0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα μάθαμε ότι οι αποσπάσεις για φορείς θα ανακοινωθούν περίπου στις 20 Ιουνίου, ενώ από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ στο τέλος Ιουνίου.
Παράθεση από: erietta στις Μαΐου 20, 2010, 08:10:32 pmΣήμερα μάθαμε ότι οι αποσπάσεις για φορείς θα ανακοινωθούν περίπου στις 20 Ιουνίου, ενώ από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ στο τέλος Ιουνίου.?? μάθαμε? ποιοι μάθαμε? από που μάθαμε? δώσε μας τα φώτα σου...
Για μένα πάντως πέρσι δεν ήταν αρκετό ότι η δουλειά του άντρα μου είναι στην Αθήνα και έχω δύο μικρά παιδιά. Πήρα τελικά απόσπαση (σε σχολείο) στη
Παιδιά, αυτά γράφουμε και μετά έρχεται ο άσχετος ο ιδ. υπάλληλος ή ο άλλος ο δημόσιος υπάλληλος ο ξύστης και σου λέει: αν δεν ήθελες, ας μην έμπαινες στην εκπαίδευση φίλε. αυτά είναι δεδομένα λόγω επαγγέλματος.Η αλήθεια είναι ότι λόγω της υπάρχουσας διαχείρισης του εκπαιδευτικού προσωπικού, το παραπάνω πρόβλημα είναι πολύ διογκωμένο και όλοι το αντιμετωπίζουμε. ωραία θα ήταν, από την πρώτη χρονιά ο κάθε ένας να πήγαινε όπου ήθελε, μαζί με την οικογένειά του κτλ. αλλά είναι δυνατό αυτό να συμβεί ποτέ ρε παιδιά;εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι, σκεπτόμενος το 'είναι λογικά όλα αυτά;', όλα είναι μέσα στο παιχνίδι που μπήκαμε να παίξουμε, να είμαστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα, διεκδικώντας πάντα και το καλύτερο, αλλά να μην είμαστε εξαρχής παράλογοι και εμείς στις απαιτήσεις μας, σύμφωνα πάντα με τις ισχύουσες συνθήκες, που τις γνωρίζουμε και εκ των προτέρων. δηλ. μην τα θέλουμε και όλα δικά μας πάντα. γιατί μετά βαριέσαι να ακούς τον κάθε άσχετο που δεν ξέρει τι είναι η τάξη και το μάθημα, να σε ειρωνεύεται, να σε απαξιώνει και να σε κατηγορεί ότι οι εκπαιδευτικοί φταίνε για ό,τι συμβαίνει παντού και να να μην τα θέλετε όλα δικά σας και αν δες σας άρεσε να μην μπαίνατε στην εκπαίδευση.
μάθαμε? ποιοι μάθαμε? από που μάθαμε? δώσε μας τα φώτα σου...
Παράθεση από: mac190604 στις Μαΐου 14, 2010, 09:55:52 amΤο δανείζομαι από άλλο θέμα και απαντάει στις ερωτήσεις σας ενώ φωτίζει το τοπίο!Παράθεση από: dimiszk στις Μαΐου 12, 2010, 09:34:05 amΠαράθεση από: Kostakis1978 στις Μαΐου 12, 2010, 09:30:20 amΚγω αυτό καταλαβαίνω ότι όσοι πήραν φέτος μετάθεση και του χρόνου πάρουν απόσπαση σε φορέα, δε θα έχουν του χρόνου το δικαίωμα να κάνουν αίτηση για μετάθεση γιατί θα χρωστούν την οργανική τους. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι από ποιο ακριβώς σημείο του νομοσχεδίου φαίνεται αυτό;Άρθρο 31 παράγραφος 2. Η τελευταία πρόταση"Η περίπτωση στ΄ της παραγράφου 8 του άρθρου 16του π.δ. 50/1996, καθώς και κάθε διάταξη που ρυθμίζειδιαφορετικά το θέμα αυτό καταργείται"Και τι λέει στο ΠΔ 50/1996 άρθρο 16 παράγραφος 8 περίπτωση στ"στ) Για τα μέλη των πρωτοβαθμίων εφόσον ανήκουν οργανικά σε Νομό που εκλέγονται, των δευτεροβαθμίων και τριτοβαθμίων συνδικαλιστικών οργανώσεων και τους αιρετούς εκπροσώπους των εκπαιδευτικών στα υπηρεσιακά συμβούλια καθώς και για τους εκπαιδευτικούς που αποσπώνται και υπηρετούν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρόεδρο της
