0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω παλι δε μπορω να βρω τα αλλα τοπικ με το θεμα της ημερομηνιας...
Δεν ξέρω αν είδατε τα θέματα που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος σήμερα για επανάληψη ; Τα κρίνω επιεικώς απαράδεκτα και ως προς το περιεχόμενο και ως προς τη διατύπωση. Υπάρχουν και λάθη. Τα θέματα δε της ιστορίας είναι άσχετα με την ύλη που αφορά τις εξωτερικές σχέσεις της Ελλάδας από το 1830 ως το τέλος του 20ου αιώνα. Θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί !
Παράθεση από: Sun στις Ιανουαρίου 27, 2009, 11:19:20 amΔεν ξέρω αν είδατε τα θέματα που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος σήμερα για επανάληψη ; Τα κρίνω επιεικώς απαράδεκτα και ως προς το περιεχόμενο και ως προς τη διατύπωση. Υπάρχουν και λάθη. Τα θέματα δε της ιστορίας είναι άσχετα με την ύλη που αφορά τις εξωτερικές σχέσεις της Ελλάδας από το 1830 ως το τέλος του 20ου αιώνα. Θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί !πραγματι 3-4 ερωτησεις ειναι εκτος υλης στην ιστορια.. αυτα που μου φανηκαν πιο τρραγικα ειναι των νεων.. και πραγματι εχουν λαθη
θεωρω πως δεν ειναι θεμα φροντιστηριου αλλα καθηγητων.οσο για τις λανθασμενες απαντησεις στα διαφορα τεστ (σχεδον παντα συμβαινουν) κακως βεβαια, αλλα αυτο δεν ειναι κριτηριο ή τουλαχιστον το μοναδικο κριτηριο για να καταδικασουμε συλληβδην τα φροντιστηρια.
Παράθεση από: stroumfita στις Ιανουαρίου 27, 2009, 10:15:50 amεγω παλι δε μπορω να βρω τα αλλα τοπικ με το θεμα της ημερομηνιας...http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=9382.msg143193;topicseen#new