0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι γινεται οταν εισαι τριτεκνος, εχεις λογους υγειας συζυγου,παιρνεις αποσπαση ή βαζεις και τοβυσματακι σου? μπορει καποιος να μου απαντησει για την τριτεκνια-αποσπαση?γιατι περυσι με 2 τεκνα και λογος υγειας συζυγου δεν πηρα αποσπαση!επρεπε να κανω ενσταση,να κατεβω υπουργειο,και να βαλω και βυσμα!ενω ελευθεροι και αλλοι με 1 παιδι (και βυσμα) πηραν αποσπαση,για πια αξιοκρατια μιλαμε!!!!
Παράθεση από: μαργα στις Απριλίου 21, 2010, 12:12:57 pmτι γινεται οταν εισαι τριτεκνος, εχεις λογους υγειας συζυγου,παιρνεις αποσπαση ή βαζεις και τοβυσματακι σου? μπορει καποιος να μου απαντησει για την τριτεκνια-αποσπαση?γιατι περυσι με 2 τεκνα και λογος υγειας συζυγου δεν πηρα αποσπαση!επρεπε να κανω ενσταση,να κατεβω υπουργειο,και να βαλω και βυσμα!ενω ελευθεροι και αλλοι με 1 παιδι (και βυσμα) πηραν αποσπαση,για πια αξιοκρατια μιλαμε!!!!καλησπερα να ρωτησω κατι μηπως γνωριζεις απο την εμπειρία σου:είμαι μόνιμη ψυχολόγος σε ειδικό σχολείο και ζητώ απόσπαση σε σχολείο ειδικής αγωγής στο νησί που εργάζεται ο αντρας μου ως εκπαιδευτικός: υπάρχουν σχολεία ειδικής αγωγής με αναπληρωτή και ωρομισθιο ψυχολόγο. δεν εμφανίζεται οργανικό κενό και το λειτουργικό κενό απευθυνεται σε αναπληρωτές απ'ότι κατάλαβα. τι γίνεται σ'αυτή την περίπτωση;
Παράθεση από: boldboy στις Μαΐου 21, 2010, 11:30:35 pmΜπερδεύτηκα!!!Πολλοί, όπως εγώ, κάνουν κάθε χρόνο αίτηση οριστικής τοποθέτησης και τελικώς τοποθετούνται προσωρινά σε σχολείο που τις περισσότερες φορές είναι διαφορετικό κάθε χρόνο. Ευρίσκονται όπως λέμε σε διάθεση ΠΥΣΔΕ.Εγώ ήμουν λοιπόν στη διάθεση ΠΥΣΔΕ μίας περιοχής για κάποια χρόνια - κάθε χρονιά σε άλλο σχολείο της ίδιας περιοχής μετάθεσης - και κάνω αίτηση απόσπασης σε γραφείο φέτος για το 2010-2011.Αν πάρω την απόσπαση αυτή, θεμελιώνω δικαίωμα μετάθεσης δεδομένου ότι έχω υπηρετήσει τις προηγούμενες χρονιές την "οργανική" μου (στη διάθεση ΠΥΣΔΕ, αλλά κάθε χρόνο σε άλλο σχολείο της ίδιας περιοχής μετάθεσης) ή μήπως αν για το 2010-2011 τοποθετηθώ και πάλι προσωρινά σε κάποιο άλλο (ή και κάποιο από τα ίδια) σχολεία, θεωρηθεί ότι δεν έκανα την "οργανική" λόγω απόσπασης;;;Διάθεση ΠΥΣΔΕ θεωρούνταν ως τώρα εικονική οργανική (μη υπαιτιότητα εκπαιδευτικού) για τη διαδικασία των μεταθέσεων. Από εδώ και στο εξής συνδέεται αυτή η εικονική οργανική με συγκεκριμένη σχολική μονάδα;Δε νομίζω, μάλλον θεμελιώνεται δικαίωμα ακόμα και κατόπιν απόσπασης, δεδομένου ότι οι προγενέστερες διαθέσεις ΠΥΣΔΕ (αν και σε διαφορετικές σχολικές μονάδες) έχουν ήδη "ξεχρεώσει" την εικονική οργανική...Καλά τα λέω;;;Νομίζω αυτά ισχύουν ακόμα.Η αλλαγή γίνεται ,όταν αλλάζεις νομό με μετάθεση και δεν ξεχρεώνεις την οργανική σου με απόσπαση σε γραφείο.Αν μείνεις έστω στη διάθεση και υπηρετήσεις σε λειτουργικό κενό,τότε θεμελιώνεις δικαίωμα μετάθεσης.
Μπερδεύτηκα!!!Πολλοί, όπως εγώ, κάνουν κάθε χρόνο αίτηση οριστικής τοποθέτησης και τελικώς τοποθετούνται προσωρινά σε σχολείο που τις περισσότερες φορές είναι διαφορετικό κάθε χρόνο. Ευρίσκονται όπως λέμε σε διάθεση ΠΥΣΔΕ.Εγώ ήμουν λοιπόν στη διάθεση ΠΥΣΔΕ μίας περιοχής για κάποια χρόνια - κάθε χρονιά σε άλλο σχολείο της ίδιας περιοχής μετάθεσης - και κάνω αίτηση απόσπασης σε γραφείο φέτος για το 2010-2011.Αν πάρω την απόσπαση αυτή, θεμελιώνω δικαίωμα μετάθεσης δεδομένου ότι έχω υπηρετήσει τις προηγούμενες χρονιές την "οργανική" μου (στη διάθεση ΠΥΣΔΕ, αλλά κάθε χρόνο σε άλλο σχολείο της ίδιας περιοχής μετάθεσης) ή μήπως αν για το 2010-2011 τοποθετηθώ και πάλι προσωρινά σε κάποιο άλλο (ή και κάποιο από τα ίδια) σχολεία, θεωρηθεί ότι δεν έκανα την "οργανική" λόγω απόσπασης;;;Διάθεση ΠΥΣΔΕ θεωρούνταν ως τώρα εικονική οργανική (μη υπαιτιότητα εκπαιδευτικού) για τη διαδικασία των μεταθέσεων. Από εδώ και στο εξής συνδέεται αυτή η εικονική οργανική με συγκεκριμένη σχολική μονάδα;Δε νομίζω, μάλλον θεμελιώνεται δικαίωμα ακόμα και κατόπιν απόσπασης, δεδομένου ότι οι προγενέστερες διαθέσεις ΠΥΣΔΕ (αν και σε διαφορετικές σχολικές μονάδες) έχουν ήδη "ξεχρεώσει" την εικονική οργανική...Καλά τα λέω;;;
Άκρα του τάφου σιωπή, στον κάμπο βασιλεύει....Κανένα νέο; τίποτα ακόμη, έτσι;;;