0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τις αποσπάσεις τριετίας λέει:..Οι αποσπάσεις, οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί για μια τριετία, κατά την προαναφερθείσα διαδικασία, λήγουν στο τέλος του τρέχοντος σχολικού έτους. ..Δηλαδή πότε?? 31/6 ή 31/8?
υπάρχει περίπτωση κατά την άποψή σας να κάνει κανείς αίτηση για γραφείο-υποργείο κλπ και να μην πάρει μόρια της οργανικής του και να πρέπει να δουλεύει και το καλοκαίρι? αν γίνει κάτι τέτοιο βλέπω ακόμα και αυτές τις λιγοστές αιτήσεις να ανακαλούνται για λόγους υγείας - λογικό με το σοκ που θα πάθουν
Παράθεση από: greeker στις Απριλίου 20, 2010, 10:05:27 pmυπάρχει περίπτωση κατά την άποψή σας να κάνει κανείς αίτηση για γραφείο-υποργείο κλπ και να μην πάρει μόρια της οργανικής του και να πρέπει να δουλεύει και το καλοκαίρι? αν γίνει κάτι τέτοιο βλέπω ακόμα και αυτές τις λιγοστές αιτήσεις να ανακαλούνται για λόγους υγείας - λογικό με το σοκ που θα πάθουν όποιος παίρνει απόσπαση σε φορέα ούτως ή άλλως ίσχυε ότι πρέπει να δουλεύει καλοκαίρι, έχει κανονικά ωράριο δημοσίου υπαλλήλου, δεν είναι καινούριο
τι γινεται οταν εισαι τριτεκνος, εχεις λογους υγειας συζυγου,παιρνεις αποσπαση ή βαζεις και τοβυσματακι σου? μπορει καποιος να μου απαντησει για την τριτεκνια-αποσπαση?γιατι περυσι με 2 τεκνα και λογος υγειας συζυγου δεν πηρα αποσπαση!επρεπε να κανω ενσταση,να κατεβω υπουργειο,και να βαλω και βυσμα!ενω ελευθεροι και αλλοι με 1 παιδι (και βυσμα) πηραν αποσπαση,για πια αξιοκρατια μιλαμε!!!!
οχι βεβαια! σας λεω με 2 παιδια και σοβαροτατους λογους υγειας συζυγου με χαρτια απο επιτροπες και βαλε!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΠΗΡΑ!φυγανε ολοι οσοι ζητησανε αποσπαση, εκτος απο μενα (ανευ βυσματος στην αρχη) και μια συναδελφος με καρκινο!!!!!!!!!!! μετα βεβαια οταν επαιρνα τηλ. μου λεγανε οτι οι αποσπασεις δεν γινονται για κοινονικους λογους!!!!!!!!!! μου πεσαν τα μαλλια! δηλ. τους λεω γινονται για τα ωραια μας ματια???οι ελευθεροι πως πηρανε??? παιδια το συστημα θα δουλευει παντα ετσι!!!!!!!!!!απλα στεναχωριεμαι γιατι ωσπου να παρω μεταθεση (μακεδονια)θα πρεπει για 10 χρονια να βαζω βυσμα! ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΠΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ???ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ,ΠΡΑΣΙΝΟΙ ,ΚΟΚΚΙΝΟΙ, ΜΠΛΕ!!!!!!!!!!
Ρε παιδια παιζουν με τα νευρα μας; ποτε θα γνωριζουμε με τι ορους θα γινουν οι φετινες αποσπασεις; μετα τις 30 που θα ληξει η προθεσμια καταθεσης; θα ισχυει η οχι η υπηρετηση της οργανικης σε γραφειο;.... πηρε κανενας τηλεφωνο το υπουργειο;
Παράθεση από: μαργα στις Απριλίου 21, 2010, 12:12:57 pmτι γινεται οταν εισαι τριτεκνος, εχεις λογους υγειας συζυγου,παιρνεις αποσπαση ή βαζεις και τοβυσματακι σου? μπορει καποιος να μου απαντησει για την τριτεκνια-αποσπαση?γιατι περυσι με 2 τεκνα και λογος υγειας συζυγου δεν πηρα αποσπαση!επρεπε να κανω ενσταση,να κατεβω υπουργειο,και να βαλω και βυσμα!ενω ελευθεροι και αλλοι με 1 παιδι (και βυσμα) πηραν αποσπαση,για πια αξιοκρατια μιλαμε!!!!καλα περυσι υποτιθεται δεν πηραν αποσπαση ολοι οσοι ειχαν 2 παιδια με εντολη υπουργου?