0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες σας.απο το τηλεφωνο ομως αυτα δεν γινονται (ξερω απο γυναικεια ψυχολογια).ακουστε πως θα γινει. θα παω πρωτα απο τον ασεπ ταχα περαστικος "ειδα φως και μπηκα".θα ρωτησω κατι, θα μου απαντησει, θα αναγνωρισω τη φωνη της και θα τη ρωτησω τι ωρα κλεινει ο ασεπ. μετα,τη στηνω απεξω με τη μηχανη,(σωμα καλοφτιαγμενο εχω) και την παω.....βολτα.ε,μετα ολα πιο ευκολα θα ειναι αλλα και να μην ειναι θα τα κανω εγω να ειναι.ξερετε,απο τις κοπελες που τις εχουν οι διαφορες υπηρεσιες για τις δουλειες του..ποδαριου,μπορει κανεις να μαθει τα παντα.
Τηλεφώνησα και ζήτησα συνάντηση του
παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες σας.απο το τηλεφωνο ομως αυτα δεν γινονται (ξερω απο γυναικεια ψυχολογια).ακουστε πως θα γινει. θα παω πρωτα απο τον ασεπ ταχα περαστικος "ειδα φως και μπηκα".θα ρωτησω κατι, θα μου απαντησει, θα αναγνωρισω τη φωνη της και θα τη ρωτησω τι ωρα κλεινει ο ασεπ. μετα,τη στηνω απεξω με τη μηχανη,(σωμα καλοφτιαγμενο εχω) και την παω.....βολτα.ε,μετα ολα πιο ευκολα θα ειναι αλλα και να μην ειναι θα τα κανω εγω να ειναι.ξερετε,απο τις κοπελες που τις εχουν οι διαφορες υπηρεσιες για τις δουλειες του..ποδαριου,μπορει κανεις να μαθει τα παντα.καλη ειναι η πλακα,ρε παιδια,αλλα αυτη η υλη δεν λεει να τελειωσει με τιποτα.οσο περναει ο καιρος ολο και μειωνω τα βιβλια που ειχα σκοπο μου να διαβασω ενω παραλληλα κατεβαζω και τον πηχη,και λεω ας ειμαι στους επιτυχοντες εστω και με 55 (ξεκινησα με ονειρο να πιασω 75 και τωρα κατεβηκα στο 55!!!)
Εγώ που μίλησα με μία τηλεφωνήτρια του ΑΣΕΠ μου είπε πως θα πρέπει να δημοσιευτεί πρώτα η προκήρυξη και μετά να πάμε στις διευθύνσεις να κάνουμε τις αιτήσεις.Πήρα τηλ.σε μία διεύθυνση και μου είπανε πως δεν είναι καθόλου ενημερωμένοι για αυτό και ότι δε θα γίνουν οι αιτήσεις σε αυτούς.