0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eirinig81 στις Οκτώβριος 21, 2008, 09:36:08 πμ louiza, η δευτεροβαθμια πειραιά είναι στην βενιζέλου, αν στρίψεις από ηρώων πολυτεχνείου εκεί θα το βρεις αμέσως...είναι κοντά στα jumbo στην ηρωων. αριθμό αν θυμάται κάποιος ας στειλει.Πάνω από τα Jumpo είναι το 4ο αυτό εννοείς; Εγώ πιστεύω ότι εκεί ανήκω, αλλά η υπάλληλος που μου απάντησε ήταν ψιλοάσχετη. Εδώ δεν ξέρουν ποιοι θα τις παραλάβουν, φαντάζεστε τι θα γίνει όταν πάμε εκεί για κατάθεση; Ε ρε γλέντια!!!!
louiza, η δευτεροβαθμια πειραιά είναι στην βενιζέλου, αν στρίψεις από ηρώων πολυτεχνείου εκεί θα το βρεις αμέσως...είναι κοντά στα jumbo στην ηρωων. αριθμό αν θυμάται κάποιος ας στειλει.
Δεν είναι καλά οι άνθρωποι!Μάθατε τι έγινε με τους Μουσικούς.Ακυρώθηκε ερώτηση λόγω τυπογραφικού λάθους,λέει...!!Οι άνθρωποι προσπαθούσαν να λύσουν άσκηση με λάθος δεδομένα.Θα αποφύγω να μιλήσω σκληρά.Το μόνο που θα πω είναι ότι αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.Είναι ρεζιλίκια του Ασεπ,των αρμοδίων, και της Ελληνικής κοινωνίας.
Πήρα τη Δευτεροβάθμια της περιοχής μου και ακόμη δεν έχουν πάρει επίσημη ενημέρωση! Μου είπαν να μήν πάω αύριο καλύτερα. Εγώ έχω σκοπό να πάω τη Δευτέρα, ελπίζω να έχουν ενημερωθεί μέχρι τότε!
Μάλιστα μου είπαν ότι κι' αυτοί από το ίντερνετ το έμαθαν..
Δεκέμβριο ή το 2009Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, σε τέσσερα Σαββατοκύριακα, χωρίς ακόμη να έχουν καθοριστεί οι ακριβείς ημερομηνίες. Το υπουργείο Παιδείας επιθυμεί ο διαγωνισμός των εκπαιδευτικών να διεξαχθεί εντός του έτους, και μάλιστα τον Δεκέμβριο, όμως το ΑΣΕΠ θεωρεί απίθανο να γίνει τότε ο διαγωνισμός και εκτιμά ότι θα διεξαχθεί με το νέο έτος, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να προσδιορίσει τον μήνα διεξαγωγής του. Αυτό θα εξαρτηθεί έως έναν βαθμό και από το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο επίσης έχει ζητήσει τη διενέργεια γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση 877 θέσεων. Ερωτηθείς ο κ. Βέης για το ποιος από τους δύο διαγωνισμούς θα διεξαχθεί πρώτος, απάντησε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα εξαρτηθεί, ανάλογα με το ποιο υπουργείο θα είναι έτοιμο».Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τις δυο πρώτες προκηρύξεις (2Π/2008 και 3Π/2008) που εστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο και αφορούν συνολικά 4.721 θέσεις εκπαιδευτικών αρχίζει στις 23 Οκτωβρίου, ενώ ακόμη δεν έχουν «πάρει ΦΕΚ» οι δυο άλλες προκηρύξεις (4Π/2008 και 5Π/2008) που αφορούν συνολικά 351 θέσεις εκπαιδευτικών τεχνικών ειδικοτήτων.ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 20.10.2008
Παράθεση από: NIΚΗ στις Οκτώβριος 22, 2008, 11:45:47 πμΜάλιστα μου είπαν ότι κι' αυτοί από το ίντερνετ το έμαθαν.. Εσείς θεωρείτε ότι οι δευτεροβάθμιες θα μπορέσουν να συλλέξουν τα δικαιλογητικά σε 2 εβδομάδες; Σαν ανέκδοτο ακούγεται, πικρόχολο όμως; Δηλαδή Πέμπτη να μην πάμε, Δευτέρα δε θα είναι ημιαργία, Τρίτη αργία. Μας δουλεύουν δηλαδή; Εγώ θα πάω Παρασκευή και δε με νοιάζει, άντε γιατί τα πήρα τώρα. Πόσο θα μας εμπαίζουν πια. Ήμαρτον!!!!