*

Αποστολέας Θέμα: Πώς πάνε τα «κουράγια» σας;;;...  (Αναγνώστηκε 279674 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Πώς πάνε τα <<κουράγια>> σας;;;...
« Απάντηση #154 στις: Απριλίου 17, 2008, 12:07:08 pm »
Εγώ πάντως δεν αισθάνομαι καθόλου καλά που με 72 περίπου Μ.Ο. βαθμολογία στον προηγούμενο διαγωνισμό δεν εργάζομαι ούτε σαν απλήρωτη;;; ωρομίσθια (πως μας κατήντησαν δυστυχώς) αλλά ούτε καν μπόρεσα έστω να πάρω κάποιες ώρες ΠΔΣ. Περισσεύουν από τους γνωστούς και τα κάθε είδους μέσα; Τι να πω. Απ' τη μια κάποιες φορές νομίζω ότι απλώς δεν έχω άλλο κουράγιο και ότι αρκετά πλέον, απ' την άλλη δεν τα παρατάω κιόλας, καθώς είμαι αγύριστο κεφάλι και δεν δέχομαι να μην πετυχαίνω τους στόχους, που θέτω.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:07:05 »

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Απριλίου 17, 2008, 12:14:22 pm »
Συγγνώμη marion με 72 Μ.Ο. και δεν εργάζεσαι ούτε ως ωρομίσθια? Πως γίνεται κάτι τέτοιο? Δηλαδή με πόσα μόρια μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι θα τον πάρουν ωρομίσθιο στην Αθήνα?
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Απριλίου 17, 2008, 12:36:23 pm »
Εγώ πάντως δεν αισθάνομαι καθόλου καλά που με 72 περίπου Μ.Ο. βαθμολογία στον προηγούμενο διαγωνισμό δεν εργάζομαι ούτε σαν απλήρωτη;;; ωρομίσθια (πως μας κατήντησαν δυστυχώς) αλλά ούτε καν μπόρεσα έστω να πάρω κάποιες ώρες ΠΔΣ. Περισσεύουν από τους γνωστούς και τα κάθε είδους μέσα; Τι να πω. Απ' τη μια κάποιες φορές νομίζω ότι απλώς δεν έχω άλλο κουράγιο και ότι αρκετά πλέον, απ' την άλλη δεν τα παρατάω κιόλας, καθώς είμαι αγύριστο κεφάλι και δεν δέχομαι να μην πετυχαίνω τους στόχους, που θέτω.
Συγνώμη, η βάση ήταν 73 και κάτι. Πήραν πάνω από 1000 αναπληρωτές. Με 72 πώς είναι δυνατόν να μην προσελήφθηκες; Κανονικά, έπρεπει να είσαι από τις πρώτες;

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Απριλίου 17, 2008, 01:09:33 pm »

Είχες δηλώσει λίγες περιοχές;Αλλά και πάλι τουλάχιστον ωρομίσθια έπρεπε να σε πάρουν....
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:07:05 »

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Απριλίου 18, 2008, 09:30:42 am »
marion, εγώ στον ΑΣΕΠ (ΠΕ 02) είχα Μ.Ο. 73,80 (δηλαδή μία μονάδα μόνο έξω από τους διοριστέους, το οποίο μεταφράζεται σε περίπου 180 άτομα) και με προϋπηρεσία 1,8κάτι από ΠΔΣ με προσέλαβαν αναπληρώτρια με τη Γ' φάση (18 Οκτωβρίου υπέγραψα την πράξη ανάληψης).
Πώς γίνεται εσύ να μην είσαι αναπληρώτρια;;;
Άρα κάτι δεν συμπλήρωσες σωστά στην αίτησή σου...
Αλλιώς, έπρεπε να το ψάξεις!
Προσωπικά, όταν η Α φάση των αναπληρωτών περιελάμβανε 727 άτομα και εμένα, αν και ήμουν στον πίνακα αναπληρωτών μέσα σ' αυτά τα 727, δεν με κάλεσαν αναπληρώτρια, τηλ στη Δ/θμια, αλλά κανείς δεν ήξερε γιατί... Πήγα, λοιπόν, να βρω εισιτήριο για να κατέβω από επαρχία στην Αθήνα: είχα τόσο θυμώσει, που ορκίστηκα ότι θα μιλούσα τετ-α-τετ με τον ίδιο τον Στυλιανίδη!
Πηγαίνοντας για το πρακτορείο μού τηλ ένας οικογενειακός μας φίλος διορισμένος και μου είπε επί λέξει: "Ελενάκι, το 20% από αυτούς που πήραν είναι τρίτεκνοι, γι' αυτό έμεινες απ' έξω. Αυτά έπρεπε να τα ξέρεις και να τα ψάχνεις!.."
Άρα, μήπως έπρεπε να ψάξεις το "γιατί", marion;;;  ???
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Απριλίου 21, 2008, 12:38:58 pm »
Μη σας φαίνεται διόλου παράξενο.

