτλ"
οποτε μην πιστευεις παντα αυτα που ακους. πιστευω οτι το θεμα ειναι εγωιστικο. δεν θελουν να δειξουν οτι διαβασαν, κοπιασαν κ δεν εγραψαν καλα γιατι πιστευουν οτι ετσι μπορει να φανουν χαζοι.

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #1547 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 08:48:35 pm »
με αυτα που ειπες τωρα θα με κανεις να γινω κακια. ξερω πε02 που οταν ηταν να δωσουν ελεγαν "ασε δεν εχω διαβασει τιποτα. παω πολυ χαλαρα, ελαχιστα πραγματα, αποκλειεται να περασω"
τα ιδια αυτα ατομα αφου βγηκαν τα αποτελεσματα κ ειδαν οτι διοριστηκαν μου λενε" καλα διαβαζα σαν τρελλη, ειδκα τον τελευταιο μηνα χτυπουσα 10ωρα κ 12ωρα. το ασεπ θελει πολυ διαβασμα για αυτο πρεπει να κατσεις να διαβασεις κ να τα παρατησεις ολα κτλ"
οποτε μην πιστευεις παντα αυτα που ακους. πιστευω οτι το θεμα ειναι εγωιστικο. δεν θελουν να δειξουν οτι διαβασαν, κοπιασαν κ δεν εγραψαν καλα γιατι πιστευουν οτι ετσι μπορει να φανουν χαζοι.
+++++++++. Για να περάσεις με χαλαρό διάβασμα στον ΑΣΕΠ, πρέπει να είσαι ο σούπερ-μαν που άγγιζε τις σελίδες και τις μάθαινε (αυτό ήταν το όνειρό μου από μικρή  ;D ;D ;D ;D)

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος iam_almost_sofuckinhappy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1548 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 09:20:22 pm »
υποκρισια και μ......α ταυτοχρονα..
γι αυτο δεν εχω και πολλα παρε δωσε με "συναδελφους"
Δεν ειναι καλη επιρροη.
μονο εδω μπαινω, ανωνυμα κι ωραια..
γιατι κακο πραγμα ο ανταγωνισμος....
καλη επιτυχια μας

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1549 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 09:34:58 pm »
Επιτρέπεται μαζί με το νερό να'χουμε μαζί και τίποτα φαγώσιμο? Κανένα μπισκότο δηλαδή..Όσο για τις ώρες, επαρκούν? Όσοι έχετε ξαναδώσει, καμιά συμβουλή?
Εγώ είχα νερό και μια σοκολάτα υγείας. Δε μου είπαν τίποτα εννοείται! Δίναμε 2-6 και έπρεπε να είμαστε εκεί από τη μία τουλάχιστον. Και τώρα πρέπει να είμαστε εκεί από τις 7! Δε θα έχουμε κάτι μαζί μας;;

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1550 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 09:37:18 pm »
Δυστυχώς, πολλοί από εμάς κρύβουμε πολλά κόμπλεξ μέσα μας. Ζηλεύουμε όποιον είναι καλά, όποιον είναι ευτυχισμένος και όποιον έχει επιτυχίες..Το διαπίστωσα τελευταία αυτό..Θα δείτε όταν με το καλό βγούν τα αποτελέσματα, πόσοι πραγματικά θα χαρούν για εσάς..Στη λύπη μας, είναι άπαντες παρόντες! Στη χαρά μας, δυσκολευόμαστε να τη μοιραστούμε.. :(

(Υ.Γ. Τί με έπιασε απόψε? Η βυζαντινή ιστορία να φταίει? ;D)

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1551 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 09:43:39 pm »
AntreaEirini, σε ευχαριστώ. Οπωσδήποτε θα'χω κάτι μαζί! Την τύχη, να μην ξεχάσω! Καλή επιτυχία! :)

Αποσυνδεδεμένος yotar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1552 στις: Ιανουαρίου 21, 2009, 12:43:18 am »
Το ξέρω ότι είναι άσχετο, αλλά για όσους έχουν αϋπνίες προτείνω να βάλουν mega. Έχει στην "έρευνα" του Τσίμα για το εκπαιδευτικό σύστημα στη Φινλανδία το οποίο και συγκρίνει με το δικό μας.
...Μετά νομίζω ότι μπορούμε όλοι μαζί να κλάψουμε  :'(

΄Εχει δε και  σχέση με το topic αφού  από το λίγο που είδα... δεν έχω κανένα κουράγιο να παλέψω για να γίνω μέρος του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος  ;D

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 21, 2009, 09:12:51 am από N.Π. »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182797
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 741
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)