0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας. Ειμαι απο ΠΕ4 αλλα με καιει πολυ το θεμα, και βλεπωοτι εδω ασχολειστε περισσοτερο. Πηρα αδεια ανευ αποδοχων Νοεμβριο, Δεκεμβριο, Ιανουαριο, εχω καλη καταρτιση και ειχα καλες πιθανοτητεςαλλα τωρα δεν προλαβαινω. Δεν θα μπορουσαμε να διαδωσουμε σε πασα ενδιαφερόμενο,και ειδικα στο ΑΣΕΠ, νομικες απειλες για διασπορα ψευδων ειδησεων (περι διαγωνισμου τον Ιανουαριο) η και να προχωρησουμε νομικαπρος αυτην τη κατευθυνση αμεσα? Οι δηλωσεις για Ιανουαριουπαρχουν καταχωρημενες στον τυπο. Και ασε μετα το ΑΣΕΠ να τα βρει με το υπουργειο (ο υπουργος δεν νομιζω οτι εχει κανειδηλωσεις, μονον ο προεδρος του ΑΣΕΠ). Για εκδικητικοτητα δεν τιθεται θεμα.Δεν μπορει να επιβληθει τοσο ευκολα νομιζω σε αυτους πουβγαζουν τα θεματα, ασε που θα γινει ντορος μετα.Νομικα επιχειρηματα υπαρχουν πολλα, και κυριως οι διακοπες τωνΧριστ. που περιμενουν ολοι οι εργαζομενοι για να προετοιμαστουν καλυτερα,διασπορα ψευδων ειδησεων στον τυπο, προηγουμενο απο αλλους διαγωνισμους(ημερομηνιες και διαστημα ανακοινωσης εξετασεων, κλπ). Εχει καποιος γνωριμια με νομικους για να ρωτησουμς εαν γινεται κατι?Προσωπικα βαζω 100 ευρω στο ταμειο για εξοδα νομικα, και διαθετω και μερος του χρονου μου. Νομιζω οτι μια νομικη απειλη, που θα μπορουσε να καταστησει τονδιαγωνισμο ακυρο (α) κανει ντορο στα μιντια (β) ειναι ενας πραγματικοςφοβος για οποιον κανει τον πργραμματισμο για πληρωση θεσεων στο τελος τελος (γ) σιγουρα θα απασχολησει τον προεδρο του ΑΣΕΠαφου οι δηλωσεις του υπαρχουν στον τυπο. Ας μην συζητησουμε για τηνιδιοτητα του δε. Τον πιεζει ο υπουργος? Ασ τον πιεσουμε και εμεις.Τι θα μας κανει? Μη ξεχναμε οτι φορεας του διαγωνισμου ειναι ο ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: bamboo στις Νοεμβρίου 25, 2008, 04:10:14 pmΝομιζω οτι μια νομικη απειλη, που θα μπορουσε να καταστησει τονδιαγωνισμο ακυρο (α) κανει ντορο στα μιντια (β) ειναι ενας πραγματικοςφοβος για οποιον κανει τον πργραμματισμο για πληρωση θεσεων στο τελος τελος (γ) σιγουρα θα απασχολησει τον προεδρο του ΑΣΕΠαφου οι δηλωσεις του υπαρχουν στον τυπο. Ας μην συζητησουμε για τηνιδιοτητα του δε. Τον πιεζει ο υπουργος? Ασ τον πιεσουμε και εμεις.Τι θα μας κανει? Μη ξεχναμε οτι φορεας του διαγωνισμου ειναι ο ΑΣΕΠ.εχω ξανααπαντησει σε αυτο το θεμα αλλα προφανως δεν το ειδες. ο πατερας μου ειναι δικαστικος κ τον ρωτησα. μου ειπε οτι οσον αφορα στο νομικο πλαισιο ειναι καλυμμενοι. ο νομος λεει οτι καθε 2 χρονια το νοεμβρη θα διεξαγεται ο διαγωνισμος. ο βεης δεν εστειλε ποτε επισημη επιστολη που να λεει οτι θα γινει το α διμηνο του 2009. το τι δηλωνει στην καθε εφημεριδα δεν το κανει να ειναι σε επισημη ανακοινωση συμφωνα με το νομο. ουτε υπαρχει κανενας νομος που να λεει οτι θα πρεπει να περασει καποιο διαστημα πριν την ανακοινωση της ημερομηνιας. μπορει να ειναι ανεντιμοι, ανηθικοι κτλ αλλα δυστυχως ειναι νομιμοι. ο νομος λεει οτι πρεπει να περασουν 40 μερες απο την προκηρυξη κ μεχρι τις 20 δεκεμβρη ειναι 40 κ μερες. αλλο αν υπολογιζουμε εμεις 3 μηνες συμφωνα με τους προηγουμενους διαγωνισμους κ συμφωνα με τις δηλωσεις του βεη.δυστυχως..........
Νομιζω οτι μια νομικη απειλη, που θα μπορουσε να καταστησει τονδιαγωνισμο ακυρο (α) κανει ντορο στα μιντια (β) ειναι ενας πραγματικοςφοβος για οποιον κανει τον πργραμματισμο για πληρωση θεσεων στο τελος τελος (γ) σιγουρα θα απασχολησει τον προεδρο του ΑΣΕΠαφου οι δηλωσεις του υπαρχουν στον τυπο. Ας μην συζητησουμε για τηνιδιοτητα του δε. Τον πιεζει ο υπουργος? Ασ τον πιεσουμε και εμεις.Τι θα μας κανει? Μη ξεχναμε οτι φορεας του διαγωνισμου ειναι ο ΑΣΕΠ.
οταν τους ειχα πει τα ιδια για τις δηλωσεις του βεη ειπαν ψαξτε βρειτε δηλωση που λεει οτι θα γινει σγουρα το 2009 κ μετα θα συζητησουμε το θεμα. κ ομως ο βεης ειναι καλυμμενος γιατι παντα ελεγε οτι θα γινει τελος 2008 και κτα πασα πιθανοτητα 2009. ειναι φυσικα εκτεθιμενος απεναντι μας, δυστυχως μονο ηθικα κ οχι νομικα...
Καλησπερα συναδελφοι. Μηπως λεω μηπως ανακοινωθηκε τιποτα επισημο; δεν μπορεσα σημερα να παρακολουθησω αν εγινε κατι.
Ήδη κανονίστηκε σε Θεσσαλονίκη και μόλις μου τηλ οι συνάδελφοι της Κρήτης ότι κανονίζουν και αυτοί, όπως επίσης και στα Γιάννενα. Σε λίγο θα υπάρχει έτοιμο αφισάκι με όλες τις κινητοποιήσεις