PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων
(Συντονιστές:
Pixie
,
MARKOS
,
AntreaEirini
)
Πώς πάνε τα «κουράγια» σας;;;...
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
131
132
133
134
135
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Πώς πάνε τα «κουράγια» σας;;;... (Αναγνώστηκε 278919 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Sun
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
Απ: Πώς πάνε τα «κουράγια» σας;;;...
«
Απάντηση #1848 στις:
Ιουλίου 03, 2009, 02:22:45 pm »
Tweet
Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους ! Εγώ τα κατάφερα μετά από 4 προσπάθειες ! Δεν το λέω ούτε,για να παρηγορήσω όσους δεν τα κατάφεραν,ούτε για να συστήσω υπομονή . Το λέω απλά για να καταδείξω τον αγώνα που χρειάζεται όλη αυτή η διαδικασία. Στο τέλος ομως, αργά ή γρήγορα, όλοι πετυχαίνουν το στόχο τους. Υπομονή κι επιμονή χρειάζονται.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 23:47:03 »
fotini.1981
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #1849 στις:
Ιουλίου 03, 2009, 02:58:43 pm »
καλησπέρα. έδωσα 3η φορά και τελικά είμαι στους διοριστέους. την 1η φορά δεν έπιασα τη βάση. τη 2η έγραψα λίγο πάνω από τη βάση. από το 2004 το μόνο που θυμάμαι να λέω είναι ότι διαβάζω για ασεπ. θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που συμμετείχαν στο διαγωνισμό. για μένα δεν είναι εύκολη υπόθεση. απογοητεύτηκα πολλές φορές και άκουσα πολλά από διάφορους, τι να το αφήσω και να ψάξω για άλλη δουλειά γιατί περνάνε τα χρόνια, τι ότι δεν έχω τύχη...
ακόμα και τώρα πιστεύω ότι αυτός ο διαγωνισμός δε μπορεί να μας κρίνει. δε γίνεται να μας κρίνει μια 8ωρη εξάταση. χρειάζεται δύναμη για να μην μας κάνουν να νοιώθουμε ότι εμείς φταίμε. μπορεί να φανούν όλα αυτά ωραία λόγια, αλλά πιστεύω ότι αυτή είναι η αλήθεια. κανένας δε θα κρίνει την αξία μας από μια εξέταση.
καλή συνέχεια.
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 03, 2009, 03:00:51 pm από fotini.1981
»
Καταγράφηκε
άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα να σου χαλάνε τ' όνειρο και συ να τους αφήνεις...
stave
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #1850 στις:
Ιουλίου 03, 2009, 03:59:37 pm »
Διπλά συγχαρητήρια αξίζουν στις
LK
και
fotini1981
για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την επιτυχία τους. Έχω δει διοριστέους με ΑΣΕΠ να παθαίνουν μετάλλαξη να καβαλάνε ένα καλάμι και να τρέχουν...Μετά μπαίνουν στα σχολεία και νομίζουν ότι είναι οι σούπερ εκπαιδευτικοί. Μπράβο λοιπόν κορίτσια και σε σας και σε όλα τα παιδιά του φόρουμ που διοριστήκατε και βλέπω ότι όλοι διατηρείτε μια μετριοπάθεια και εμψυχώνετε τους υπόλοιπους...
Ν.Π.
