0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
louiza να σου ζησει...και να το χαιρεσαι. ..αν πατε Τηνο ερχομαι κ γω ..
κανεις δεν το παιζει επαναστατης !!!και δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μιλας ετσι για ανθρωπους που δεν ξερεις ουτε τους ιδιους αλλα ουτε τις συνθηκες της ζωης τους, ουτε τα προβληματα τους κτλ.εσυ εχεις διαβασει, εχεις προετοιμαστει, κ μπραβο σου κ συγχαρητηρια κ καλη σου επιτυχια. καλως η κακως καποιοι ανθρωποι, ειχαν προγραμμασει αλλιως τα πραγματα κ ειχαν επενδυσει εστω κ στις λιγες μερες των γιορτων. κ δεν νομιζω οτι ειμαι η μονη....κ σαφως δεν ειναι θεμα γκρινιας..η αληθεια σου λυπαμαι αλλα απλα δεν ειναι αληθεια, ειναι η προσωπικη σου αποψη,σεβαστη μεν αλλα δεν καταλαβαινω προς τι η κριτικη κ η επιθεση ποσο μαλλον οταν σχετιζεται με θεματα προσωπικα του καθενος.
Η άποψή μου είναι ότι πίεση ασκείται με κινητοποιήσεις και κόσμο στο δρόμο. Δυστυχώς, η γκρίνια ή η έλλειψη πίστης στον εαυτό μας το προηγούμενο διάστημα έδειξε ότι πολλά λέμε και λίγα κάνουμε. Τόσες κινητοποιήσεις κάναμε έξω από το ΥΠΕΠΘ και εμφανιστήκαμε ελάχιστοι. Δεν προσάπτω τίποτα και σε κανέναν επί του προσωπικού. Άλλωστε και σε αυτό το forum το έχω χιλιοπεί..χειρότερο από την αδιοριστία είναι ο ατομισμός και η απογοήτευση που καλά έχουν σχεδιάσει και προκαλέσει αυτοί οι τύποι στις καρέκλες. Παρόλα αυτά ακόμα και μια επιστολή δείχνει κάτι. Αν σκεφτεί κανείς ότι μετά το 98 είναι η πρώτη φορά που οι αδιόριστοι διαμαρτύρονται για όλη αυτή τη σαπίλα πιθανότατα και να καταλήξει ότι δεν είναι τόσο απογοητευτικά τα πράγματα. Εγώ σκεφτόμουν όχι επιστολή προς το ΥΠΕΠΘ, αλλά δελτίο τύπου που θα πάει παντού. Όσο για το αν θα ακουστεί κάπου δεν μπορώ να το ξέρω...Ένα είναι σίγουρο...η απραξία δηλώνει αδυναμία και σε κάθε διαγωνισμό βλέπουμε ότι μπορούν να κάνουν και χειρότερα.(Λουίζα, η διεύθυνση είναι πάνω στην αίτηση, ΤΘ 3785, ΤΚ 10210)
Η άποψή μου είναι ότι πίεση ασκείται με κινητοποιήσεις και κόσμο στο δρόμο. Δυστυχώς, η γκρίνια ή η έλλειψη πίστης στον εαυτό μας το προηγούμενο διάστημα έδειξε ότι πολλά λέμε και λίγα κάνουμε. Τόσες κινητοποιήσεις κάναμε έξω από το ΥΠΕΠΘ και εμφανιστήκαμε ελάχιστοι. ...Ένα είναι σίγουρο...η απραξία δηλώνει αδυναμία και σε κάθε διαγωνισμό βλέπουμε ότι μπορούν να κάνουν και χειρότερα.(Λουίζα, η διεύθυνση είναι πάνω στην αίτηση, ΤΘ 3785, ΤΚ 10210)