0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Συγκεκριμένα μου είπαν πως μου κρατούν για φόρο 59,18 ενώ έπρεπε 98, Και μόλις τώρα διαπίστωσα πως αν και είναι δεύτερη χρονιά που δουλεύω ως μόνιμη μου κρατούν ακόμα ΤΕΑΔΥ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΜΟΥ 27,79.
Αυτό που είναι απαράδεκτο στην περίπτωση μας είναι ότι τη μισθοδοσία την αναθέτουν σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα θέματα και δεν υπάρχει στη πραγματικότητα τμήμα μισθοδοσίας με εξειδικευμένο προσωπικό σε αυτά τα θέματα.
Ευχαριστώ! Εκκαθαριστικό ζήτησα και μου είπαν αν προλάβουν ίσως τα στείλουν μετά το Πάσχα. Και έχω να τα πάρω από το Δεκέμβρη.
Τέλος, για υπάλληλο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με 30 και πλέον έτη προϋπηρεσίας υπολογίζονται στα 78 ευρώ μηνιαίως (1.088 ευρώ το χρόνο).
Το χωριο που μαρκαρεις απο το αρθρο της alfavita δεν αναφερεται σε καθηγητες αλλα εν γενει σε δημοσιους υπαλληλους κατηγοριας Δ.Ε. δηλ υπαλληλους που διοριστηκαν στο Δημοσιο με πτυχιο Λυκειου. Οι καθηγητες και δασκαλοι ως κατηγορια Π.Ε. υπαγονται στο τριτο παραδειγμα του συντακτη και ως εκ τουτου, οι μειωσεις των αποδοχων τους ειναι μεγαλυτερες:Παράθεση από: rozy4 στις Ιανουαρίου 25, 2010, 02:28:31 pmΤέλος, για υπάλληλο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με 30 και πλέον έτη προϋπηρεσίας υπολογίζονται στα 78 ευρώ μηνιαίως (1.088 ευρώ το χρόνο).