μην τα παρατάς αν πραγματικά το αγαπάς! (στο λέω εγώ που όπως έχω ξανααναφέρει ήμουν αναπληρώτρια μετά από τρεις επιτυχίες ΑΣΕΠ και τουλάχιστον θα διοριστώ έχοντας μαζέψει μόρια-και δεν είμαι καθόλου μικρούλα-)
Καταγράφηκε
asvos
Νέο μέλος
«
Απάντηση #1851 στις:
Ιουλίου 03, 2009, 04:32:08 pm »
Καλησπερα και απο μενα, πολλα συγχαρητηρια στους διοριστεους, στους επιτυχοντες αλλα και σε οσους προσπαθησαν αλλα δεν τα καταφεραν. Προσωπικα χτες στενοχωρηθηκα παρα πολυ, καθως περιμενα κατι καλυτερο! Ηταν η πρωτη φορα που εδωσα ΑΣΕΠ (ΠΕ02) και εγραψα Μ.Ο. 71,82. Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι τα αρχαια δεν τα διορθωνουν, απλα βαζουν ο,τι τους κατεβει. Περιμενα πανω απο 60 στα αρχαια, αλλα μου ηρθε ενα 46,6 και μου στερησε τον διορισμο! Ειλικρινα, ειμαι πολυ μπερδεμενος, δεν ξερω τι να κανω. Παλεψα ενα χρονο με το "τερας" της υλης, εφτασα στα ορια μου με το διαβασμα και δεν μπορω να διανοηθω τον εαυτο μου παλι κλεισμενο στο σπιτι να διαβαζω τα ιδια απο την αρχη. Ποσο ακομη διαβασμα;
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 23:47:03 »
soul
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #1852 στις:
Ιουλίου 03, 2009, 04:39:54 pm »
Αν είναι να κρίνεται η ικανότητα καθενός από μια εξέταση 4 ωρών στο ΑΣΕΠ και 3 ωρών στις Πανελλήνιες, τι να πώ;;;;
Γνωρίζω αξιολογα άτομα που δεν τα κατάφεραν.Αυτό όμως δεν μειώνει την αξία τους.
Ετσι όπως είναι τα πράγματα στη δική μου ειδικότητα φιλολογος (φαντάζομαι κατι ανάλογο ισχυει και για άλλους κλαδους) το να πετύχεις είναι σαν να ψάχνεις ψύλλους στ' άχυρα.
Καταγράφηκε
“Η ευτυχία δημιουργεί φίλους, Η δυστυχία τους δοκιμάζει”
palaipso
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #1853 στις:
Ιουλίου 04, 2009, 09:03:33 am »
[
color=black]
ΔΕν πάνε καθόλου καλά τα κουράγια μου γιατί συνειδητοποιώ ότι για 0,39 μόρια δεν είμαι ωρομίσθια και γιατί θυμήθηκα -ο πνιγμένος απο τα μαλλιά του πιάνεται- την παρακάτω ερώτηση όπου ενώ περίμενα 70,3 στην ιστορία μου ήρθε 66,7!!!!!Τι ξέρω ότι μπορεί να είναι και άκυρο αλλά υπάρχει περίπτωση να προσφύγουμε διακαστικά εναντίον του ΑΣΕΠ;;;
[/color]
το βιβλίο ιστορίας «γράφει ιστορία»
Οι μαθητές δεν το διαβάζουν. Ευτυχώς; Όμως το διαβάζουν και θα συνεχίσουν να το διαβάζουν άλλοι. Όπως οι διαγωνιζόμενοι καθηγητές. Και 'κει είναι που το βιβλίο Ιστορία του Νεότερου και του Σύγχρονου Κόσμου άρχισε να «γράφει ιστορία». Στον πρόσφατο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ δημιουργήθηκε πρόβλημα με την ερώτηση αρ. 65.
Συγκεκριμένα:
ΕΡΩΤΗΣΗ 65: Με ποια συνθήκη παραχωρήθηκαν στην Ελλάδα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου;
Α. Με τη Συνθήκη του Λονδίνου
Καταγράφηκε
Lara
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #1854 στις:
Ιουλίου 04, 2009, 09:13:00 am »
πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι δε θα κληθείς ωρομίσθια?
Οι ανάγκες είναι πολλές. Μη χάνεις το κουράγιο σου...
Καταγράφηκε
palaipso
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #1855 στις:
Ιουλίου 04, 2009, 09:22:05 am »
Γι αυτό το λόγο έχω χάσει το κουράγιο μου
Κωδ. μαθήματος Μάθημα
Καταγράφηκε
Λουλου
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
«
Απάντηση #1856 στις:
Ιουλίου 04, 2009, 09:41:47 am »
Καταγράφηκε
Sun
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
«
Απάντηση #1857 στις:
Ιουλίου 04, 2009, 10:02:41 am »
Κατανοώ πλήρως τους συναδέλφους για την αγανάκτηση και τη στενοχώρια τους ,αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν πως οι αναβαθμολογήσεις στον ΑΣΕΠ είναι μάλλον αδύνατες. Αν γινόταν έστω και μια , τότε θα άνοιγε ο ασκός του Αιόλου και θα γινόταν πραγματικά χαμός. Το αποτέλεσμα θα ήταν οι οριστικοί πίνακες να δημοσιευτούν κατά τον ...Ιανουάριο. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό θα ήταν τεράστιο πλήγμα για την αξιοπιστία και για τη λειτουργία του ΑΣΕΠ . Δε λέω ότι είναι σωστό αυτό ,αλλά προσπαθώ να δω κάπως ρεαλιστικά τα πράγματα.
