0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από νέα που έμαθα πολύ πιθανό να μη δώσουμε 21/12 αλλά 24/01.Το ξέρω ότι σας κουράζω αλλά σας το λέω.Επίσης έμαθα ότι ο ΑΣΕΠ δεν έχει σχέση με αυτά που δημοσιεύονται στις εφημερίδες
Λες να έκανα πλάκα για ένα τέτοιο θέμα;Aπλά ανέφερα κάτι που έμαθα.Εγώ δεν πιστεύω κανέναν πια.Όποτε είναι ας δώσουμε αλλά ηρέμησα λιγάκι μετά από αυτό που άκουσα και σας το μεταφέρω.
20 me 30 dekemvriou grafoume oi 2pden yparxei leei nomos pou na tous desmeuei na anakoinwsoun nwris tin imerominia..αυτο δειχνει ποσο αναισχυντοι ειναι. ο νομος τους ενοιαξε. ο ηθικος νομος δεν τους νοιαζει καθολου? κ υστερα αυτοι οι ανθρωποι ειναι στο υπουργειο παιδειας. ας κατσουν να διαβασουν λιγο πλατωνα να καταλαβουν τι ειναι παδεια.......μα καθολου ντροπη πια?
Καλά μαντάτα μας έχεις Supreme, περισσότερο και από την ημερομηνία μ'άρεσε αυτό με τη διαμαρτυρία. Τ'αποφάσισα: 1. Θα πάω σε χαρτορίχτρα να μου πει πότε δίνουμε2. Μετά θα πάω σε ψυχολόγο μπας και καλμάρω λίγο3. Θα κάνω αγωγή στο ΑΣΕΠ για να πάρω τα λεφτά της χαρτορίχτρας και του ψυχολόγου - ηθική οδύνη, μια χαρά στέκει νομικά (γιατί το άλλο με την έγκαιρη ενημέρωση απ'ό,τι πήρε το μάτι μου δεν προβλέπεται από το νόμο της Republic of Banania)Και να σας πω, αν παρ' ελπίδα βρεθούμε να κάνουμε ρεβεγιόν σε κανά εξεταστικό, μην αρχίσετε πώς έγραψες εσύ, πώς έγραψα εγώ και καταστρέψετε τη βραδιά. Τόσο κόπο έκανε το ΑΣΕΠ να βρεθούμε όλοι μαζί αυτές τις άγιες μέρες. Όλα και όλα!Εικονιστική απεικόνιση της ψυχολογικής μου κατάστασης - επίσημη διάγνωση: asepicus schizofrenicus Εγώ το είχα πει.Αυτό που μας κάνουν λέγεται Mobbing και σηκώνει ομαδικές αγωγές.