0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια τσαμπα τρελενεστε....οπως εχει ειπωθει και απο προηγουμενους με ενα μηνα επιπλεον δεν σωζεται η κατασταση......απο την στιγμη που γνωριζεις 2 χρονια οτι θα δωσεις, κανεις τα κουμαντα σου και εισαι κυριος-κυρια...και αυτα που ακουω για χριστουγεννα μου φαινονται σαν ανεκδοτο...ακου εκει....θα κατσει καποιος τα χριστουγεννα που ειναι ολοι μεσα στην τρελη χαρα,στα μπαρ,στις ταβερνες ,με κοσμο μεσα εξω,ψωνια και γενικα πανηγυρια , να συγκεντρωθει για να διαβασει.......ελεος ρε σεις......αυτα τα λεγαμε στο γυμνασιο για να μην φωναζει ο μπαμπας και η μαμα....και μην μου πει κανενας οτι παιρνει πανω απο 3-4 μερες αδεια απο την δουλεια λογω χριστουγεννων....θα γελασει και ο καθε πικραμενος εκει....και αντι να γκρινιαζεται για την μπανανια που ζουμε,παρτε το ψυχραιμα,εχετε καθαρο μυαλο και κατι καλο αν ελπιζεις και παλεψεις θα βγει....στην τελικη ολοι στην ελλαδα καθηγητες , γιατροι, δικηγοροι θελουν να γινουν...εμ δεν ειναι ετσι η ζωη στην μπανανια......και σκεφτειτε πως υπαρχουν και πιο σοβαρα πραγματα απο τον ασεπ....η υγεια σας η οικογενεια σας.....και σαν β.ελλαδιτης ενα θα σας πω ''ΧΑΛΛΛΑΡΑ''...:-)Είναι τουλάχιστον αισχρό, να αμφισβητείς και να θεωρείς ανέκδοτο κάτι που λέει κάποιος συνάνθρωπος σου....τη στιγμή έλπίζω έστω να μπορείς να φανταστείς πώς αισθάνεται και γράφει κάποιοα πράγματα....Μπορεί εσένα τα "φωτάκια των Χριστουγέννων" να σου αποσπούν την προσοχή...εμένα όμως όχι.Δεν είσαι στο σπίτι του καθενός από μας για να ξέρεις πώς αξιοποιουμε το χρόνο μας....Αν θες να το παίξεις άνετος, θα ήταν πιο μαγκιά να σιωπήσεις....άσε τους άλλους να τρελλαίνονται και εσύ πήγαινε "κύριος", όπως λες.Όταν διαβάζουμε κάτι, να ξέρουμε τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις!!!Η λέξη "ψυχολογία" σου λέει κάτι?
louiza να σου ζησει ο γιοκας σου!παντως οπως και να χει ολοι οσοι δινουμε και διαβαζουμε αξιζουμε ενα μεγαλο μπραβο ανεξαρτητως του πως θα τα παμε γιατι η προσπαθεια και μονο ειναι επιτυχια για τον καθενα απο εμας.λιγοι ειναι αυτοι που μπαινουν στην διαδικασια του να διαβασουν και να κανουν τοσες περικοπες και πραγματικα ΜΠΡΑ