Σημειωτέον, φέτος είμαι στους διοριστέους ΠΕ02 ,αλλά στον προηγούμενο διαγωνισμό έχασα το διορισμό για 1,4 μόρια !
Καταγράφηκε
palaipso
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #1858 στις:
Ιουλίου 04, 2009, 10:12:47 am »
θα πάρω ένα τηλέφωνο αν και νομίζω ότι έχει δίκαιο οSun για τους...ασκούς....
Ναι ναι μου το ειπαν και άλλοι θα το αλλάξω σε palepso,petixo,katafero,paraboro ή και roro ....κοκ προτάσεις καλοδεχούμενες
Πάνε πάλι να στη φέρουνε ρε λαε της Λιλοπούπολης λαε της ταλαιπωρίας!!!!
Καταγράφηκε
MARKOS
Moderator
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Ο ΡΟΜΠΕΝ
«
Απάντηση #1859 στις:
Ιουλίου 04, 2009, 10:21:07 am »
αφου συμφωνησω με τον συνaδελφο Sun, εγω θα πω οτι τα αποτελεσματα τα πηρα ψυχραιμα. τα γνωριζα καιρο πριν ηδη απο τις 30/1, αυτο ηταν τωρα το....μνημοσυνο (τα εξαμηνα που λεμε!),
λοιπον,
γραμμη ψυχολογικης στηριξης ΑΣΕΠ 4443
Ειμαι ο Μαρκος και ειμαι καλα !
Εδωσα ΑΣΕΠ το 2004 και ειμαι καλα !
Εδωσα ΑΣΕΠ το 2006 και ειμαι καλα !
Εδωσα ΑΣΕΠ το 2008 και εμαι καλα !
Ειχα 10.50 μορια στον ενιαιο πινακα και ημουν καλα!
Εχω 5+ μορια στον ενιαιο πινακα και ειμαι καλα!
Θα δωσω ΑΣΕΠ το 2010 και θα ειμαι καλυτερα!
(το παραπανω μηνυμα επαναλαβατε τρις )
Καταγράφηκε
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο
demis_n
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #1860 στις:
Ιουλίου 04, 2009, 10:28:09 am »
Παράθεση από: Λουλου στις Ιουλίου 04, 2009, 09:41:47 am
Καταγράφηκε
MARKOS
Moderator
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Ο ΡΟΜΠΕΝ
«
Απάντηση #1861 στις:
Ιουλίου 04, 2009, 10:34:16 am »
εγω απορω, ειλικρινα, γιατι να παραιτηθω! Οχι, δεν θα καταθεσω τα οπλα, οχι δεν θα λιποτακτησω. ειναι σαν να προσβαλλω τον εαυτο μου.
κανω την αυτοκριτικη μου και λεω,"Μαρκο, δεν διαβασες οσο επρεπε ή δεν ειχες μεθοδο, ή....ή. δεν σταθηκα τυχερος στην τελικη. αλλα για να θαψω τα ονειρα μου ποτε.
Ποτε δεν το εκανα μεχρι την ως τωρα πορεια μου και δεν συναδει με το χαρακτηρα μου. εκανα αρκετα πραγματα στη ζωη μου μονος μου, δουλευω ως προισταμενος σε ναυτιλιακη, τιποτα δε μου χαριστηκε,οπως σε ολους μας, και τελος χωρανε δεν χωρανε 4 καρπουζια στις δυο μασχαλες, εγω θα τα κανω να χωρεσουν.
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 04, 2009, 10:38:06 am από MARKOS
»
Καταγράφηκε
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
131
132
133