0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλλά όταν σου λέει ο ασεπ ότι 'εγώ δε θέλεω να το κάνω τωρα, το υπεπθ με πιέζει' πας στον υπεπθ και διαμαρτύρεσαι και εκεί. Αυτό μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη φάση.
εκατό άτομα είναι εκατό άτομα. Ένα νούμερο που δεν υπήρχε χτες. Σαφώς είναι ένα νούμερο πολύ πιο κάτω από το αναγκαίο, αλλά τα πράγματα δεν αλλάζουν τόσο εύκολα για χίλιους δύο λόγους, συμπεριλαμβανομένου και αυτού που έθιξαν κάποιοι, δηλαδή του ωχαδερφισμού.Να μην απογοητευόμαστε και να μην είμαστε ηττοπαθείς. Οπως λέει και το τραγούδι: για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ...Καλή αρχή είναι. Εμείς εδώ στην Πάτρα μία διαμαρτυρία προσπαθήσαμε να οργανώσουμε για να μπουν κάποια αντικειμενικά κριτήρια στην ΠΔΣ μέσα από το παράρτημα του σωματείου της Πανελλήνιας Ενωσης Αναπληρωτών και Ωρομισθίων (ΠΕΑ) και την πρώτη φορά μαζεύτηκαν 5 άτομα, την δεύτερη 15. Απογοητευτικά νούμερα μεν, αλλά αυξάνονται δε...Επίσης θα συμφωνήσω, ότι είναι κατάντια το γεγονός, ότι για το θέμα σωματεία εκπαιδευτικών δεν έχουν κινητοποιηθεί για να υποστηρίξουν την διαμαρτυρία. Το σωματείο μου η ΠΕΑ, δεν είναι το ίδιο με αυτό στο οποίο ανήκει η Χρυσούλα, δεν έχει καμία ενέργεια για το ζήτημα! Ούτε καν σε επίπεδο ανακοινώσεων! ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!! Δεν είναι ξεφτίλες;Επίσης παιδιά θα συμφωνήσω με αυτό που έγραψαν κάποιοι άλλοι παραπάνω, ότι το κορυφαίο ζήτημα μπορεί να μην είναι η ημερομηνία, αλλά ο αριθμός των θέσεων, από την στιγμή όμως που η ημερομηνία μας καίει ΤΩΡΑ και μας συσπειρώνει αυτό πρέπει να παλέψουμε.
Γεια σας. Ειμαι απο ΠΕ4 αλλα με καιει πολυ το θεμα, και βλεπωοτι εδω ασχολειστε περισσοτερο. Πηρα αδεια ανευ αποδοχων Νοεμβριο, Δεκεμβριο, Ιανουαριο, εχω καλη καταρτιση και ειχα καλες πιθανοτητεςαλλα τωρα δεν προλαβαινω. Δεν θα μπορουσαμε να διαδωσουμε σε πασα ενδιαφερόμενο,και ειδικα στο ΑΣΕΠ, νομικες απειλες για διασπορα ψευδων ειδησεων (περι διαγωνισμου τον Ιανουαριο) η και να προχωρησουμε νομικαπρος αυτην τη κατευθυνση αμεσα? Οι δηλωσεις για Ιανουαριουπαρχουν καταχωρημενες στον τυπο. Και ασε μετα το ΑΣΕΠ να τα βρει με το υπουργειο (ο υπουργος δεν νομιζω οτι εχει κανειδηλωσεις, μονον ο προεδρος του ΑΣΕΠ). Για εκδικητικοτητα δεν τιθεται θεμα.Δεν μπορει να επιβληθει τοσο ευκολα νομιζω σε αυτους πουβγαζουν τα θεματα, ασε που θα γινει ντορος μετα.Νομικα επιχειρηματα υπαρχουν πολλα, και κυριως οι διακοπες τωνΧριστ. που περιμενουν ολοι οι εργαζομενοι για να προετοιμαστουν καλυτερα,διασπορα ψευδων ειδησεων στον τυπο, προηγουμενο απο αλλους διαγωνισμους(ημερομηνιες και διαστημα ανακοινωσης εξετασεων, κλπ). Εχει καποιος γνωριμια με νομικους για να ρωτησουμς εαν γινεται κατι?Προσωπικα βαζω 100 ευρω στο ταμειο για εξοδα νομικα, και διαθετω και μερος του χρονου μου. Νομιζω οτι μια νομικη απειλη, που θα μπορουσε να καταστησει τονδιαγωνισμο ακυρο (α) κανει ντορο στα μιντια (β) ειναι ενας πραγματικοςφοβος για οποιον κανει τον πργραμματισμο για πληρωση θεσεων στο τελος τελος (γ) σιγουρα θα απασχολησει τον προεδρο του ΑΣΕΠαφου οι δηλωσεις του υπαρχουν στον τυπο. Ας μην συζητησουμε για τηνιδιοτητα του δε. Τον πιεζει ο υπουργος? Ασ τον πιεσουμε και εμεις.Τι θα μας κανει? Μη ξεχναμε οτι φορεας του διαγωνισμου ειναι ο ΑΣΕΠ.