0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αντε να δουμε ποσο θα αντεξει ο φιλολογος
η απελπισία ,της απελπισίας, ω απελπισία!!
.εμείς βασανιζόμαστε χρόνια και όσοι εβγαλαν την πανδύσκολη σχολή του παιδαγωγικού διορίζονται σε 2 μήνες...μν ξεχνάμε οτι στον γραπτό διαγωνισμό των δασκάλων οι περισσότεροι δεν έπιασαν το 50 %.. αυτοι λοιπόν διδάσκουν..
Παράθεση από: amaly στις Μαρτίου 24, 2008, 04:34:05 pm.εμείς βασανιζόμαστε χρόνια και όσοι εβγαλαν την πανδύσκολη σχολή του παιδαγωγικού διορίζονται σε 2 μήνες...μν ξεχνάμε οτι στον γραπτό διαγωνισμό των δασκάλων οι περισσότεροι δεν έπιασαν το 50 %.. αυτοι λοιπόν διδάσκουν.. Αυτό ξαναπές το. Έχω βαρεθεί να ακούω: "Η τάδε που πήγε για δασκάλα διορίστηκε.Εσύ;" Άσε το άλλο:"Δεν δίνεις κατατκτήριες στο παιδαγωγικό μήπως διοριστείς;"Εμείς δίναμε μαθήματα επιλογής του παιδαγωγικού με κλειστά τα μάτια και περνούσαμε όχι μόνο αδιάβαστοι αλλά κ με βαθμό.Προσωπικά ελπίζω πως στο τέλος θα δικαιωθούμε χωρίς να χρειαστεί να περιμένουμε τα 40.Αρκεί να πιστέψουμε στις επιλογές που κάναμε κάποτε και να παλέωουμε γι'αυτές..
Συγνώμη,αλλά τα παιδαγωγικά που παν και τα τελειώνουν όλοι με 8 και με 9 δε συγκρίνονται,σε βαθμό δυσκολίας με τις φιλολογίες,ειδικά τι κλασικό του ΑΠΘ.Ακόμη και εγώ τα ξέρω αυτά,γιατί έτυχε να έχω γνωστούς και στα 2 τμήματα και έχω δει τι μαθήματα κάνουν οι μεν και τι οι δε..........................................