0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν κρίνω απο άλλους διαγωνισμούς που έχει εφαρμοστεί αυτό, τα ονόματα και οι βαθμολογίες των διοριστέων θα ανακοινωθούν δημόσια για λόγους διαφάνειας. οι υπόλοιποι όμως θα μπορούμε να δούμε μόνο εμείς τα αποτελέσματά μας (προσωπικά δεδομένα)
Παιδιά καλησπέρα.Τώρα αν σας πω ότι εγώ προσωπικά χάρηκα που δεν θα δημοσιευτούν οι βαθμοί θα το θεωρήσετε υπερβολή;Δεν είμαι προετοιμασμένη κατάλληλα και κατά πάσα πιθανότητα (99,9% Χι!Χι!)-αν τελικά πάω να δώσω- δεν θα περάσω...Το ότι όμως δεν θα δημοσιευτούν οι βαθμοί με παροτρύνει να δώσω γιατί σκέφτομαι πως όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα δεν θα γίνει αντικείμενο κριτικής από τον κάθε άσχετο..Είναι απίστευτο με πόση άνεση μας κρίνουν και μας καταδικάζουν αυτοί που είναι ''έξω από τον χορό''.Επομένως θα δώσω χωρίς να σκέφτομαι ότι οι βαθμοί μου θα ''περαστούν από ψιλή σίτα'' από κάποιους καλοθελητές...Μεγάλη ανακούφιση...
πιστευω οτι οσοι ειναι στους επιτυχοντες θα πρεπει να γνωριζουν τους βαθμους των αλλων επιτυχοντων για να υπαρχει διαφανεια στον ενιαιο πινακα.για τους μη επιτυχοντες, ΟΚ δεν χρειαζεται να δημοσιοποιηθουν οι βαθμοι.και δεν πρεπει να ξεχναμε οτι "ξεφτιλα" δεν γινομαστε με τους βαθμους,αλλα το ιδιο το συστημα ειναι "ξεφτιλισμενο"και μας υποβαθμιζει, υποτιμα.
Παράθεση από: Μarkos στις Ιανουαρίου 22, 2009, 09:36:45 amπιστευω οτι οσοι ειναι στους επιτυχοντες θα πρεπει να γνωριζουν τους βαθμους των αλλων επιτυχοντων για να υπαρχει διαφανεια στον ενιαιο πινακα.για τους μη επιτυχοντες, ΟΚ δεν χρειαζεται να δημοσιοποιηθουν οι βαθμοι.και δεν πρεπει να ξεχναμε οτι "ξεφτιλα" δεν γινομαστε με τους βαθμους,αλλα το ιδιο το συστημα ειναι "ξεφτιλισμενο"και μας υποβαθμιζει, υποτιμα.Συμφωνώ απόλυτα. Δηλαδή, θα ξέρω τα μόρια μου, αλλά δε θα ξέρω αν όντως ο άλλος, που είναι πάνω από εμένα στον πίνακα των ωρομισθίων έχει τα συγκεκριμένα μόρια; Φυσικά, σκασίλα μου αν κάποιος δει τους βαθμούς μου. Σημαίνει ότι δεν έχω γνώσεις, γιατί έτυχε να μην απαντήσω για την όγδοη σταυροφορία ή για την αποδέσμευση της δραχμής από το δολλάριο ή σχετικά με τον Πασχάλη ή, γιατί ο άλλος που με βαθμολόγησε στην ειδική διδακτική είχε τα νεύρα του; Να έρθει η επιτροπή θεμάτων να γράψει και στα 5 αντικείμενα και αν πιάσει τη βάση, τότε θα ντραπώ και εγώ για τους βαθμούς μου.