0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και για να μην αγωνιάτε...στην Αθήνα η κινητοποιήση είχε ως αποτέλεσμα τη συνάντησή μας με το Λυκουρέντζο, Υφυπουργό Παιδείας. Ο κ. υφυπουργός ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και μιλούσε με θράσος. Ξεκινήσαμε από το ότι δεν υπάρχουν αδιόριστοι!!!! και ότι δεν έχουν καμία σχέση με το διαγωνισμό!!!Μεταφέραμε τις κουβέντες του
αυτη η σιωπη με ανησυχει!κινησεις πανικου ειναι ρε παιδια, τελευταια ωρα τι να προλαβεις να συντονισεις?!!!ετσι ηθελαν να γινει, να μας βρουν απροετοιμαστους και ανοργανωτους.λετε να γινει ο,τι και το 1998? ξυλο εξω απο τα εξεταστικα? κανεις να μη παει να γραψει?αλλα ουτε αυτο τελικα ειναι λυση οπως αποδειχτηκε.και αυτος ο ΑΝΤ1 !!! συγνωμη ρε παιδια, αλλα το τι δουλειες χρειαστηκε να κανουν καποιοι, αυτο ηθελαν να δειξουν?! δηλ, ποιο θεμα τελικα πουλαει?να σας πω εγω, αυτο και μονο αυτο που φερει ελπιδες εξουσιας στα αλλα κομματα.παντως εγω δεν θα παω στο νησι μου να ψηφισω κανεναν, θα ειμαι και πολυ μλκ.αν το κανω.ζηλεψα: να πω και γω σε σας το που εχω εργαστει? λοιπον,εχω κανει ναυτικος (5 μηνες)εχω δουλεψει σε οικοδομη (1 χρονο)εχω δουλεψει σε καφετερια (5-6 φορες,καλοκαιρι)εχω δουλεψει ως μπαρμαν (1 χρονο )τωρα δουλευω σε λογιστηριοτα ειπα και μου εφυγε το αποθημενο (επρεπε να βγω στον ΑΝΤ1) κριμα,.......