*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις 2010  (Αναγνώστηκε 740750 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος daskala83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΑΜΕ ΧΑ
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις 2010
« Απάντηση #56 στις: Μαΐου 05, 2008, 07:48:01 pm »
Κι εγώ για πρωτοβάθμια ενδιαφέρομαι ... ;)
Μακάρι να βγούν  αρχές Ιουνίου... να ξέρουμε από νωρίς που θα είμαστε Σεπτέμβριο.. να μαζέψουμε ή όχι τα πράγματα από το νησί ( για τη δική μου περίπτωση.. τουλάχιστον ::)) , να ξανοικιάσουμε.. ΑΧΧΧΧΧ :-\

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:56:36 »

Αποσυνδεδεμένος chloi

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Μαΐου 05, 2008, 09:01:12 pm »
για δευτεροβαθμια ανεπίσημα μέχρι τέλος Μαιου έμαθα
και από την ανάποδη φοριεται η φαντασία

Αποσυνδεδεμένος Shrews

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Μαΐου 05, 2008, 11:20:04 pm »
Μακάρι! Όσο γρηγορότερα, τόσο καλύτερα! Να ξέρουμε πού θα βρισκόμαστε την επόμενη χρονιά νωρίς!

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Μαΐου 05, 2008, 11:41:25 pm »
Ανεπίσημα είναι φυσικό να βγούνε νωρίτερα από ότι λέει το υπουργείο (δηλαδή τέλος Μαϊου και όχι αρχές Ιουνίου που θα ανακοινωθούν από το ΥΠΕΠΘ). αφού τα ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ συνεδριάζουν νωρίτερα, βγάζουν τις αποφάσεις και μετααααααααα τις στέλνουνε στο υπουργείο για υπογραφή και ανακοίνωση... Όποιος έχει κονέ στα ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ, θα τα μάθει νωρίτερα από όλους. Αλλά τι νωρίς, τι αργά, ας βγούνε μέσα στον Ιούνιο, να δείτε για πότε πακετάρω, ριίχνω ένα βαψιματάκι το σπίτι, φορτώνω τα μπαγκάζια και.... αλέκος.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ό,τι και να γίνει, χαμογέλα...:)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:56:36 »

Αποσυνδεδεμένος Cookiemonster

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Μαΐου 06, 2008, 02:14:54 pm »
Συνήθως βγαίνουν πρώτα οι αποσπάσεις στο εξωτερικό και μετά όλες οι άλλες, έτσι δεν είναι; Ή δεν είναι απαραίτητο αυτό;

Αποσυνδεδεμένος skiouras

• Νέο μέλος
  • *
  • Οτι μας δένει στα παλιά είναι οι κακές συνήθειες
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Μαΐου 06, 2008, 06:36:32 pm »
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ
Α΄ΘΜΙΑΣ &

Αποσυνδεδεμένος vaios

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Μαΐου 11, 2008, 07:58:21 am »
Υπάρχει κάτι νεότερο για τις αποσπάσεις;
Νομίζω ότι αυτή την εβδομάδα κάνουν αίτηση αυτή που θέλουν να κάνουν ανάκληση αίτηση απόσπασης.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΑΜΕ ΧΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Μαΐου 11, 2008, 04:26:21 pm »
Προχθές που μιλήσαμε με έναν αιρετό μας είπε ότι πηγή του υπουργείου λέει ότι οι αποσπάσεις θα ανακοινωθούν 20-25 Μαΐου. ::)
 Εγώ να ρωτήσω κάτι?
Αν βγουν οι αποσπάσεις και για κάποιο σοβαρό λόγο δε θέλεις να πας εκεί που πήρες απόσπαση, μπορείς να κάνεις ανάκληση και αν ναι υπάρχει κάποια ποινή γι'αυτο? ???

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Μαΐου 11, 2008, 06:11:12 pm »
Νομίζω ότι αυτή την εβδομάδα κάνουν αίτηση αυτή που θέλουν να κάνουν ανάκληση αίτηση απόσπασης.

