0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: VIR στις Νοεμβρίου 17, 2008, 07:30:10 pmEγώ σκέφτομαι σοβαρά να πάρω τον Παπαδάκη αύριο.αχ ναι παρε τον
Eγώ σκέφτομαι σοβαρά να πάρω τον Παπαδάκη αύριο.
Εγώ προτείνω κάτι πιο ρεαλιστικό: να εγγραφούμε όλοι στην ένωση αδιορίστων εκπαιδευτικών, γιατί μόνο μέσω ενός συλλογικού οργάνου μπορούμε να έχουμε αντιπροσώπευση. Εγώ αυτό σκοπεύω να κάνω. Χρειάζονται πολλές συμμετοχές για να έχουν αυτοί οι άνθρωποι ισχυρή φωνή. Εγώ ενημερώθηκα για το τι χρειάζεται, αλλά καλύτερα ένα μέλος της ένωσης να ενημερώσει για τους σκοπούς της ένωσης και τον τρόπο εγγραφής. Για να πετύχουμε κάποια πράγματα χρειάζεται σοβαρότητα και όχι να βγαίνουμε στις τηλεοράσεις. Ελπίζω να ειπωθηκε για αστείο, βέβαια.
Εγώ σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω τις επιστολές διαμαρτυρίας προς άπαντα ενδιαφερόμενο και εμπλεκόμενο. Αλλά και ο Παπαδάκης είναι καλή ιδεά VIR
Παράθεση από: maryvas στις Νοεμβρίου 17, 2008, 07:40:38 pmΠαράθεση από: VIR στις Νοεμβρίου 17, 2008, 07:30:10 pmEγώ σκέφτομαι σοβαρά να πάρω τον Παπαδάκη αύριο.αχ ναι παρε τονΝαι πάρε τον.
Ας γράψει,παραθέσει καποιος που έχει γραφτεί ήδη την αίτηση και πόσο είναι η συνδρομή.
Παράθεση από: mellie στις Νοεμβρίου 17, 2008, 07:40:27 pmΕγώ σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω τις επιστολές διαμαρτυρίας προς άπαντα ενδιαφερόμενο και εμπλεκόμενο. Αλλά και ο Παπαδάκης είναι καλή ιδεά VIRΈχω στείλει ήδη σε Τσαπανιδου...
Παράθεση από: kalipso στις Νοεμβρίου 17, 2008, 09:03:13 pmΑς γράψει,παραθέσει καποιος που έχει γραφτεί ήδη την αίτηση και πόσο είναι η συνδρομή.Δείτε εδώ: http://syllogosadioristwnekpaideytikwn.blogspot.com/