0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι αυτή την εβδομάδα κάνουν αίτηση αυτή που θέλουν να κάνουν ανάκληση αίτηση απόσπασης.
Αν βγουν οι αποσπάσεις και για κάποιο σοβαρό λόγο δε θέλεις να πας εκεί που πήρες απόσπαση, μπορείς να κάνεις ανάκληση και αν ναι υπάρχει κάποια ποινή γι'αυτο?
Παράθεση από: vaios στις Μαΐου 11, 2008, 07:58:21 amΝομίζω ότι αυτή την εβδομάδα κάνουν αίτηση αυτή που θέλουν να κάνουν ανάκληση αίτηση απόσπασης.Πέρισυ που σκεφτόμουν να κάνω ανάκληση της αίτησης απόσπασης και ρώτησα έναν αιρετό της περιοχής μου, μου είχε πει ότι απλά κάνεις μια αίτηση δηλώνοντας ότι ζητάς να μην εξεταστεί η αίτησή σου, γιατί δεν υπάρχουν πια οι λόγοι για τους οποίους τη ζητάς (δηλ. δεν υπήρχε προθεσμία "απο ... έως ...."). Ίσως όμως να αφήνουν τυπικά ένα χρονικό περιθώριο σε περίπτωση που κάποιος μετανοιώσει...Παράθεση από: daskala83 στις Μαΐου 11, 2008, 04:26:21 pmΑν βγουν οι αποσπάσεις και για κάποιο σοβαρό λόγο δε θέλεις να πας εκεί που πήρες απόσπαση, μπορείς να κάνεις ανάκληση και αν ναι υπάρχει κάποια ποινή γι'αυτο? Πέρισυ είχαμε φιλόλογο στην περιοχή που από ότι θυμάμαι έκανε ανακληση ΑΦΟΥ είχαν βγει επίσημα οι αποσπάσεις και τελικά έμεινε εκεί που ήταν η θέση του αρχικά. Υποθέτω ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο σ' αυτή τη χώρα... Μπορείς να ρωτήσεις κανέναν αιρετό αν θές για σιγουριά... Γιατί όμως δεν κάνεις από τώρα ανάκληση να είσαι σίγουρη, αν υπάρχει σοβαρός λόγος;;; Δεν έχει ακούσει κανείς αν και πότε θα συνεδριάσουν τα ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ, να ξέρουμε πάνω-κάτω...;
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank8512j.php"Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για ανάκληση αίτησης απόσπασης ή για άρση συναπόσπασης".Ενόψει κατάρτισης των αξιολογικών πινάκων για την απόσπαση εκπαιδευτικών στο εξωτερικό από το σχολικό έτος 2008-2009, σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις εκπαιδευτικών για ανάκληση της αίτησης απόσπασής τους ή για άρση συναπόσπασης ή ταυτόχρονης απόσπασης θα γίνονται δεκτές μέχρι και 16 Μαϊου του τρέχοντος έτους.Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνει δεκτή καμία αίτηση. Φέτος ο Ευρυπίδης είπε να βάλει τάξη στα πράγματα... Τηρείται το χρονοδιάγραμμα, τι καλά!! (Άντε, με 4 μέρες καθυστέρηση αν δουλέψουν όλα καλά...) daskala83, πάρε ένα τηλέφωνο στο υπουργείο και ρώτα αν μπορείς τώρα να κάνεις μια αίτηση συναπόσπασης που να συνδέει τις αιτήσεις σας, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Ελπίζω να γίνεται. Φαντάζομαι πως θα γίνεται..