0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τρία χρόνια ισχύουν τα μόρια και θα γίνεται όχι κάθε χρόνο, τώρα κάθε δυο-τρία δεν ξέρω. Δεν ισχύει για εμάς, αλλά έτσι όπως μας αιφνιδίασαν στην ημερομηνία που ξέρεις αν δε θα το κάνουν και με το τεστ. Για να είμαστε καλυμμένοι πήγαμε. Τώρα πως τα πήγαμε θα δείξει, θα βγάλουν αύριο τις απαντήσεις, αλλά μη νομίζεις, οι περισσότεροι θα είναι κοντά ο ένας με τον άλλον με μικρές διαφορές, έτσι μου φαίνεται εμένα.
Για τρία χρόνια ισχύουν τα μόρια και θα γίνεται όχι κάθε χρόνο, τώρα κάθε δυο-τρία δεν ξέρω.
Εδώ μας έλεγαν ότι θα γίνει ο διαγωνισμός το 2009 και μας το άλλαξαν για 2008. Μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη; Προς το παρόν είναι σίγουρο ότι δεν ισχύει, αλλά δεν είμαστε εξασφαλισμένοι για το μέλλον.
Για πολλοστή φορά σ' αυτό το φορουμ διασπέιρονται ανοησίες και πληροφορίες τύπου ράδιο-αρβύλα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ! Το τεστ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ !!!!!! Αφορά μόνο όσους θέλουν να εργαστούν σε κάποιο δημόσιο τομέα ,ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ . Φτάνει πια το Ράδιο -Αρβύλα ! ΑΝΤΕ, ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!
Παράθεση από: Syllas στις Νοέμβριος 30, 2008, 08:20:00 μμΕδώ μας έλεγαν ότι θα γίνει ο διαγωνισμός το 2009 και μας το άλλαξαν για 2008. Μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη; Προς το παρόν είναι σίγουρο ότι δεν ισχύει, αλλά δεν είμαστε εξασφαλισμένοι για το μέλλον.Παράθεση από: Stratilio στις Νοέμβριος 30, 2008, 07:14:41 μμΓια πολλοστή φορά σ' αυτό το φορουμ διασπέιρονται ανοησίες και πληροφορίες τύπου ράδιο-αρβύλα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ! Το τεστ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ !!!!!! Αφορά μόνο όσους θέλουν να εργαστούν σε κάποιο δημόσιο τομέα ,ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ . Φτάνει πια το Ράδιο -Αρβύλα ! ΑΝΤΕ, ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!Για τους διορισμούς των ετών 2009-10 και 2010-11 , το τεστ δεξιοτήτων δεν αφορά τους εκπαιδευτικούς. Τελειωμένο.Για πιο μετά κανείς δεν μπορεί να ξέρει από τώρα τι πρόκειται να ισχύσει . Αν π.χ. μετά από 2 χρόνια αλλάξει μορφή ο διαγωνισμός των εκπαιδευτικών και γίνει με μόρια , τότε γιατί να μην μετρήσει για τους διορισμούς του 2011-12 το σημερινό Τ.Δ. , αφού θα έχει ισχύ για 3 χρόνια , δηλ. μέχρι τα τέλη 2011;
αυτο που λες δε γινεται εκ των πραγματων να ισχυσει αφου δεν πηραν μερος ολοι οι εκπαιδευτικοι. για να κανουν κατι τετοιο θα επρεπε να ειχαν ενημρωθει. τι δηλαδη οποιος δεν εδωσε τεστ δεξιοτητων δε μπορει να λαβει μερος στο διαγωνισμο του 2010? αποκλειεται......