0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: petzi στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 10:55:54 pmΜια από τα ίδια ακριβώς. Κι εγώ στα 800. Το 8-2 είναι θέμα διευθυντή, αλλά αν σκεφτείς ότι στα δημοτικά δεν υπάρχει υπεύθυνος σχολικού εργαστηρίου, αν θέλεις να γίνεται το μάθημά σου στο εργαστήριο θα πρέπει εσύ να το διαμορφώσεις και να το συντηρείς. Οπότε, μας βλέπω όχι 8-2, αλλά 8-5.τι καλά που θα ήταν να είχα και εργαστήριο !!! Οι 5 Η/Υ που διαθέτει το σχολεία είναι τοποθετημένοι στις τάξεις , δηλ 5 στις 13 τάξεις έχουν από 1 υπολογιστή !!! εννοείται Ελλάδα το μεγαλείο σου …. Και δεν συζητάμε για δίκτυο , Internet , ηχεία , μικρόφωνα … Επίσης στο μικρό μικρό γραφείο των καθηγητών δεν υπάρχει γραμμή Internet , εκτυπωτής ώστε τις ώρες που θα είμαι εκεί να προετοιμάζω καμιά εργασία .
Μια από τα ίδια ακριβώς. Κι εγώ στα 800. Το 8-2 είναι θέμα διευθυντή, αλλά αν σκεφτείς ότι στα δημοτικά δεν υπάρχει υπεύθυνος σχολικού εργαστηρίου, αν θέλεις να γίνεται το μάθημά σου στο εργαστήριο θα πρέπει εσύ να το διαμορφώσεις και να το συντηρείς. Οπότε, μας βλέπω όχι 8-2, αλλά 8-5.