0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω τωρα τι να κανω? να παρω στη ββαθμια που περιμενω να παω( αν εγκριθει η ανακληση) να τους πω οτι δεν προλαβαινω να παω αυριο η να τους παρω κατευθειαν αυριο να τους πω οτι θα παω μεθαυριο???
Συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν και την πήραν, καλή υπομονή και καλά αποτελέσματα σε όλους εμας τους υπόλοιπους που ακόμα ξεροσταλιάζουμε μπροστά στο pc!!! Εχω εκνευριστεί τόσο πολύ, που σκέφτομαι ( σε περίπτωση που δεν την πάρω), να μην πάω αύριο, να τους πάρω τηλέφωνο το πρωί και να τους πω πως θα φτάσω το απόγευμα! Αν θέλουν ας κάτσουν να με περιμένουν! Δεν έχω σκοπό να οδηγώ βραδιάτικα σε δρόμους- σκοτώστρες επειδή αυτοί αποφάσισαν να τα ανακοινώσουν τελευταία ώρα!!! Το μόνο που δεν ξέρω είναι μήπως μου δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα σ' αυτή την περίπτωση!
ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΟΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ
Καλησπέρα και καλό κουραγιο!Εγω πριν απο λίγο ενημερωθηκα απο αιρετο οτι δε πηρα αποσπαση.ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν κοιτανε τα κοινωνικα κριτηρια αλλα τα κενά του νομου.Για τη Λεσβο με ενημερωσε οτι υπαρχουν 15 κενα στους μαθηματικους και σε κανενα δεν δωσανε απόσπαση!Καλή τυχη σε όσους συνεχιζουν να περιμενουν