0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
marylou Καλησπέρα. Είμαι ΠΕ 02 και κατέθεσα κι εγώ γνωματεύσεις για τη μητέρα μου αλλά δεν πήρα την πολυπόθητη απόσπαση για Θεσ/νίκη. Απ΄ό,τι φαίνεται πέφτει χοντρό μέσο! Άκουσα ότι πήραν κάποιοι απόσπαση χωρίς λόγους υγείας και χωρίς να είναι έγγαμοι!
Παράθεση από: mirella77 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 09:39:31 amPetzi, έκανες ένσταση; Στην Α Αθηνών έστειλαν μαζικά κόσμο στην πρωτοβάθμια χωρίς να το έχουν δηλώσει και έκαναν όλοι ένσταση, ένας από τους αιρετούς είπε ότι οι αιρετοί θα στηρίξουν τις ενστάσεις όλων των συναδέλφων...δεν ξέρω αν θα βγει κάτι, αλλά τουλάχιστον κάνε την ένσταση...Η εντολή για τη διάθεση στην πρωτοβάθμια δόθηκε από την περιφέρεια και δεν είναι θέμα οποιασδήποτε διεύθυνσης.
Petzi, έκανες ένσταση; Στην Α Αθηνών έστειλαν μαζικά κόσμο στην πρωτοβάθμια χωρίς να το έχουν δηλώσει και έκαναν όλοι ένσταση, ένας από τους αιρετούς είπε ότι οι αιρετοί θα στηρίξουν τις ενστάσεις όλων των συναδέλφων...δεν ξέρω αν θα βγει κάτι, αλλά τουλάχιστον κάνε την ένσταση...
να ρωτήσω κάτι; όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει. έστω ότι μια περιοχή στην οποία ζητώ απόσπαση έχει 10 κενά. αν τα καλύψει με αναπληρωτές, υπάρχει περίπτωση να μη πάρω την απόσπαση επειδή τα κενά τα έχουν καλύψει με αναπληρωτές; σημειώνω ότι είμαι σύζυγος ενστόλου..φιλικά