Πέρισυ που σκεφτόμουν να κάνω ανάκληση της αίτησης απόσπασης και ρώτησα έναν αιρετό της περιοχής μου, μου είχε πει ότι απλά κάνεις μια αίτηση δηλώνοντας ότι ζητάς να μην εξεταστεί η αίτησή σου, γιατί δεν υπάρχουν πια οι λόγοι για τους οποίους τη ζητάς (δηλ. δεν υπήρχε προθεσμία  "απο ... έως ...."). Ίσως όμως να αφήνουν τυπικά ένα χρονικό περιθώριο σε περίπτωση που κάποιος μετανοιώσει...:)

Αν βγουν οι αποσπάσεις και για κάποιο σοβαρό λόγο δε θέλεις να πας εκεί που πήρες απόσπαση, μπορείς να κάνεις ανάκληση και αν ναι υπάρχει κάποια ποινή γι'αυτο? ???

Πέρισυ είχαμε φιλόλογο στην περιοχή που από ότι θυμάμαι έκανε ανακληση ΑΦΟΥ είχαν βγει επίσημα οι αποσπάσεις και τελικά έμεινε εκεί που ήταν η θέση του αρχικά. Υποθέτω ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο σ' αυτή τη χώρα...:)  Μπορείς να ρωτήσεις κανέναν αιρετό αν θές για σιγουριά... Γιατί όμως δεν κάνεις από τώρα ανάκληση να είσαι σίγουρη, αν υπάρχει σοβαρός λόγος;;;

Δεν έχει ακούσει κανείς αν και πότε θα συνεδριάσουν τα ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ, να ξέρουμε πάνω-κάτω...;  ;D ;D ;D ;D

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΑΜΕ ΧΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Μαΐου 11, 2008, 08:25:31 pm »

Πέρισυ που σκεφτόμουν να κάνω ανάκληση της αίτησης απόσπασης και ρώτησα έναν αιρετό της περιοχής μου, μου είχε πει ότι απλά κάνεις μια αίτηση δηλώνοντας ότι ζητάς να μην εξεταστεί η αίτησή σου, γιατί δεν υπάρχουν πια οι λόγοι για τους οποίους τη ζητάς (δηλ. δεν υπήρχε προθεσμία  "απο ... έως ...."). Ίσως όμως να αφήνουν τυπικά ένα χρονικό περιθώριο σε περίπτωση που κάποιος μετανοιώσει...:)

Πέρισυ είχαμε φιλόλογο στην περιοχή που από ότι θυμάμαι έκανε ανακληση ΑΦΟΥ είχαν βγει επίσημα οι αποσπάσεις και τελικά έμεινε εκεί που ήταν η θέση του αρχικά. Υποθέτω ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο σ' αυτή τη χώρα...:)  Μπορείς να ρωτήσεις κανέναν αιρετό αν θές για σιγουριά... Γιατί όμως δεν κάνεις από τώρα ανάκληση να είσαι σίγουρη, αν υπάρχει σοβαρός λόγος;;;

Δεν έχει ακούσει κανείς αν και πότε θα συνεδριάσουν τα ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ, να ξέρουμε πάνω-κάτω...;  ;D ;D ;D ;D
Κοίτα κι εγώ και ο άντρας μου έχουμε κάνει αίτηση για απόσπαση. Αν λέω αν... τύχει και πάρει μόνο ο ένας την απόσπαση και ο άλλος μείνει στην οργανική του τι γίνεται??? :o
Γι' αυτό δε μπορούμε από τώρα να κάνουμε ανάκληση. Κάτι έχω ακούσει όμως ότι αν κάνεις ανάκληση απόσπασης, δε μπορείς μετά να κάνεις αίτηση για απόσπαση για 2 χρόνια ???   

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Μαΐου 12, 2008, 12:28:10 pm »
Από ότι ξέρω πρέπει στις αιτήσεις σας να γράψετε ότι επιθυμείτε την απόσπαση μόνο αν ικανοποιηθεί η αιτηση απόσπασης του/της συζύγου, αναφέροντας και τα στοιχεία του/της συζύγου.

