0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα!γνωρίζει κανείς για τις αποσπάσεις γ' φάσης(πυσπε) αν και πότε θα γίνουν;
Παράθεση από: vasioanna στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 08:13:07 amΠαράθεση από: vasilis1971 στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 12:07:56 amΠαράθεση από: vasioanna στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 11:25:59 pmΚαι πως καταλαβαίνει κανείς εάν χάθηκε η αίτησή του;;;Eγώ προσωπικά έκανα αίτηση επανεξέτασης της απόσπασης 5-7-2010 με αριθμό πρωτοκόλλου 2786. Στη ΔΙΔΕ που τα κατέθεσα είχε κάνει συνάδερφος ίδιας ειδικότητας αίτηση να έρθει στο σχολείο το δικό μου.Το γενικό διαβιβαστικό με το οποίο έγινε μαζική αποστολή των αιτήσεων επανεξέτασης έχει αριθμό πρωτοκόλλου 2808 με ημερομηνία 6-7-2010.Μάλλον το Υπουργείο μας ότι έγγραφα εισερχόμενα έρχονται από εμάς τα πετάει στο καλάθι με των αχρήστων. Φαίνεται πόσο υπολογίζουν τον πολίτη.....Δυστυχώς δεν κατάλαβα ακόμη πως το κατάλαβες, αφού οι αριθμοί πρωτοκόλλου φαίνονται λογικοί...Συγνώμη, αλλά οι πρώτες αποσπάσεις ανακοινώθηκαν 26/7. Είναι αδύνατον να έκανες επανεξέταση στις ημερομηνίες που δίνεις.
Παράθεση από: vasilis1971 στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 12:07:56 amΠαράθεση από: vasioanna στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 11:25:59 pmΚαι πως καταλαβαίνει κανείς εάν χάθηκε η αίτησή του;;;Eγώ προσωπικά έκανα αίτηση επανεξέτασης της απόσπασης 5-7-2010 με αριθμό πρωτοκόλλου 2786. Στη ΔΙΔΕ που τα κατέθεσα είχε κάνει συνάδερφος ίδιας ειδικότητας αίτηση να έρθει στο σχολείο το δικό μου.Το γενικό διαβιβαστικό με το οποίο έγινε μαζική αποστολή των αιτήσεων επανεξέτασης έχει αριθμό πρωτοκόλλου 2808 με ημερομηνία 6-7-2010.Μάλλον το Υπουργείο μας ότι έγγραφα εισερχόμενα έρχονται από εμάς τα πετάει στο καλάθι με των αχρήστων. Φαίνεται πόσο υπολογίζουν τον πολίτη.....Δυστυχώς δεν κατάλαβα ακόμη πως το κατάλαβες, αφού οι αριθμοί πρωτοκόλλου φαίνονται λογικοί...
Παράθεση από: vasioanna στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 11:25:59 pmΚαι πως καταλαβαίνει κανείς εάν χάθηκε η αίτησή του;;;Eγώ προσωπικά έκανα αίτηση επανεξέτασης της απόσπασης 5-7-2010 με αριθμό πρωτοκόλλου 2786. Στη ΔΙΔΕ που τα κατέθεσα είχε κάνει συνάδερφος ίδιας ειδικότητας αίτηση να έρθει στο σχολείο το δικό μου.Το γενικό διαβιβαστικό με το οποίο έγινε μαζική αποστολή των αιτήσεων επανεξέτασης έχει αριθμό πρωτοκόλλου 2808 με ημερομηνία 6-7-2010.Μάλλον το Υπουργείο μας ότι έγγραφα εισερχόμενα έρχονται από εμάς τα πετάει στο καλάθι με των αχρήστων. Φαίνεται πόσο υπολογίζουν τον πολίτη.....
Και πως καταλαβαίνει κανείς εάν χάθηκε η αίτησή του;;;
Παράθεση από: ΠΕ0404 στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 08:53:39 amΠαράθεση από: vasioanna στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 08:13:07 amΠαράθεση από: vasilis1971 στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 12:07:56 amΠαράθεση από: vasioanna στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 11:25:59 pmΚαι πως καταλαβαίνει κανείς εάν χάθηκε η αίτησή του;;;Eγώ προσωπικά έκανα αίτηση επανεξέτασης της απόσπασης 5-7-2010 με αριθμό πρωτοκόλλου 2786. Στη ΔΙΔΕ που τα κατέθεσα είχε κάνει συνάδερφος ίδιας ειδικότητας αίτηση να έρθει στο σχολείο το δικό μου.Το γενικό διαβιβαστικό με το οποίο έγινε μαζική αποστολή των αιτήσεων επανεξέτασης έχει αριθμό πρωτοκόλλου 2808 με ημερομηνία 6-7-2010.Μάλλον το Υπουργείο μας ότι έγγραφα εισερχόμενα έρχονται από εμάς τα πετάει στο καλάθι με των αχρήστων. Φαίνεται πόσο υπολογίζουν τον πολίτη.....Δυστυχώς δεν κατάλαβα ακόμη πως το κατάλαβες, αφού οι αριθμοί πρωτοκόλλου φαίνονται λογικοί...Συγνώμη, αλλά οι πρώτες αποσπάσεις ανακοινώθηκαν 26/7. Είναι αδύνατον να έκανες επανεξέταση στις ημερομηνίες που δίνεις.ΠΕ0404 5-6-2010 είχα καταθέσει την αρχική αίτηση απόσπασης. Αίτηση επανεξέτασης έκανα 5-7-2010 Αν δεν βαριέσαι δες σε παρακαλώ στην πρώτη εγκύκλιο πότε ήταν τελευταία μέρα. Δήλωσα μόνο σε γραφείο.
συναδελφοι εσείς που περιμένετε τη γ΄φάση αποσπάσεων έχετε ήδη κάνει τα χαρτιά σας ή θα περιμένετε να βγει ανακοίνωση???
όσοι περιμένετε τη γ΄φάση αποσπάσεων έχετε ήδη κάνει τα χαρτιά σας ή θα περιμένετε να βγει ανακοίνωση???δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα ουτε αίτηση εανεξέτασης ούτε καινούργια, πρέπει να βιαστώ???
Τελικά η αίτησή μου βρίσκεται ακόμα στο πρωτόκολλο του υπουργείου, εκεί δηλαδή που την παρέδωσα στις 05/08/2010.Μου το επιβεβαίωσε τηλεφωνικά υπάλληλος που δουλεύει εκεί.Το θέμα είναι ότι δεν είναι η μοναδική όπως μου είπε !!!!Κάποιες αιτήσεις δεν πήγαν καν για εξέταση έτσι απλά.Φαίνεται πως δεν είχαν "σπρωχτεί" αρκετά!!!!Οπότε ανεξαρτήτως των λόγων για τους οποίους ζητάμε απόσπαση, δεν πήραμε γιατί πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων!!!!Τα συμπεράσματα δικά σας....Εγώ απλά έχω αηδιάσει....Δεν ξέρω παιδιά τι να πω.Ίσως θα πρέπει με κάποιο τρόπο να πιέσουμε όλοι να εξεταστούν και οι υπόλοιπες αιτήσεις...Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα!!!