Η τελική βαθμολογία (μέσος όρος και των 2 θεματικών) ήταν ξανατονίζω περίπου 72, δε θυμάμαι επ' ακριβώς να σας πω. Μπαίνοντας στο site του Ασεπ, αδυνατώ να μπω στην επιλογή "αποτελέσματα" ώστε να αναφέρω την ακρβή βαθμόλογηση.

" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Απριλίου 21, 2008, 04:50:09 pm »
Aφαιρούνται τα μόρια της προσαύξησης από βαθμό πτυχίου, μεταπτυχιακό και διδακτορικό. πχ γράφω στον ΑΣΕΠ 68. Έχω βαθμό πτυχίου 9. Σύνολο 68+4=72 βαθμός ΑΣΕΠ. Αλλά για ωρομίσθιος ή αναπληρωτής η προσαύξηση πτυχίου αφαιρείται, οπότε έχεις μόνο 68-55 (που είναι η βάση)=13 μόρια.
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος kittoulini

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Απριλίου 21, 2008, 04:50:56 pm »
εννοει οτι στον πινακα αναπληρωτων πηρε τα μορια απο τον ασεπ χωρις την προσαυξηση απο το πτυχιο...και εχει δικιο..ετσι γινεται

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Απριλίου 21, 2008, 05:12:30 pm »
Mόλις πήρα μια ψυχρολουσία.
Κοίταξα τη σειρά που είχα στον ΑΣΕΠ του 2005 που έιχα πάει εντελώς αδιάβσστη και του 2007 που πήγα πολύ διαβασμένη. Λοιπόν, στον ΑΣΕΠ 2005 με περίπου 64,50 μόρια είχα σειρά γύρω στο 3.600. Στον ΑΣΕΠ με 68,50 μόρια δηλ 4 βαθμούς πάνω, είχα σειρά γύρω στο 4.600 -χίλια άτομα ... κάτω!
Ούτε θέλω να φανταστώ τι θα γίνει φέτος! Ο κάθε επιτυχών από τον επόμενο θα έχει διαφορά χιλιοστού.
Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά, μαύρη και στα λαγκάδια...
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Απριλίου 21, 2008, 09:21:10 pm »
Ενδιαφέρουσα η παρατήρησή σου, olgalia, αυτό αποδεικνύει ότι με ένα σχετικά καλό διάβασμα ανεβαίνεις, αλλά φτάνεις εκεί κοντά στη βάση διορισμού, είναι πολύ δύσκολο να διοριστείς με μεγάλη διαφορά από τη βάση. Πώς τα κάνουν, πως τα μαγειρεύουν, πώς τα καταφέρνουν και φτάνουμε όλοι εκεί μεταξύ 70-77, άραγε μήπως οι περισσότεροι επιτυχόντες βρίσκονται εκεί;

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Απριλίου 21, 2008, 10:22:31 pm »
Μη σας φαίνεται διόλου παράξενο.

Η τελική βαθμολογία (μέσος όρος και των 2 θεματικών) ήταν ξανατονίζω περίπου 72, δε θυμάμαι επ' ακριβώς να σας πω. Μπαίνοντας στο site του Ασεπ, αδυνατώ να μπω στην επιλογή "αποτελέσματα" ώστε να αναφέρω την ακρβή βαθμόλογηση.

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 22, 2008, 01:40:27 pm από pariel »

Αποσυνδεδεμένος Katerina Kfd

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Απριλίου 22, 2008, 12:43:30 pm »
pariel,ο τελευταίος διοριστέος είχε Μ.Ο. 74,81 με προσαυξήσεις,γιατί εσύ μιλάς για 73 περίπου...Εγώ είχα 71,70 Μ.Ο. και προσαύξηση 2+ και έμεινα εκτός για 0,7...

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Απριλίου 22, 2008, 01:38:54 pm »
Δεν μπορεί όμως να της αφαίρεσαν από τη θεματική ενότητα τους βαθμούς και να πήγε στο 13,5.θελω να πω πως αποκλείεται να έχει 72 στη θεματική και να της αφαιρέθηκαν στον πίνακα των αναπληρωτών. Συγνώμη εγώ είχα 81 και κάτι όχι 71και κάτι που έγραψα.Θα τροποποιήσω και το παραπάνω μήνυμα μην τυχόν και μπερδεψα και κανέναν

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)