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Μαΐου 12, 2008, 03:44:23 pm »
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank8512j.php

"Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για ανάκληση αίτησης απόσπασης ή για άρση συναπόσπασης".

Ενόψει κατάρτισης των αξιολογικών πινάκων για την απόσπαση εκπαιδευτικών στο εξωτερικό από το σχολικό έτος 2008-2009, σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις εκπαιδευτικών για ανάκληση της αίτησης απόσπασής τους ή για άρση συναπόσπασης ή ταυτόχρονης απόσπασης θα γίνονται δεκτές μέχρι και 16 Μαϊου του τρέχοντος έτους.
Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνει δεκτή καμία αίτηση.

Φέτος ο Ευρυπίδης είπε να βάλει τάξη στα πράγματα... 8) Τηρείται το χρονοδιάγραμμα, τι καλά!!  (Άντε, με 4 μέρες καθυστέρηση αν δουλέψουν όλα καλά...) daskala83, πάρε ένα τηλέφωνο στο υπουργείο και ρώτα αν μπορείς τώρα να κάνεις μια αίτηση συναπόσπασης που να συνδέει τις αιτήσεις σας, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Ελπίζω να γίνεται. Φαντάζομαι πως θα γίνεται..
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 12, 2008, 03:48:52 pm από selas »

Αποσυνδεδεμένος knaison

• Έμπειρο μέλος
  • no comments
    • Προφίλ
    • Goolge
« Απάντηση #68 στις: Μαΐου 12, 2008, 07:07:22 pm »
Από 20 Μαϊου και μετά θα αρχίσουν να ανακοινώνονται σταδιακά τα διάφορα κύμματα των αποσπάσεων.
Εντός των προσεχών ημερών συνεδριάζουν το ΚΥΣΔΕ και τα ΑΠΥΣΔΕ για να γνωμοδοτήσουν σύμφωνα με τή νομοθεσία.
Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες.
Σύστημα διδασκαλίας είναι η διδασκαλία του συστήματος.
Το lifestyle είναι μαγικό : Από μηδενικό σε κάνει νούμερο.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΑΜΕ ΧΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Μαΐου 14, 2008, 09:09:36 pm »
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank8512j.php

"Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για ανάκληση αίτησης απόσπασης ή για άρση συναπόσπασης".

Ενόψει κατάρτισης των αξιολογικών πινάκων για την απόσπαση εκπαιδευτικών στο εξωτερικό από το σχολικό έτος 2008-2009, σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις εκπαιδευτικών για ανάκληση της αίτησης απόσπασής τους ή για άρση συναπόσπασης ή ταυτόχρονης απόσπασης θα γίνονται δεκτές μέχρι και 16 Μαϊου του τρέχοντος έτους.
Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνει δεκτή καμία αίτηση.

Φέτος ο Ευρυπίδης είπε να βάλει τάξη στα πράγματα... 8) Τηρείται το χρονοδιάγραμμα, τι καλά!!  (Άντε, με 4 μέρες καθυστέρηση αν δουλέψουν όλα καλά...) daskala83, πάρε ένα τηλέφωνο στο υπουργείο και ρώτα αν μπορείς τώρα να κάνεις μια αίτηση συναπόσπασης που να συνδέει τις αιτήσεις σας, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Ελπίζω να γίνεται. Φαντάζομαι πως θα γίνεται..

Το θέμα είναι ότι έχουμε κάνει και οι δύο αίτηση για φορέα.. και σε αυτήν την αίτηση δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα για συναπόσπαση.Απλά έχουμε καταθέσει και τη ληξιαρχική πράξη γάμου μαζί με τα άλλα δικαιολογητικά. Τι να πω... ό,τι γίνει θα γίνει για καλό.

Κι εγώ έμαθα ότι μέχρι Κυριακή θα έχουν τελειώσει με κάποιες αποσπάσεις. Τώρα το πότε θα τα ανακοινώσουν... άγνωστο.

Ξέρει κανείς με ποια σειρά βγαίνουν οι αποσπάσεις?   ???  Νομίζω πρώτα βγαίνουν για φορείς, έτσι δεν είναι?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182568
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)