0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είμαστε "μαθητούδια" που παζαρεύουμε ένα ή δύο μήνες παραπάνω, ελπίζω - συμφωνώντας με τη louiza - να μην είναι αυτό το θέμα μας! Άλλωστε, οι εξετάσεις στη μέση και τριτοβάθμια εκπαίδευση αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη σοβαρότητα από τους φορείς τους από ένα διαγωνισμό που κρίνει την επαγγελματική αποκατάσταση των εκπαιδευτικών. Γιατί ποιος φοιτητής θα πήγαινε να δώσει εξετάσεις διαβάζοντας γενικώς και αορίστως, βέβαιος όμως ότι κάποια στιγμή θα δώσει και όντας "ξύπνιος" προετοιμασμένος πάντα και αιφνιδιαζόμενος ποτέ! Ενώ ένας "σοβαρός" υποψήφιος του ΑΣΕΠ, αυτό ακριβώς πρέπει να πράξει: ταμένος και ανά πάσα στιγμή έτοιμος. Όχι, δεν είναι αυτοί όροι μελέτης. Μια ύλη αχανής, χωρίς προτεινόμενη βιβλιογραφία, απαιτεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, εντός του οποίου κάθε υποψήφιος καθορίζει το διάβασμά του ποσοτικά και ποιοτικά. Γι' αυτό και το αίτημα για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση είναι προαπαιτούμενο, δεν είναι κλαψούρισμα αδιάβαστων ή μισοδιαβασμένων ή δεν ξέρω ποια άλλη διαχωριστική γραμμή θα προσθέσουμε στις τόσες προσφιλείς μας. Ένας διαγωνισμός που θέλει να είναι σοβαρός οφείλει να έχει σοβαρούς όρους διεξαγωγής - και ναι, αυτό είναι ένα μόνο δέντρο στο δάσος του προβλήματος που λέγεται ανεργία και εργασιακό καθεστώς των εκπαιδευτικών - α, μόλις διεύρυνα τον φακό μου και είδα τη ζούγκλα που λέγεται παιδεία. Καλύτερα να σταματήσω εδώ.
ρε παιδιά γνωρίζει κανείς σας τον Μητσοτάκη; Αν τον ξέρει κανείς, ας του πει να βγει να δηλώσει ότι οι εξετάσεις θα γίνουν στις 20 Δεκέμβρη. Δε νομίζω μετά από αυτό να έχουμε πρόβλημα με την ημερομηνία.
Παράθεση από: jimy100 στις Νοεμβρίου 21, 2008, 07:56:43 pmρε παιδιά γνωρίζει κανείς σας τον Μητσοτάκη; Αν τον ξέρει κανείς, ας του πει να βγει να δηλώσει ότι οι εξετάσεις θα γίνουν στις 20 Δεκέμβρη. Δε νομίζω μετά από αυτό να έχουμε πρόβλημα με την ημερομηνία. Με την ημερομηνία ίσως δε θα έχουμε πρόβλημα αλλά μπορείς να εγγυηθείς ότι δε θα ευχηθεί "καλή επιτυχία";Το τελευταίο που μας έλειπε τώρα θα ήταν να πέσει το εξεταστικό κέντρο στο κεφάλι μας!
η δική μου πληροφόρηση είναι ότι, όπως προαναφέρθηκε, έχουν σταλεί εγκύκλιοι για επιτηρητές στον διαγωνισμό (μάλιστα, με ενημέρωσε καθηγήτρια διορισμένη σε σχολείο- δεν μου είπε κάτι για ημερομηνία, βέβαια).
Παράθεση από: louiza στις Νοεμβρίου 21, 2008, 05:39:18 pmΠροσωπικά, πιστεύω ότι διαμαρτυρίες για το λόγο: θέλω τον Ιανουάριο να γίνει ο διαγωνσιμός για να διαβάσω 1000 είναι γελοίες. Προσωπικά, δε θα έρθω, αν θα διαμαρτυρηθούμε για αυτόν το λόγο. Διαμαρτυρία για την όλη κατάσταση και την έλλειψη σοβαρότητας, ναι. Πείτε μας γιατί διαμαρτυρόμαστε, γιατί εγώ δεν πάω να διαδηλώσω για 1 μήνα παραπάνω, να εξηγούμαστε!!! συμφωνω απολυτως. ουτε υλη εχω τελειωσει (αληθεια τελειωνει; ), ουτε τα χριστουγεννα θα διαβαζα νυχτα-μερα (ναι με αποσπουν τα λαμπιονια... ). επισης προτεινω και ανοιγμα στους φοιτητες της φιλοσοφικης για τη διαμαρτυρια της τριτης. αλλα, επαναλαμβανω, αν ειναι να φωναζουμε "οχι δεκεμβρη, αλλα γεναρη" εγω ακομα και αν ερθω, θα φυγω.
Προσωπικά, πιστεύω ότι διαμαρτυρίες για το λόγο: θέλω τον Ιανουάριο να γίνει ο διαγωνσιμός για να διαβάσω 1000 είναι γελοίες. Προσωπικά, δε θα έρθω, αν θα διαμαρτυρηθούμε για αυτόν το λόγο. Διαμαρτυρία για την όλη κατάσταση και την έλλειψη σοβαρότητας, ναι. Πείτε μας γιατί διαμαρτυρόμαστε, γιατί εγώ δεν πάω να διαδηλώσω για 1 μήνα παραπάνω, να εξηγούμαστε!!!
Φαντάζομαι ότι τα σχολεία για το δικό μας διαγωνισμό είναι πολύ λιγότερα από τα 1000 του τεστ δεξιοτήτων, οπότε σε κάποια σχολεία στέλνουν μία εγκύκλιο, σε άλλα δύο (αν τελικά ισχύει).