0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήρες φόρα, Strato και θα σε συμβούλευα να κοιτάς και όσα έχουν γραφεί προηγουμένως. Για πόσες φορές πρέπει να πω ότι δουλεύω όλο το απόγευμα, ότι έχω παιδί ότι τελειώνω δεύτερο πανεπιστήμιο μήπως και καταφέρω κάτι στη ζωή μου, ότι ξεκίνησα τέλη Αυγούστου να διαβάζω τέλη γιατί ήμουν στο νοσοκομείο όλο το καλοκαίρι. Επίσης, σε συμβουλεύω να δεις κάποια μηνυματάκια του στυλ: διαβάζω ένα χρόνο, αλλά σκόπευα να διαβάσω και 250 ώρες τα Χριστούγεννα ή εγώ πήγα και έκανα την αίτηση γιατί υπολόγιζα να διαβάσω τα Χριστούγεννα δώστε μου το παράβολο πίσω. Δεν ξέρω επομένως ποιος θα έπρεπε να μιλά καλύτερα για τους συναδέλφους του. Δικαίωμα σου να πας να διαδηλώσεις για την ημερομηνία και δικαίωμα μου να μη σε ακολουθήσω. Για ποιο λόγο θίχτηκες εσύ; Και δεν είχα την πολυτέλεια να κάτσω 3 μήνες στο σπίτι μου να διαβάζω την ατυχία να κοιμάμαι λιγότερο από 6 ώρες είχα για να προλάβω.
Αμάν αυτά τα φροντιστήρια...Πρώτα, σε "άμεση επικοινωνία με το ΥΠΕΠΘ"έλεγαν Φλεβαρη, τώρα σε "άμεση επικοινωνί λένε Δεκέμβρη. Συγγνώμω, συνάδλεφοι, που είστε σε φροντιστήρια, να πάτε να ζητήσετε τα λεφτά σας πίσω για την κοροϊδία που σας πουλάνε. Άσε που είναι και παράνομα και τολμούν και λένε για επικοινωνία με το ΥΠΕΠΘ. Κανονικά μηνύσεις πρέπει να γίνουν...Επίσης, εγώ πάω στην κινητοποιήση και με συνολικά αιτήματα και για την ημερομηνία και για όλα. Δεν καταλαβαίνω τη σύγχυση που υπάρχει. Πάντα υπάρχουν βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα αιτήματα...Το λόγο για τον οποίο υπάρχει τσακωμός δεν κατάλαβα...Νομίζω ότι είναι πιο απλά τα πράγματα...με αφορμή την ημερομηνία και τον όλο εμπαιγμό κατεβαίνω στο δρόμο για το σύνολο της απαράδεκτης κατάστασης και για το γεγονός ότι η ιστορία με την ημερομηνία ξεχυλίζει το ποτήρι. Είναι τόσο δύσκολο να συνδιαστούν αυτά;
ovidius τις ανησυχιες μας εκφραζουμε στο φορουμ δεν κανουμε επανασταση απο τον υπολογιστη. βεβαια και οταν το παλεψαμε για να μην περασει (θα θυμουνται οι παλαιοτεροι) δεν πετυχαμε και πολλα ( αυτο δε δηλωνει ηττοπαθεια, αλλα ρεαλισμο οτι δε μας υπολογιζουν γιατι δεν μπορουμε ουσιαστικα να τους εκβιασουμε - μονο τοτε στην ελλαδα πιανει η πιεση)