0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγινε αυτο που φοβομουν..Ουτε ηλεκτρονικη ενημρωση εκαναν στον λογαριασμό μου ουτε το α δεκαπενθημερο του Απριλη δεν πληρωθηκαΑπο μια μικρη ερευνα που εκανα ΜΟΝΟ το καταστημα της Προλειμαιδας εχει προβλημα....Τα γειτονικα υποκαταστηματα π.χ. Κοζανης , Αμυνταιου κλπ εχουν πληρωσει κανονικα ολους τους μισθους.Απευθυνθηκα σε αλλο υποκαταστημα μηπως γινεται επι πιστωση να μου καταθεσουν το μισθο και να παρουν μετα τα χρηματα αυτοι απο το καταστημα της Πτολεμαιδας και ο δ/ντης την εν λογω τραπεζας μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να χρεωθει. Πρωτοφανες !!!ουτε υποκαταστημα της ΙΔΙΑΣ τραπεζας (ΑΤΕ)δεν πιστωνει αλλο υποκαταστημα!!!!ΝΤΡΟΠΗ τους!!!Η επομενη κινηση ειναι να απευθυνθω σε δικηγορο!!!
Γενικά οι τράπεζες που έχουν "ρίζες κρατικές" είναι ένα μπάχαλο.Σε μας έχει δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα με τις προμήθειες.Η κατάθεση μισθοδοσίας κανονικά δεν υπάγεται στο καθεστώς των προμηθειών (εκείνα τα 0,5 - 1,5 ευρώ ανά κατάθεση) και ενώ μέχρι τώρα δε μας κρατούσε η Εθνική προμήθεια τώρα ξαφνικά θέλει.Και το θέμα είναι ότι ο διευθυντής του συγκεκριμένου καταστήματος θέλει ενώ αλλα καταστήματα της ίδιας τράπεζας ΔΕΝ κρατάνε!!!Το θέμα λύθηκε απλά με 2-3 τηλέφωνα στα κεντρικά και τη γνωστοποίηση της μαζικής φυγής και κλεισίματος λογαριασμών στο συγκεκριμένο κατάστημα....Γενικών οι "ιδιωτικές" τράπεζες είναι πιο καλές και ευέλικτες (Πειραιώς, Eurobank κλπ...)
"Εθνική στην θέση της Εθνικής"
Παράθεση από: heren στις Μαρτίου 31, 2008, 09:54:35 amΕγινε αυτο που φοβομουν..Ουτε ηλεκτρονικη ενημρωση εκαναν στον λογαριασμό μου ουτε το α δεκαπενθημερο του Απριλη δεν πληρωθηκαΑπο μια μικρη ερευνα που εκανα ΜΟΝΟ το καταστημα της Προλειμαιδας εχει προβλημα....Τα γειτονικα υποκαταστηματα π.χ. Κοζανης , Αμυνταιου κλπ εχουν πληρωσει κανονικα ολους τους μισθους.Απευθυνθηκα σε αλλο υποκαταστημα μηπως γινεται επι πιστωση να μου καταθεσουν το μισθο και να παρουν μετα τα χρηματα αυτοι απο το καταστημα της Πτολεμαιδας και ο δ/ντης την εν λογω τραπεζας μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να χρεωθει. Πρωτοφανες !!!ουτε υποκαταστημα της ΙΔΙΑΣ τραπεζας (ΑΤΕ)δεν πιστωνει αλλο υποκαταστημα!!!!ΝΤΡΟΠΗ τους!!!Η επομενη κινηση ειναι να απευθυνθω σε δικηγορο!!!Κατ' αρχήν ενημέρωσε τον διευθυντή ότι επιθυμείς να κλείσεις τον λογαριασμό σου στην τράπεζα με το που θα χρεωθούν τα λεφτά που σου χρωστάνε σε αυτόν. Επίσης, ενημέρωσέ τον ότι θα βάλεις ζήτημα στον σύλλογο του σχολείου σου για να γίνει αλλαγή της τράπεζας για την μισθοδοσία. Υποθέτω ότι και οι υπόλοιποι συνάδελφοί σου θα έχουν το ίδιο πρόβλημα με το υποκατάστημα. Και άμα ο σύλλογος δεν συμφωνήσει να αλλάξει τράπεζα, ζήτα από την βθμια να παίρνεις τον μισθό σου σε μετρητά. Αυτό θα είναι μάλλον μπελαλήδικο, αλλά υποθέτω πως δεν έχεις οργανική, οπότε του χρόνου θα είσαι σε άλλο σχολείο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιεί άλλη τράπεζα.