0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω τίποτα από φροντιστήρια, γιατί δε πηγαίνω σε φροντιστήριο. Αλλα, δε νομίζω να εξαρτάται η ημερομηνία ενός διαγωνισμού από τον προγραμματισμό των φροντιστηρίων. Το θεωρώ εντελώς παράλογο και ανεδαφικό. Αν συμβαίνει κι αυτό,να καθορίζουν τα φροντιστήρια την ημερομηνία διεξαγωγής ενός τόσο σημαντικού διαγωνισμού, ζούμε μάλλον στην ...Ουγκάντα. Άλλωστε ,τα φροντιστήρια είναι λογικό να βγάζουν διαρκώς καινούρια "προγράμματα" ,γιαί αποσκοπούν στο κέρδος και στην οικονομική αμμορραγία των υποψηφίων ως την τελευταία μέρα.
Στον Ελεύθερο Τύπο σήμερα έχει μια καταχώριση για το αυριανό ένθετο "
ο καθηγητης μας ειπε οτι δε μπορει να ακουει βλακειες οτι θα γινει το δεκεμβρη. οι αιτησεις θα φτασουν στο ασεπ την τριτη οποτε δεν προλαβαινουν να τις ελεγξουν. εκτος αν δεν τις ελεγξει το ασεπ πραγμα που δε γινεται. ειπε επισης οτι το ασεπ ειναι σε κοντρα με τον υπουργο κ αποκλειεται να γινει. παντως δεν θελω να εχω τρελλη εμπιστοσυνη. ερχεται σε επαρχια απο αθηνα απο μεγαλο φροντιστηριο κ μας κανει μαθημα. μας εχουν μεινει 2. ενα στις 4/12 κ ενα στις 25/1. οποτε δεν θα τον συνεφερε να μας πει κατι για δεκεμβρη γιατι θα ζητουσαμε αναπληρωση πραγμα που δε μπορει να κανει γιατι εχει φορτωμενο προγραμμα. μακαρι να λεει αληθεια. αυτος λεει απο φεβρουαριο κ βλεπουμε...
xaxaxxaxaxaxxaxa!!!στρατιλιο εγραψες!!!τελικά ο χορταρεας ισως να ναι κ ο μοναδικος που μπορει να δωσει λυση στο προβλημα μας....ημαρτον!!!!
Αν οι πρώτοι εξεταατούν τον Δεκέμβρη και οι υπόλοιποι τον Ιανουάριο δεν διαγωνιζόμαστε επί ίσοις όροις αφού οι άλλοι θα έχουν 1 μήνα περ΄που περισσότερο καιρό για διάβασμα και θα ΄ξέρουν την ημερομηνία 2 μηνες πιο μπροστά ενώ η προκήρυξή τους βγήκε την ίδια ημερομηνία