0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: NIΚΗ στις Νοέμβριος 17, 2008, 11:14:39 πμΘα κάνουμε και Χριστούγεννα βρέ παιδιά..Για εμάς γίνονται όλα! Μας λυπήθηκαν! χαίρεσαι πονηρούλα εσύ ε;;;
Θα κάνουμε και Χριστούγεννα βρέ παιδιά..Για εμάς γίνονται όλα! Μας λυπήθηκαν!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! παιδιά τι περιμένουμε πια εδώ συναθροισμένοι και δε διαβάζουμε??? πρώτη φορά έχω αγχωθεί τόσο!! Καλό κουράγιο σε όλους σας!!!
Παράθεση από: margitan στις Νοέμβριος 17, 2008, 11:39:58 πμΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! παιδιά τι περιμένουμε πια εδώ συναθροισμένοι και δε διαβάζουμε??? πρώτη φορά έχω αγχωθεί τόσο!! Καλό κουράγιο σε όλους σας!!!Εγώ είμαι στη δουλειά οπότε δεν μπορώ να διαβάσω..
παλικάρια, γειά χαρά! δε μου λέτε, δεν υπάρχει ένας νόμος που λέει ότι πρέπει να περάσουν δύο μήνες από τη ΄λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μέχρι τη διεξαγωγή του διαγωνισμου; νομίζω;
πηρα στο υπουργειο...στο ασεπ δεν μπορω να πιασω...τους τα εχωσα ασχημα, εξαλλη εγω..λεει εμεις δεν μορουμε να ξερουμε το ασεπ πρεπει να ανακοινωσει αυτο αποφασιζει..εκει να απευθυνθτε. και της λεω ειδατε το σημερινο δημοσιευμα το ΕΤ και λεει γιατι καθεστε και ασχολειστε μ αυτα.. τι να πω..για σκοτωμα ειναι ολοι. ασεπ, υπεπθ, εφημεριδες..τα παντα..
Δηλαδή δεν κατάλαβα τώρα...δε φτάνει η ύλη, δε φτάνουν οι θέσεις,έχουμε και μποϋκοτάζ με πόλεμο νεύρων?τι είναι αυτή η παλιο-ημερομηνία?Ψυχρός πόλεμος? Μια ακόμη τρικλοποδιά για να μας φάνε στη στροφή? Αυτό μόνο σε διαγωνισμό εκπαιδευτικών δεν παραπέμπει.Σε ποιές στρατηγικές πολιτικής παραπέμπει ας μας υπενθυμίσουν οι συνάδελφοι που κατέχουν καλά την ιστορία...