0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σίγουρα,ένας δρόμος είναι οι πορείες και οι διαδηλώσεις και ένας άλλος οι αγωγές.Πιστεύω ότι πιο πολύ τους εκθέτει ο δεύτερος.Η λογικά είναι μία.Να διαμαρτυρηθούμε και να διεκδικήσουμε.Μπορεί η επιλογή του δρόμου να είναι πιο ειρηνική και γραφική,με την καλή έννοια, αν θέλετε.Αλλά σε μία σύγχρονη Ευρώπη δεν πρέπει να αποκλείεται ο δικαστικός δρόμος.Είναι ενας σύγχρονος τρόπος αντίδρασης που θα ελκύσει και τα μέσαΣε οποιαδήποτε άλλη χώρα οι αγωγές θα πήγαιναν σύννεφο..και εκεί που στην Ελλάδα ψάχνουμε τα επιχειρήματα για να στοιχειοθετήσουμετην αγωγή εδώ που ζω εγώ,σε σύγχρονη Ευρωπαική χώρα,θα τα είχαν προπολλου βρει.Δεν θέλω να παρεξηγηθώ,αλλά τυγχάνει να γνωρίζω κάποιαπράγματα και κατανοώ βέβαια ότι κανείς στην Ελλάδα δεν πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει μια αγωγή εναντίον Υπουργείου,Ασεπ και γενικά του Δημοσίου.Το ξέρω...είναι και η έλλειψη εμπιστοσύνης στην Ελληνική Δικαιοσύνη,τα βίσματα κ.ο.κ.Πάντως,ας μην απορρίπτουμε προτάσεις και προθέσεις συναδέλφων,γιατί μπορεί και να χουν κάπου δίκιο.
θα σε ειδοποιήσουμε.
Τι εννοείς λεπτομέρειες; Έχει μπει προσυγκέντρωση στο σταθμό του τρένου και πορεία στις 10.30. Η άλλη βασική λεπτομέρεια που είναι ο κόσμος, όπως φαίνεται, πέρα από τηλέφωνα και το Internet, δεν υπάρχει κάτι άλλο.Μάλλον θα έχουμε και κάποιο ψήφισμα στήριξης από τη Φιλοσοφική, ίσως και καμιά 10αριά άτομα.pelazi, αυτό δεν το ξέρω. Πού το είδες;
Πάντως δεν είπα ότι απορρίπτω τη δικαστική οδό, αλλά ότι δεν είναι άμεση. Αυτό εννοούσα για τη διαφορετική αντίληψη, θεωρώντας ότι πρώτα πρέπει αν είμαστε στο δρόμο. Δεν είμαι απόλυτη, ούτε λέω να μην το συζητήσουμε. Άλλωστε έχω γράψει και εγώ για μήνυση και εναντίον των φροντιστηρίων. Αν θες είμαι πιο επιφυλακτική μετά τη χλαπάτσα που έφαγα στον προηγούμενο διαγωνισμό που ενώ το σκάνερ δε μου αναγνώρισε 3 σωστές απαντήσεις και το ΑΣΕΠ το παραδέχτηκε δεν επιτρεπόταν η αλλαγή βαθμού. όπως και να έχει καλύτερα να τα πούμε από κοντά για να μην υπάρχουν παρανοήσεις. Και συζητάμε και με το δικηγόρο του συλλόγου, που μέχρι τώρα δεν παίρνει και λεφτά.
ναι,βέβαια ισχύει.θα πας?