0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ioanna89 στις Ιουλίου 27, 2010, 12:15:01 amΤο "βύσμα" είναι ο κανόνας, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που δε χρειάζεται. Εξαρτάται από την περιοχή. Π.χ. για απόσπαση στα Δωδεκάνησα ή τις Κυκλάδες, δηλ. για περιοχές από τις οποίες φεύγουν περισσότεροι από όσους πηγαίνουν, δε χρειάζεται "μεσολάβηση" (παίζει ρόλο, βέβαια, και η ειδικότητα).Παράθεση από: giokspy στις Ιουλίου 26, 2010, 11:07:38 pmτι λεω τοση ωρα!!! εγω πηρα αποσπαση χωρις βυσμα και μαλιστα δεν ηθελα αφου δεν πηρα οργανικη φετος και με το νεο νομο θα κανω 2 χρονια του χρονου και σε περιοχη αρκετα δυσπροσιτη. τωρα με τις ανακλησεις ξερει κανεις τι γίνεται?ελπιζω να δωσουν δικαιωμα ανακλησης της αποσπασηςΈναν χρόνο θα κάνεις. Δεν παίζει ρόλο το ότι δεν πήρες οργανική φέτος. Η διετία ισχύει για όσους θα μετατεθούν από του χρόνου και εξής.η διετια θα ισχυσει σε οσους μετατεθουν, ζητησουν βελτιωση η τοποθετηθουν σε οργανικη την επομενη χρονια
Το "βύσμα" είναι ο κανόνας, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που δε χρειάζεται. Εξαρτάται από την περιοχή. Π.χ. για απόσπαση στα Δωδεκάνησα ή τις Κυκλάδες, δηλ. για περιοχές από τις οποίες φεύγουν περισσότεροι από όσους πηγαίνουν, δε χρειάζεται "μεσολάβηση" (παίζει ρόλο, βέβαια, και η ειδικότητα).Παράθεση από: giokspy στις Ιουλίου 26, 2010, 11:07:38 pmτι λεω τοση ωρα!!! εγω πηρα αποσπαση χωρις βυσμα και μαλιστα δεν ηθελα αφου δεν πηρα οργανικη φετος και με το νεο νομο θα κανω 2 χρονια του χρονου και σε περιοχη αρκετα δυσπροσιτη. τωρα με τις ανακλησεις ξερει κανεις τι γίνεται?ελπιζω να δωσουν δικαιωμα ανακλησης της αποσπασηςΈναν χρόνο θα κάνεις. Δεν παίζει ρόλο το ότι δεν πήρες οργανική φέτος. Η διετία ισχύει για όσους θα μετατεθούν από του χρόνου και εξής.
τι λεω τοση ωρα!!! εγω πηρα αποσπαση χωρις βυσμα και μαλιστα δεν ηθελα αφου δεν πηρα οργανικη φετος και με το νεο νομο θα κανω 2 χρονια του χρονου και σε περιοχη αρκετα δυσπροσιτη. τωρα με τις ανακλησεις ξερει κανεις τι γίνεται?ελπιζω να δωσουν δικαιωμα ανακλησης της αποσπασης
Πως γίνεται κάποιοι να παιρνουν συνεχόμενα για 3η και 4η χρονιά απόσπαση στο ίδιο μέρος και να χρωστάνε ακόμα την οργανική τους;Εκτός απο βύσμα, υπάρχει άλλη αιτιολόγηση;
Παράθεση από: giokspy στις Ιουλίου 27, 2010, 12:24:26 amΠαράθεση από: ioanna89 στις Ιουλίου 27, 2010, 12:15:01 amΤο "βύσμα" είναι ο κανόνας, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που δε χρειάζεται. Εξαρτάται από την περιοχή. Π.χ. για απόσπαση στα Δωδεκάνησα ή τις Κυκλάδες, δηλ. για περιοχές από τις οποίες φεύγουν περισσότεροι από όσους πηγαίνουν, δε χρειάζεται "μεσολάβηση" (παίζει ρόλο, βέβαια, και η ειδικότητα).Παράθεση από: giokspy στις Ιουλίου 26, 2010, 11:07:38 pmτι λεω τοση ωρα!!! εγω πηρα αποσπαση χωρις βυσμα και μαλιστα δεν ηθελα αφου δεν πηρα οργανικη φετος και με το νεο νομο θα κανω 2 χρονια του χρονου και σε περιοχη αρκετα δυσπροσιτη. τωρα με τις ανακλησεις ξερει κανεις τι γίνεται?ελπιζω να δωσουν δικαιωμα ανακλησης της αποσπασηςΈναν χρόνο θα κάνεις. Δεν παίζει ρόλο το ότι δεν πήρες οργανική φέτος. Η διετία ισχύει για όσους θα μετατεθούν από του χρόνου και εξής.η διετια θα ισχυσει σε οσους μετατεθουν, ζητησουν βελτιωση η τοποθετηθουν σε οργανικη την επομενη χρονιαΗ παραμονή στη διάθεση, χωρίς δική σου υπαιτιότητα, λογίζεται ως υπηρέτηση οργανικής.
γιατι η αποσπαση αφορα ολη τη περιοχη του πυσδε και μπορει να τοποθετηθεις οπουδηποτε
Καλημέρα σε όλες/ους!Πήρα τηλ στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας που αποσπάστηκα κ μου είπαν ότι δε χρειάζεται να παρουσιαστούμε τώρα αλλά μετά τις 25-8 όταν θα βγουν κ τα κενά.Σε όλες τις Διευθύνσεις ισχύει αυτό;Ρωτάω γιατί είχα την εντύπωση ότι θα χρειαζόταν να παρουσιαστούμε έστω για τα γραφειοκρατικά τώρα που ανακοινώθηκαν οι αποσπάσεις.Κ κάτι ακόμα στο οποίο άκρη δεν μπορώ να βρω γιατί ακόμα κ συνάδελφοι που εργάζονται σε γραφεία δεν έχουν σαφή εικόνα με τα νέα δεδομένα:Διορίστηκα πριν από 11 μήνες κ φέτος όντας στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ υπηρέτησα σε ένα σχολείο της περιοχής μου.Πριν από 2 μήνες περίπου,πήρα οργανική για ένα άλλο σχολείο της περιοχής μου όπου κ θα υπηρετούσα το 2010-11,αν δεν έπαιρνα απόσπαση χθες!Η ερώτηση είναι η εξής:την υπηρέτηση αυτής της οργανικής τη χρωστάω κ αν ναι για 1 ή για 2 χρόνια;Ο βασικότερος λόγος που ρωτάω είναι γιατί θέλω να πάρω μετάθεση κ δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα να κάνω αίτηση μετάθεσης την άνοιξη που μας έρχεται...
Ο βασικότερος λόγος που ρωτάω είναι γιατί θέλω να πάρω μετάθεση κ δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα να κάνω αίτηση μετάθεσης την άνοιξη που μας έρχεται...