0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, η ημερομηνία μπορεί να αλλάξει μετά από μία δυναμική διαμαρτυρία, ακόμη και αν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία, ακόμη και αν έχουν ζητήσει επιτηρητές.
Παιδιά έχω ένα πονοκέφαλο αυτή τη στιγμή..Είμαι στη δουλειά, ο καθένας θέλει τα δικά του, είμαι ξύπνια από τις 6 το πρωί και από το απόγευμα πρέπει να διαβάσω..Σίγουρα ο καθένας μας θα έχει να αντιμετωπίσει τα δικά του..Περιμένω πώς και πώς τις διακοπές των Χριστουγέννων μετά από το διαγωνισμό..Πάνω από όλα προέχει η υγεία, να'μαστε καλά και θα τα πάμε όσο πιό καλά μπορούμε και αντέχουμε..Δεν είμαστε μηχανές..
καλησπερα παιδια και καλη δυναμη και επιτυχια οποτε και να γινουν εξετασεις....εγω ειμαι πληροφορικος και εχω την αδερφη μου που δινει γαι φιλολογος και εχει φρικαρει....αλλα στην μπανανια που ζουμε αυτα εχουμε.....εχουμε αυτο που μας αξιζει και ενισχυουμε-ευτυχως εγω δεν ανηκω σε αυτην την κατηγορια,αφου δεν εχω ψηφιζει και ουτε προκειται,ποτε-.....απεχω να σημιωθει συνειδητα....να σας κανω μονο μια ερωτηση..τα μορια του τεστ δεξιοτητων μετρανε για τον διαγωνσιμο και διορισμο των φιλολογων???ευχαριστω και δυναμη...και επιτελους ολοι οταν ερθει η στιγμη των εκλογων μην τους πιασει το ''κομματοσκυλο'' προφιλ και να σκεφτουν πως παιρνανε τα τελευται 10-20-30 χρονια και πως θα παιρνανε στο μελλον....
Και καθώς περνάμε δύσκολες μερες ας θυμηθούμε το εξαιρετικό κείμενο και τον ηχηρό λόγο ενός μέλους του φόρουμ, που ήταν ένας από τους επιτυχόντες του προηγούμενου Ασέπ. Εγώ όπως και πολλά μέλη του φόρουμ και μάλιστα φιλόλογοι τον ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη βοήθειά του. Ξέρω ότι μας παρακολουθεί και είναι πολύ κοντά μας. Διαβάστε λοιπόν το παρακάτω κείμενο που γράφτηκε πάλι σε δύσκολες ώρες, εκείνες του καλοκαιριού του 2007, στην απίστευτη αναμονή των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού των φιλολόγων. Πιστεύαμε όλοι μας πως δε θα ξαναζήσουμε τέτοιες τυραννικές στιγμές και όμως ζούμε και πάλι. Ωστόσο, προεκυψαν δυνατές φιλίες και ανθρώπινες σχέσεις μέσα από αυτό το φόρουμ.Το ασεποειδέςΤο Ασεποειδές είναι ένα δίποδο ανθρωπόμορφο είδος που δημιουργήθηκε σε πειραματικά εργαστήρια ερασιτέχνη επιστήμονα (Αρσένης). Ο κύκλος ζωής του είναι μια διετία και είναι το μοναδικό από τα γνωστά όντα που αναγεννιέται τις περισσότερες φορές μετά το θάνατό του. (Υπάρχουν όμως και κάποια λίγα Ασεποειδή που μετεξελίσσονται σε ανθρώπους)Ξεκινά τη ζωή του συλλέγοντας βιβλία που φέρουν το λογότυπο του ΑΣΕΠ. Συχνάζει στα υπόγεια του Σαββάλα, στο ισόγειο του Πατάκη και σε άλλα κεντρικά βιβλιοπωλεία. Έχει ιδιαίτερη προτίμηση σε βιβλία Παιδαγωγικών και Διδακτικής και αναγνωρίζεται εύκολα από το βλέμμα αγωνίας που διαθέτει. Σε ορισμένες περιπτώσεις συναντάται σε εκπαιδευτικά fora ανταλλάσσοντας απόψεις και προτάσεις για ΣΟΣ με ομοειδή.Είναι ον που δε ζει σε αγέλη. Πιστεύει στην ατομική προσπάθεια και επιτυχία. Η γόνιμη περίοδός του ξεκινά με την προκήρυξη του ΑΣΕΠ. Κατά την περίοδο αυτή το Ασεποειδές μένει κυρίως στη φωλιά του μελετώντας ποικίλα συγγράμματα. Καταθέτει αίτηση στο ΑΣΕΠ την οποία έχει ελέγξει τουλάχιστον 10 φορές για την αποφυγή λάθους και περνά τις υπόλοιπες μέρες του μελετώντας και περιμένοντας την ημερομηνία θανάτου του.Ως αποδημητικό είδος το Ασεποειδές θα ταξιδέψει σε κάποιο εξεταστικό κέντρο μαζί με ομοειδή έχοντας μαζί του μόνο τα απαραίτητα (νερό, στυλό, ταυτότητα, μπλάνκο). Πολλά από τα Ασεποειδή στο εξεταστικό κέντρο θα αφήσουν την τελευταία τους πνοή μαζί με κάποιο επιφώνημα απελπισίας. Θα χρειασθούν λίγους μήνες για να ξαναγεννηθούν και να ξαναρχίσουν τον διετή κύκλο ζωή τους. Κάποια άλλα θα παρατείνουν τη ζωή τους για 4-6 μήνες (ανάλογα τα γούστα του ΑΣΕΠ). Σε αυτό το διάστημα θα κεντρική σελίδα στον υπολογιστή τους την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και θα τηλεφωνούν σε εβδομαδιαία ή ημερήσια βάση στα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής.Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ένα μεγάλο μέρος αυτών των Ασεποειδών θα πεθάνει για να αναγεννηθεί σχεδόν άμεσα, ενώ ένα μικρό μέρος θα μετεξελιχθεί σε διοριστέο και σταδιακά σε άνθρωπο.