0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά στο Ηράκλειο ήμασταν 5 άτομα. Περινάμε γύρω στα 3 τέταρτα στην Πλ.Κορνάρου κανείς...πήγαμε και έξω από τη
Πώς έγινε αυτό, aziuol; Τώρα μίλησα με τη συνάδελφο από Ηράκλειο και περίμενε εκεί. Σου στέλνω το τηλ της σε προσωπικό μην., αν θες να μιλήσεις μαζί της γιατί τελικά το χαρτί θα δοθεί αύριο στη δευτεροβάθμια λόγω προβλημάτων που υπήρξαν εκεί.
Και ένα ευχάριστο...Η ΕΛΜΕ Καλαμάτας πήρε απόφαση να μη στείλει επιτηρητές. Όταν θα έχω το ψήφισμα θα το ανεβάσω. Δεν εννοώ ότι δε θα γίνει ο διαγωνισμός, απλώς ως ένδειξη συμπαράστασης και αποτέλεσμα μιας προσπάθειας το θέτω. Στα Χανιά μίλησε και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ στα τοπικά κανάλια και είπε ότι μας στηρίζει και θα προωθήσουν αντίστοιχο ψήφισμα
Δεν ξέρω τι εννοείς για ράδιο-αρβίλα και μόνο να μου προσάψεις κάτι τέτοιο δε δέχομαι. Αυτό που πάει να πει είναι ότι αποφάσισε το ΔΣ της ΕΛΜΕ να μην κατέβουν στις επιτηρήσεις οι μόνιμοι που υπάγονται στην ΕΛΜΕ αυτή. Νομίζω ότι είμαστε νοήμονες. Όπως στις απεργίες υπάρχουν απεργοσπάστες και εδώ μπορεί να συμβεί το ίδιο. Τώρα τι καταλαβαίνεις εσύ διαφορετικό από αυτό που γράφω