Το δανείζομαι από άλλο θέμα και απαντάει στις ερωτήσεις σας ενώ φωτίζει το τοπίο!Παράθεση από: dimiszk στις Μαΐου 12, 2010, 09:34:05 amΠαράθεση από: Kostakis1978 στις Μαΐου 12, 2010, 09:30:20 amΚγω αυτό καταλαβαίνω ότι όσοι πήραν φέτος μετάθεση και του χρόνου πάρουν απόσπαση σε φορέα, δε θα έχουν του χρόνου το δικαίωμα να κάνουν αίτηση για μετάθεση γιατί θα χρωστούν την οργανική τους. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι από ποιο ακριβώς σημείο του νομοσχεδίου φαίνεται αυτό;Άρθρο 31 παράγραφος 2. Η τελευταία πρόταση"Η περίπτωση στ΄ της παραγράφου 8 του άρθρου 16του π.δ. 50/1996, καθώς και κάθε διάταξη που ρυθμίζειδιαφορετικά το θέμα αυτό καταργείται"Και τι λέει στο ΠΔ 50/1996 άρθρο 16 παράγραφος 8 περίπτωση στ"στ) Για τα μέλη των πρωτοβαθμίων εφόσον ανήκουν οργανικά σε Νομό που εκλέγονται, των δευτεροβαθμίων και τριτοβαθμίων συνδικαλιστικών οργανώσεων και τους αιρετούς εκπροσώπους των εκπαιδευτικών στα υπηρεσιακά συμβούλια καθώς και για τους εκπαιδευτικούς που αποσπώνται και υπηρετούν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρόεδρο της
Παράθεση από: Kostakis1978 στις Μαΐου 12, 2010, 09:30:20 amΚγω αυτό καταλαβαίνω ότι όσοι πήραν φέτος μετάθεση και του χρόνου πάρουν απόσπαση σε φορέα, δε θα έχουν του χρόνου το δικαίωμα να κάνουν αίτηση για μετάθεση γιατί θα χρωστούν την οργανική τους. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι από ποιο ακριβώς σημείο του νομοσχεδίου φαίνεται αυτό;Άρθρο 31 παράγραφος 2. Η τελευταία πρόταση"Η περίπτωση στ΄ της παραγράφου 8 του άρθρου 16του π.δ. 50/1996, καθώς και κάθε διάταξη που ρυθμίζειδιαφορετικά το θέμα αυτό καταργείται"Και τι λέει στο ΠΔ 50/1996 άρθρο 16 παράγραφος 8 περίπτωση στ"στ) Για τα μέλη των πρωτοβαθμίων εφόσον ανήκουν οργανικά σε Νομό που εκλέγονται, των δευτεροβαθμίων και τριτοβαθμίων συνδικαλιστικών οργανώσεων και τους αιρετούς εκπροσώπους των εκπαιδευτικών στα υπηρεσιακά συμβούλια καθώς και για τους εκπαιδευτικούς που αποσπώνται και υπηρετούν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρόεδρο της
Κγω αυτό καταλαβαίνω ότι όσοι πήραν φέτος μετάθεση και του χρόνου πάρουν απόσπαση σε φορέα, δε θα έχουν του χρόνου το δικαίωμα να κάνουν αίτηση για μετάθεση γιατί θα χρωστούν την οργανική τους. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι από ποιο ακριβώς σημείο του νομοσχεδίου φαίνεται αυτό;
Παράθεσημάθαμε? ποιοι μάθαμε? από που μάθαμε? δώσε μας τα φώτα σου...Από αιρετό, μάς έστειλε mail στο σχολείο
Μπερδεύτηκα!!!Πολλοί, όπως εγώ, κάνουν κάθε χρόνο αίτηση οριστικής τοποθέτησης και τελικώς τοποθετούνται προσωρινά σε σχολείο που τις περισσότερες φορές είναι διαφορετικό κάθε χρόνο. Ευρίσκονται όπως λέμε σε διάθεση ΠΥΣΔΕ.Εγώ ήμουν λοιπόν στη διάθεση ΠΥΣΔΕ μίας περιοχής για κάποια χρόνια - κάθε χρονιά σε άλλο σχολείο της ίδιας περιοχής μετάθεσης - και κάνω αίτηση απόσπασης σε γραφείο φέτος για το 2010-2011.Αν πάρω την απόσπαση αυτή, θεμελιώνω δικαίωμα μετάθεσης δεδομένου ότι έχω υπηρετήσει τις προηγούμενες χρονιές την "οργανική" μου (στη διάθεση ΠΥΣΔΕ, αλλά κάθε χρόνο σε άλλο σχολείο της ίδιας περιοχής μετάθεσης) ή μήπως αν για το 2010-2011 τοποθετηθώ και πάλι προσωρινά σε κάποιο άλλο (ή και κάποιο από τα ίδια) σχολεία, θεωρηθεί ότι δεν έκανα την "οργανική" λόγω απόσπασης;;;Διάθεση ΠΥΣΔΕ θεωρούνταν ως τώρα εικονική οργανική (μη υπαιτιότητα εκπαιδευτικού) για τη διαδικασία των μεταθέσεων. Από εδώ και στο εξής συνδέεται αυτή η εικονική οργανική με συγκεκριμένη σχολική μονάδα;Δε νομίζω, μάλλον θεμελιώνεται δικαίωμα ακόμα και κατόπιν απόσπασης, δεδομένου ότι οι προγενέστερες διαθέσεις ΠΥΣΔΕ (αν και σε διαφορετικές σχολικές μονάδες) έχουν ήδη "ξεχρεώσει" την εικονική οργανική...Καλά τα λέω;;;